na, auksarankės, be galo aukštai kartelę užkeliate net nepatogu bus su kokiu kukliu darbeliu pasirodyti
Mamyte uogyte, Linole, tiesiog žodžių pagyroms neužtenka
Mamyte uogyte na tiesiog apakau toki grozi pamacius
Linole suknele
Ir visos kitos tiesiog saunuoles (atiprasau kad nevardinu kiekvienos)
Linole suknele
Ir visos kitos tiesiog saunuoles (atiprasau kad nevardinu kiekvienos)
Grazus Jusu darbeliai !!!
Mano rankdarbiai - dovana vėžiu sergantiems vaikams
akcija vyksta čia : http://www.supermama...?...09&t=568273
Mano rankdarbiai - dovana vėžiu sergantiems vaikams
akcija vyksta čia : http://www.supermama...?...09&t=568273
kokie simpatiski meskuciai. Tokie nuotaikingi . as jau 7 kepuraites isiunciau, bet maniskes paprastutes. Taip noras kyla kokiu nors originaliu primegzti.
Darbeliai įspūdingi, laabai susižavėjau (kaip ir visos) Mamytės uogytės paltukais - tiesiog nerealūs
Viliutee kaip visada aukštasis pilotažas
Kokios mielos gražios kepurytės ir jose telpa tieeeeeek daug gerumo, meilės, šilumos , žemai lenkiu savo galvą, kad yra tokių Supermamų
Viliutee kaip visada aukštasis pilotažas
QUOTE(juodauoga @ 2010 04 14, 23:02)
Dekui pradziai tokios kepuraites, paskui prinersiu grazesniu...juk gerumas nieko nekainuoja, bet susildo tuos, kam jis skirtas
Kokios mielos gražios kepurytės ir jose telpa tieeeeeek daug gerumo, meilės, šilumos , žemai lenkiu savo galvą, kad yra tokių Supermamų
QUOTE(linole @ 2010 04 14, 18:49)
Aciu visoms uz komplimentus mano suknelei.
Ligvita, mezgiau is YarnArt Cotton soft siulu. 55 proc. medvilne, 45 proc. - PAC (sitas daiktas, kaip suprantu, kazkas panasaus i akrilana), 100 gr. Be jokio blizgesio. Pakankamai minksti. Tik ko gero tures polinki tampytis. Mezgiau gal 1,5 ar 2 nr. (nezinau tiksliai, dar sovietinis palikimas-nera numerio ant ju, bet tokie ploni) virbalais. Suejo 3,5 matkelio.
Tai ziuresim, kaip sie siulai nesiosis.
O modelio tai norejau tokio kasdienisko. Todel nedariau tu dirzeliu su kaspinukais (nors jie man be proto grazu, bet suknele padarytu daugiau progine). Platejimo is karto po krutine nedariau, nes man labiau tinka tradicinis platejimas. Ir siulus pasirinkau be blizgesio - kad puosnumo neduotu.
Ligvita, mezgiau is YarnArt Cotton soft siulu. 55 proc. medvilne, 45 proc. - PAC (sitas daiktas, kaip suprantu, kazkas panasaus i akrilana), 100 gr. Be jokio blizgesio. Pakankamai minksti. Tik ko gero tures polinki tampytis. Mezgiau gal 1,5 ar 2 nr. (nezinau tiksliai, dar sovietinis palikimas-nera numerio ant ju, bet tokie ploni) virbalais. Suejo 3,5 matkelio.
Tai ziuresim, kaip sie siulai nesiosis.
O modelio tai norejau tokio kasdienisko. Todel nedariau tu dirzeliu su kaspinukais (nors jie man be proto grazu, bet suknele padarytu daugiau progine). Platejimo is karto po krutine nedariau, nes man labiau tinka tradicinis platejimas. Ir siulus pasirinkau be blizgesio - kad puosnumo neduotu.
Tai zinoma, kad reikia kiekviena modeli priderinti prie saves bei savo poreikiu
Tame ir esme megzto drabuzio
Tikrai labai graziai viskas gavosi
[quote=diudas,2010 04 08, 08:50]
Ašarėle, puikūs mezginiai
[/quote]
[quote=diwol,2010 04 08, 09:51]
Bliuskute graži, o sijonas nerealus
[quote=Sandriene123,2010 04 07, 20:15]
Ir aš tokio noriu ...
[/quote]
[quote=Enary,2010 04 09, 21:26]
Labai grazus megztukas...
[/quote]
Ačiū visoms už vertinimus
Ašarėle, puikūs mezginiai
[/quote]
[quote=diwol,2010 04 08, 09:51]
Bliuskute graži, o sijonas nerealus
[quote=Sandriene123,2010 04 07, 20:15]
Ir aš tokio noriu ...
[/quote]
[quote=Enary,2010 04 09, 21:26]
Labai grazus megztukas...
[/quote]
Ačiū visoms už vertinimus
Labai daug nuostabiu darbeliu uzderejo Bet jau Mamytes uogytes paltukai Seniai toki grozi bemaciau
[quote=Ligvita,2010 04 11, 16:13]
Kol kas taip, bet labai tikiuosi, kad greit parodysiu ir ant modelio
Labai vasariška ir šilta
Kol kas taip, bet labai tikiuosi, kad greit parodysiu ir ant modelio
Labai vasariška ir šilta