moherinis nakties mėlynumas
QUOTE(mazge1979 @ 2010 04 20, 09:09)
l gražu. kada kažin aš pabaigsiu savąją, ne lininė, bet ir staltiesė
Aciu, merginos, uz grazius zodzius. As savaja staltiese visa ziema mezgiau, kad stala galeciau Velykoms papuosti.
mazge1979: tik nepasiduok, po pusvalanduka kasdien pamegzk ir matysi, kaip ji iss leto, bet uztikrintai judes i pabaiga.
Lusasita: superinis megzukas. Kaip man grazu megzti kiaurarasciai. O dar, kai matau savo megstama melyna spalva..
Lusasita labai dailu net nezinau kai pir begirti galiu pasakyti, kad priglausciau as i savo garderoba toki grozi jei tik kas duotu
aciu , mergytes. Dukra prichvatizavo ji iskart ir mielai dabar nesioja, tiesa ant golfiuko ar marskinuku
QUOTE(Lusasita @ 2010 04 20, 13:02)
Kaip gražu . Ir spalvytė - labai labai
Lusasita, labai gražus megztukas. išduokit paslaptį, kaip tokį kaklą mezgate?
Lusasita, gal būtų galima schemutę gauti? Labai gražu
Getira, "nesvietiškas" grožis. Vaikai ir anūkai saugos.
QUOTE(Getira @ 2010 04 20, 13:17)
mazge1979: tik nepasiduok, po pusvalanduka kasdien pamegzk ir matysi, kaip ji iss leto, bet uztikrintai judes i pabaiga.
pas mane iš mažų gabaliukų, taip ir sakiau, pamegsiu bent po kelis per dieną, tai nesilaikau to pažado ir jau metai kaip nekruta darbai, o dabar dar pavasaris lauko darbus nudirbt kviečia
QUOTE(Getira @ 2010 04 19, 18:51)
Lenkiu galvą
QUOTE(Lusasita @ 2010 04 20, 13:02)
Man tokia sakykim paprasta, bet tokia elegantiška
JUNIGEDA2
Mielai ir aš tokią nešiočiau
Ligvita- iš tiesų šauniai dirbat
Aelitka- mano akim žiūrint, visi megztukai superiniai, o kai bus apvilkti - iš vis gerai atrodys
Žuviukas: Kažkas jau rašė kad su keliais siūlais megzt nu žiauriai sunku tai aš tą patį sakau
na jei keičiant spalvas, tai supratau, kad dar ne man baisiai sunku. visom tą gražiai darančiom po
nusimezgiau tuniką, na bet niekas manęs nenufotkina, o ant pakabos kažkaip ji nesižiūri.
nusimezgiau tuniką, na bet niekas manęs nenufotkina, o ant pakabos kažkaip ji nesižiūri.