Man pats gražiausias mergaitiškas vardas yra Smiltė. Jau nuo vaikystės šis vardas mano mintyse sukasi ir vyrui labai patiko,kai pirmą kartą pasakiau,tai dabar jokio kito gražesnio mergaitei ir nežino. Lietuviškas ir gražus vardas,tik šiuo metu pakankamai populiarus,bet manau,kad tai ne kliūtis:) Tik gaila,bet berniuko vardo gražaus iki šiol nerandu.
ieskau ir as graziu ir paprastu lietuvisku vardu. labiausiai sirdis siuo metu linksta prie JOVARAS ir LELIJA
kazkaip nei sitoj, nei praeitoj temelej nepastebejau, kad jie butu pamineti.. AZUOLAS man butu irgi labai grazu, bet gyvenant uzsieny nebutu pilnai isnaudojamos lietuviskos raides
kazkaip nei sitoj, nei praeitoj temelej nepastebejau, kad jie butu pamineti.. AZUOLAS man butu irgi labai grazu, bet gyvenant uzsieny nebutu pilnai isnaudojamos lietuviskos raides
QUOTE(biti atskrend @ 2010 05 08, 12:57)
Man, zinoma, graziausias mano dukros vardas Ir lietuviskas, ir sakyciau tikrai retas, ir grazi reiksme, ir uzsieny gyvenant nei vienam nekliuna-ko daugiau benoret. O vardas Skaidra (kirtis ant a desininis). Vadinam Skaidrute, Skaidruze, Skaidryte, Skaidruciuku.
Jei kada tureciau antra dukryte, taip noreciau pavadinti Ausma. Irgi lietuviskas, retas, skambus, aiskus, grazus. Bet MB ispeike ir net nesileidzia i kalbas Nikole jam mat grazu
Jei kada tureciau antra dukryte, taip noreciau pavadinti Ausma. Irgi lietuviskas, retas, skambus, aiskus, grazus. Bet MB ispeike ir net nesileidzia i kalbas Nikole jam mat grazu
o Ausma ne latviškas vardas? Kažkaip visąlaik atrodė, kad jis latviškas, nors jam jaučiu begalę sentimentų
Papildyta:
[quote=biti atskrend,2010 05 08, 12:57]
Man, zinoma, graziausias mano dukros vardas Ir lietuviskas, ir sakyciau tikrai retas, ir grazi reiksme, ir uzsieny gyvenant nei vienam nekliuna-ko daugiau benoret. O vardas Skaidra (kirtis ant a desininis). Vadinam Skaidrute, Skaidruze, Skaidryte, Skaidruciuku.
Pažinojau vieną Skaidrą- tikrai buvo išskirtinė moteris ir vardas nuostabus....toks labai nekasdieniškas:)
Man lb grazus mergytes vardas Liepa, tik kad mazybinis Liepute negraziai man skamba
QUOTE(baby_girl @ 2011 08 09, 19:00)
Man lb grazus mergytes vardas Liepa, tik kad mazybinis Liepute negraziai man skamba
taigi nebūtina būtent šią priesagą vartoti, Liepuže galima šaukti, ar kitas priesagas pridėti
QUOTE(Fėjų_pieva @ 2011 08 10, 19:32)
taigi nebūtina būtent šią priesagą vartoti, Liepuže galima šaukti, ar kitas priesagas pridėti
Arba imkim iš tautosakos, Liepelė
Man labai graziai skamba Dainius Kai bus sunus tikrai gaus toki varda:)
QUOTE(Giuste @ 2011 10 07, 23:25)
Man patinka labai vardai : Vasara arba Vasaris.
... arba Vasarė
Turim mergyte MĖTĄ ir esam patenkinti siuo vardu
O man- Kristina