ziviliute patiko man ant antro modeliuko,idealiai
QUOTE(Anzeliunia @ 2010 04 21, 21:36)
ziviliute patiko man ant antro modeliuko,idealiai
aciu...aga, ta marga jau ant mano prisirpusiu moterisku formu graziau atrodo todel puoliau dar viena nerti, nes butu mergina apsiasarojus...nors ir taip sake "dalinsimes" ...
QUOTE(ziwiliute @ 2010 04 21, 23:25)
gera vakara mezgejeles...
nu bliamba specialiai neinu i saldumynu tema, kad neviliotu vel kokie skanestai...ateinu tik i mezgima ir cia tokie skanestai nunerti...
as atsinesu savo dvi neritnukes, kurias per 3 dienas nuneriau.. jau ir trecia pradeta. vienos labai mielos forumietes pagalba pavyko labai sauniai.. pirma neriau margute dukrai, ale be jos neriau, tai didoka lyg gavosi, tai nusisvilpiau ja sau, o dukrai vakar nuneriau rozine...
aciu sagdo uz pagalba ir patarimus
nu bliamba specialiai neinu i saldumynu tema, kad neviliotu vel kokie skanestai...ateinu tik i mezgima ir cia tokie skanestai nunerti...
as atsinesu savo dvi neritnukes, kurias per 3 dienas nuneriau.. jau ir trecia pradeta. vienos labai mielos forumietes pagalba pavyko labai sauniai.. pirma neriau margute dukrai, ale be jos neriau, tai didoka lyg gavosi, tai nusisvilpiau ja sau, o dukrai vakar nuneriau rozine...
aciu sagdo uz pagalba ir patarimus
Šauniai atrodo,man,tai ta kur antroje foto taip jau gražiai guli.
Ziwiliute, vau labai gražiai tau atrodo ta margoji
labai aciu mergaites uz pagyrimus
Mao paskutinis darbelis
gražu Man,tai pritrūksta kantrybės rūbų mezgimui
valentinuke, Januse, Ristina nuostabus darbeliai