Dalinkimės lietuviškais vardais toliau
Man grazus ilgesni vardai: Tautvydas, Mantvydas, Manfredas. Ypac Tautvydas smile.gif
p.s. o ka manote apie mano varda Aušra? ar šiais laikais dar kas beduoda toki vardą savo dukrytėms? vaikystėj man jis nelabai patiko, bet dabar labai džiaugiuosi juo, nes nuolat vadina: Aušrelė, Aušrikė, Aušrytė smile.gif
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 03 29, 11:51)
Man grazus ilgesni vardai: Tautvydas, Mantvydas, Manfredas. Ypac Tautvydas smile.gif
nelietuivškas Manfredas.
QUOTE(muminukas @ 2010 03 29, 13:27)
nelietuivškas Manfredas.
idomu kokia jo kilme tada?
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 03 29, 12:34)
idomu kokia jo kilme tada?
pasak day.lt
Manfredas (01.28) sen. vokiečių: man vyras + fridu apsauga, taika taikos saugotojas
QUOTE(Ende @ 2010 03 29, 14:20)
pasak day.lt
Manfredas (01.28) sen. vokiečių: man vyras + fridu apsauga, taika taikos saugotojas
aciu vis dar nieks nepasisako apie varda "Aušra "
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 03 29, 13:23)
aciu vis dar nieks nepasisako apie varda "Aušra "
Man gražiau Aušrinė. Šiaip aš pati esu Aušra, bet visada man šitas vardas kliuvo
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 03 29, 12:51)
p.s. o ka manote apie mano varda Aušra? ar šiais laikais dar kas beduoda toki vardą savo dukrytėms? vaikystėj man jis nelabai patiko, bet dabar labai džiaugiuosi juo, nes nuolat vadina: Aušrelė, Aušrikė, Aušrytė smile.gif
Man Tautvydas irgi
Sesė Aušra , bet va per 12 darbo darželyje metų nei vienos Aušrytės nesutikau
Man graziau Liepa
Aš būsimai dukrytei buvau išrinkus vardus Andželika arba Akvilina, o kai gimė, nei vienas jai netiko Tai paskui rinkom rinkom ir išrinkom Aistė Vardas iškart lipo prilipo
Aiste labai grazus vardas as jei kada turesiu dukryte tai kornelija pavadinsiu mums su vyru jau seniai sitas vardas prilipo bet dabar laukiam sunelio tik va beda niekaip vardo neissirenkam kaip jums vardas Nojus?
sveiki,
siaip smalsu..toks jausmas, kad kuo toliau, tuo labiau neriasi visi teveliai ir savo atzalom nori duoti koki nors skambesni..bet keistesni ir lietuvio ausiai ir klausai lyg nepritinkanti varda ..o kur dar salia lietuvishkos pavardes ne itin tinkanti..Kodel?
Arba is kitos puses nesuka sau galvos ir pavadina savo atzala..statistiniu tuo metu pachiu populiariausiau vardu..Matas, Pijus, Lukas, Jonas ir tt..
Dar vienas klausimas ar smagu buti gamtos reishkiniu, vietovardziu ir dar visokiais idomiais dalykais..Naktele, Vilnele, Rytu, Zvaigzde, Feja ir tt
siaip smalsu..toks jausmas, kad kuo toliau, tuo labiau neriasi visi teveliai ir savo atzalom nori duoti koki nors skambesni..bet keistesni ir lietuvio ausiai ir klausai lyg nepritinkanti varda ..o kur dar salia lietuvishkos pavardes ne itin tinkanti..Kodel?
Arba is kitos puses nesuka sau galvos ir pavadina savo atzala..statistiniu tuo metu pachiu populiariausiau vardu..Matas, Pijus, Lukas, Jonas ir tt..
Dar vienas klausimas ar smagu buti gamtos reishkiniu, vietovardziu ir dar visokiais idomiais dalykais..Naktele, Vilnele, Rytu, Zvaigzde, Feja ir tt
As tai galvoju apie tokius vardelius, kaip Ugne, Goda, grazus, lietuviski, o ir mazybinem formom gerai skamba..Dar nieko Orinta, irgi lietuviskas.