panele prym nu bet cia tai nerealiai grazu. o jau tas salis su kuo cia megstas? gal galetum schema duoti, jei cia imanoma ji bemasinu numegsti
o maudymukas tai nerealiia grazus irgi bastinga. kazin kaiop butu isimaudzius, kai jis slapias? ar netystu?
Sveikos,auksarankes Seniai buvau cia uzsukus,o kai uzsukau,tai akys apraibo nuo darbeliu grozio
Pasirodysiu ir as savo paskutinius mezginius
PANELE PRYM-suknute ir šalis fantastiski darbeliai
BASTINGA-maudimukas nerealus
CAPRICORN-bliuskute draugei labai graži
LKMAMA-labai gražus megztukai
BASTINGA-maudimukas nerealus
CAPRICORN-bliuskute draugei labai graži
LKMAMA-labai gražus megztukai
QUOTE(jurgičiukas @ 2010 05 31, 18:53)
Be galo gražu
Ačiu
QUOTE(Gerbera @ 2010 05 31, 18:55)
panele prym nu bet cia tai nerealiai grazu. o jau tas salis su kuo cia megstas? gal galetum schema duoti, jei cia imanoma ji bemasinu numegsti
o maudymukas tai nerealiia grazus irgi bastinga. kazin kaiop butu isimaudzius, kai jis slapias? ar netystu?
Ačiu Originalas:
Schema
QUOTE(LKMama @ 2010 05 31, 19:07)
Sveikos,auksarankes Seniai buvau cia uzsukus,o kai uzsukau,tai akys apraibo nuo darbeliu grozio
Fainas megztukas. Gėlytės - labai mieli akcentai.
QUOTE(valentinuke @ 2010 06 01, 08:49)
PANELE PRYM-suknute ir šalis fantastiski darbeliai
Ačiu
Naujiena
Lusasita-krikštynų komplektuke viskas labai dera tarpusavyje
QUOTE(panelė Prym @ 2010 06 01, 12:51)
Kaip gražu kiek daug technikų išbandėt ir įvaldėt
QUOTE(Lusasita @ 2010 06 01, 17:01)
miela
Bastinga- liuks
Capricorn- palaidinei nėra lygių
LKMama- o peliuko fainumas
Valentinuke,panele Prym,Mildute6 aciu
Panele Prym,salis tai fantastiskas Ir as tokio nooooriu Tik man labai sudetingai jis atrodo,na,bet issisaugojau schema,reiks rimciau pastudijuot.
Panele Prym,salis tai fantastiskas Ir as tokio nooooriu Tik man labai sudetingai jis atrodo,na,bet issisaugojau schema,reiks rimciau pastudijuot.