QUOTE(speedy @ 2010 12 06, 13:41)
1. "
ADG 7445 yra rinkta kinijoje," - demagogija be faktų
Lenkijoje (nors pagal barkodą - Italija).
2. "
o kokie būtų ADG9490 privalumai?" Prašom:
vandens sunaudojimas 11 vs 12 litrų
triukšmingumas 44 dB vs 46 dB
temperatūrų skaičius 5 vs 3
technologijos pagerinančios plovimo kokybę - garai,intensyvi zona vs nieko!
Bet nieko naujo čia neparašiau, kiekvienas tą gali rasti gamintojo aprašymuose. Tik ne visi mato
O dėl stiklo programos, tai aš nepažįstu tokio, kas ją naudotų. Nenaudoju jos ir pats, nors mano AEG ji yra.
1. dėl ADG7445 taip, atsiprašau klydau - lenkiškas. tik gamykla (negarantuoju) bus kaip ir Polar šaldytuvų atveju - sena lenkų gamykla, nupirkta ir aprūpinta naujais whirlpool lipdukais, kurie klijuojami ant tos pačios senos platformos išspaustų produktų.
2. temperatūrų skaičius yra viena (šiaip aš suskaičiuoju 4: 40, 50, 60 ir 70 laipsnių), o programų praktiškumas (pritaikymas kasdienai) yra visai kita. Manau svarbiau turėti auto programą apimančią 45-70 laipsnių diapozoną nei atskirą 40 laipsnių greitą (abejoju, kad pasiekiama A klasė) ir 50 laipsnių paprastą programą - va jei būtų automatinė 40-70 laipsnių programa, būtų visai kitas reikalas. Programos vienareikšmiškai šiame Whirlpool modelyje yra mažiau praktiškos ir pritaikomos kasdieniam naudojimui. Tai ką gi mes skirtingai matome aprašymuose?
O 1 ltr didesnės vandens sąnaudos ir 2 dB triukšmo reikalingų programų nebuvimo tikrai nenusveria, mano nuomone. O tos plovimo kokybę pagerinančios technologijos yra dar po klaustuku, kiek jos pagerina plovimą.
QUOTE(astusia @ 2010 12 06, 21:44)
Beje, siu dvieju indaploviu kaina yra praktiskai ta pati. Net Whirpoola radom 50lt pigiau nei AEG. Beje Whirpool'as turi ir daugiau purkstuku, jie yra ir paciam virusuje. Daugelyje indaploviu, kaip ir AEG, virsuje purkstuku nera.
Speedy, o jus senai turite AEG? Kurioje salyje jis buvo gamintas?
pvz. AEG modelis F65011VI turi tris purkštukus, kaina panaši. Taip pat yra dar geresnis modelis ESL66060R, su didesne talpa ir tais pačiais 11 ltr. vandens sąnaudų.
O gamintos AEG Italijoje.