Ligvita koks grazus megztukas, rastas labai idomus, dar tokio nebuvau maciusi..
LKMama kokiu grozybiu pridariusi....tai bus patenkinta drauge ir jos dukrele...saunuole
Aruna tavo sijonukas labai puosnus, toks lengvas, tikrai pasipuosi
na, o Viliuteee“s darbelis kaip visi, nepriekaistingas
visas mezgejytes su Sv.Velykoms
Visas su Šv Velykom
Ačiū
Papildyta:
Zuviuk, cia dar zieminis variantas, mochera su šilku, bet kažkaip visai su juo nešilta - bent kol kas
Papildyta:
Ačiū, džiaugiuosi, kad pagaliau pabaigiau
Papildyta:
Nuostabus rūbukas
QUOTE(Aderaa @ 2010 04 03, 22:08)
Ačiū
Papildyta:
QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 04 04, 00:09)
labai dailus sijonukas domina siulu sudetis cia dar zieminis variantas (mechera) ar gal kas is vasaros asortimento
Zuviuk, cia dar zieminis variantas, mochera su šilku, bet kažkaip visai su juo nešilta - bent kol kas
Papildyta:
QUOTE(ziwiliute @ 2010 04 04, 13:08)
Ačiū, džiaugiuosi, kad pagaliau pabaigiau
Papildyta:
QUOTE(LKMama @ 2010 04 04, 01:18)
Drauges mergytei numezgiau suknyte-sarafana
Nuostabus rūbukas
[quote=jurgičiukas,2010 03 30, 12:38]
Pasirodysiu ir aš savo du mažus darbelius
Šalikėlis nertas specialiai prie rankinės:
Na nieko sau rankinės fainumas Šaunuolė. Gal gali parašyti iš kokių siūlų nėrei kad taip gražiai atrodo.Ąčiu.
Dabar po viena ir sunku būtų paminėti bet jūsų visų darbeliai laaaaabai gražus.
Pasirodysiu ir aš savo du mažus darbelius
Šalikėlis nertas specialiai prie rankinės:
Na nieko sau rankinės fainumas Šaunuolė. Gal gali parašyti iš kokių siūlų nėrei kad taip gražiai atrodo.Ąčiu.
Dabar po viena ir sunku būtų paminėti bet jūsų visų darbeliai laaaaabai gražus.
[quote=editamazoji,2010 03 31, 17:52]
Sveikos, mezgėjėlės, žinau kad mano žinutė šitoj temoj visai ne į temą, bet Jūsų auksarankių dėmesį čia graičiau pritrauksiu ir tikiuosi atsakymą gausiu greičiau. Radau osinkos clube va tokį grožį ir labai prašau paaiškinti kaip jį megzti?
Sveikos auksarankės,norėčiau įsilieti į jūsų tarpą... .Tikiuosi priimsit?..
Pagalvėlė tikrai laaabai graži!
O schemutė nelabai matosi .Žiūrint į pačią pagalvėlę sakyčiau kad tai yra megzta pynučių principu.Taškeliai schemoje- išvirkščiosios akys,kur tuščia tarpuose-3-ų gerųjų akių stulpelis.Ir tas stulpelis pynutės mezgimo principu vingiuojamas.Nežinau ar suprantamai man čia gavosi?...
Sveikos, mezgėjėlės, žinau kad mano žinutė šitoj temoj visai ne į temą, bet Jūsų auksarankių dėmesį čia graičiau pritrauksiu ir tikiuosi atsakymą gausiu greičiau. Radau osinkos clube va tokį grožį ir labai prašau paaiškinti kaip jį megzti?
Sveikos auksarankės,norėčiau įsilieti į jūsų tarpą... .Tikiuosi priimsit?..
Pagalvėlė tikrai laaabai graži!
O schemutė nelabai matosi .Žiūrint į pačią pagalvėlę sakyčiau kad tai yra megzta pynučių principu.Taškeliai schemoje- išvirkščiosios akys,kur tuščia tarpuose-3-ų gerųjų akių stulpelis.Ir tas stulpelis pynutės mezgimo principu vingiuojamas.Nežinau ar suprantamai man čia gavosi?...
QUOTE(zavin @ 2010 04 05, 06:19)
Ačiū už įvertinimą, rankinę nėriau iš Vernito vilnos.
besibaigiant Velykiniam savaitgaliui pasirodome su velykiniu ir margu kaip margutis kostiumeliu mano mazyliui
[quote=editamazoji,2010 03 31, 18:52]
ir va čia jo aprašymas tik niekaip nesuprantu ką čia reikia daryti? Kirpti ar kaip?
Isiterpsiu, jei bus kiek pagalbos- kur zirkles= keiciamos siulu spalvos, tikrai nekirpti. Tik tiek iziurejau padidinus nuotrauka.
ir va čia jo aprašymas tik niekaip nesuprantu ką čia reikia daryti? Kirpti ar kaip?
Isiterpsiu, jei bus kiek pagalbos- kur zirkles= keiciamos siulu spalvos, tikrai nekirpti. Tik tiek iziurejau padidinus nuotrauka.
QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 04 05, 19:42)
besibaigiant Velykiniam savaitgaliui pasirodome su velykiniu ir margu kaip margutis kostiumeliu mano mazyliui
Labai dailutis kostiumėlis
Jetau, kiek nuostabiu darbu prigaminusios auksarankes..
Aruna, sijonukas pasakiskas, kaip tinka jumi
LKMama, nuostabu nuostabiausias sarafaniukas
Zuviuk, kostiumukas labai pavasariskas, kvieciantis saulyte islysti
Aruna, sijonukas pasakiskas, kaip tinka jumi
LKMama, nuostabu nuostabiausias sarafaniukas
Zuviuk, kostiumukas labai pavasariskas, kvieciantis saulyte islysti