QUOTE(Markxas @ 2011 01 16, 19:29)
SIMPL>> 1. Tavo pamastymai gal ir teisingi. Kitavertus tada kas kiek laiko reikia keisti indaplove.
2. Mano minetos kaina be derybu 950.
3.O tada tarkim is nauju ka pasiulytum apie 1500 kaina?
Reikia laisvai statomos, 60cm plocio, geriausiai pilka/metalo/sidabrine spalva. Kaip jau minejau vandens sanaudos nelabai aktualu. Elektros sanaudos pas visas labai panasios. O daugiau ten su tom funkcijom kaip ir aisku, pas visas naujesnes praktiskai yra apsauga nuo nutekejimo, fuzzylogic visokie ir panasiai...
4.Tai ka pasiulytum jei sita
ESF 65040X irgi prasta? Kritikuot tai ir as moku.
1. kada neapsimoka remontuot, kai blogai plauna, kada pinigu gali jai skirti keisti, kada uzknisa jos birbimas
2. kad ir 800lt brangu, nes jos lygio indaplove dabar kainuoja apie 1500lt. Kiek tu manai per metus laiko nusdevi indaplove? 300lt?tai 1lt-1 plovimui. Pries kiekviena plovima idek po 1lt i taupykle ir jei ji nesuges, po 5 metu galesi nusipirkti nauja, o sena galesi isvezti i sodyba.
3. nezinau-rinktis -tau, informacijos daug, as neturiu laiko jos kiekvienam sisteminti pagal kiekvieno kriterijus, nes as neproteguoju jokios firmos ir man uz sugaista laika niekas nemoka, kai ne kuriems besilankantiems cia. Nors kiekvieno pasirinkimo kriterijai panasus, tik vienu kisene daugiau nesa, kitu maziau. modeliai galimybemis visi panasus ir plauna panasiai, tik pagal varda vieni brangesni, kiti pigesni, vienu detales patvaresnes, kitu-ne, kaina mazdaug ir apibudina prekes kokybe. Jei vaikaisi naujausias technologijas , pirk pigesne 3-5 metam. jei manai ilgiau naudotis, idek daugiau pinigu, nes turi nepabyreti. Pas mane skalbiankei 16 metu, tokia tais laikais biski krutesne pirkau, dar negedo nei karto ir man nusispjaut, kad naudoja dvigubai daugiau vandens-geriau iskalauja. Nors seniai laukiu kada pabyres, nes rankos nekyla veikiancios ismest. Gali but ramus-indaplove tiek netarnaus, max 7metus.
4.kur sakiau, kad ji prasta? as dar nei vienos nekritikavau, tik pastebejimus pasakiau, o isvadas darykit patys pagal tai, kas kam svarbu. Cia juk tik skaiciai, kaip ji atrodo naturoj, gali paciupinet parduotuvej, kaip veikia gali susirasti atsiliepimuose, kokia tavo nuomone bus tapus jos vartotoju-bus dar viena nuomone. Kai viska sudesi, tada galesi pasakyti savo nuomone ir paskelbti jai verdikta, bet tai bus tik tavo saliska nuomone ant kurios kitiems nusispjaut, kaip ir man, nes mano pasirinkimo kriterijai ir mastysena gali skirtis nuo tavosios.