Tai jau abai placiai aprasiau tmeoje kaip man nesiseke su uzsakymu, kur apmokejau iskart uzsisakius, o vis gaudavau email'us, kad reikia apmoket ta uzsakyma. Kontaktavimas su braskem buvo nelabai koks, nes atrasydavo tik i kaskelinta laiska ir jokiu naujienu, tai paypal'e atidariau dispute'a - va ten ir bendravo kazkiek. Buvau paklausta ar noriu uzsakyma test ar atsaukt, prasiau test, bet tada parase, kad turiu uzdaryt dispute'a (o kadangi antrakart negalima atidaryt, tai atsiakiau ir paprasiau tokiu atveju atsaukt uzsakyma).
Na, atsauke ir ta patvirtino. As emailu dar pasitikslinau ir parasiau, kad laukiu pinigeliu grazinimo - gavau atsakyma, kad uzsakymas atsaukta,s jei kokiu klausimu yra, galiu dar rasyt. Apie graizinima ne zodzio. Tai as vel rasiau, vel tas pats atsakymas atejo

Galiausiai perkeliau dispute'a i claim'a paypal'e, nes zinojau, jog tokiu atveju atgausiu pinigus per paypal'a, t.y. preke neissiusta, uzsakymas atsauktas. Pinigelius atgavau sia savaite (sekmadieni ar pirmadieni), o siandien (!!!) gaunu is braskiu laiska, kad atsiprasom ,bet pinigu grazint negalim, nes paypal'e atidarei dispute'a

Zodziu, nustebino mane braskes savo neveiksnumu - dvi savaites laukiau atsakymo del pinigeliu grazinimo, o dar labiau nustebino, kad 'negali' grazint kai atidarytas dispute'as