Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės - 6

QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 08 10, 15:35)
Kas domisi Siemens (ar turi) ar galite pasakyti koks skirtumas tarp SN 65T050SK ir tarp  SN 65T050EU?

niekuo nesiskiria, tik pazymi kokiai rinkai ruosta, SK- skandinavu salims, EU- europai.
Atsakyti
QUOTE(daliukasva @ 2010 08 09, 13:34)
Sveiki. Laukdami seimos pagausejimo planuojam dideli virtuves remonta ir as uzsimaniau indaploves (juk as moteris lotuliukas.gif ). gal kas galetu trumpai parasyti kokie butu pagrindiniai pliusai, t.y. kokios funkcijos yra tikrai butinos? ax.gif  koks turetu buti dziovinimas? ir panasiai? ir dar - kokie atsiliepimai apie blomberg firmos indaploves? rolleyes.gif
atleiskit, bet su maziuku visu 5 temu nespeju skaityti, o issirinkti reikia jau greit 4u.gif

Kokiu funkciju reikia jusu indaplovei, tik jus galite nuspresti.
Dauguma naudojasi 2-3 programomis.
Blomberg nepatarciau pirkti, nes turkiskas gaminys, jau tada BEKO pirkite bent sutaupysite pinigu.
Manau uz Blomberg kaina galima nupirkti AEG, Electrolux, Siemens indaplove.

Papildyta:
QUOTE(dresin @ 2010 08 05, 22:03)
aplamai, tai tas tabletes siuloma deti i irankiu dezute... o patikrinti galima paprastai - idedat tablete ir pasiziurit praejus kokioms 6 min po programos pradzios ar atsidare dureles ir ar iskrito tablete.

Priklausomai kokia naudojate programa, jeigu naudojate programa su pirminiu praplovimu, nepatartina deti tabletes i irankiu deze, nes per pirmini praplovima gali istirpti dalis tabletes ir neliks pagrindiniam plovimui.
Geriausia deti ten, kur numatyta pagal instrukcija.

Po 6 minuciu indaploves nepatartina atidarineti, jeigu jau vanduo isiles, uzdarius dureles gali begti vanduo is indaploves.
Papildyta:
QUOTE(dazauto @ 2010 08 09, 12:00)
Sveiki,

Turim indaplove BEKO tik tu visokiu skaiciuku nepasakysiu mintinai....viskas buvo o.k. be va pora paskutiniu plovimu randu indus nesvarius, o tablete neisitirpus visiskai ir radau ja puode ikritusia....kame problema? atrodo ja idejus i ant dureliu esanti dekla uzdarau tvirtai...kaip taip galejo atsitikt?

aciu 4u.gif

Greiciausia problema yra su vandens padavimu:
Gal purkstukai uzsikise, gal motorui.
Atsakyti
Labas mamos ir tėčiai. Ieškom laisvai pastatomos indaplovės. Nusižiurėjom toki variantą. Eletrolux ESF 63020 X Kokios nuomonės ar alternatyvos. Biudžetas iki 1500
Atsakyti
QUOTE(dazauto @ 2010 08 09, 14:00)
Sveiki,

Turim indaplove BEKO tik tu visokiu skaiciuku nepasakysiu mintinai....viskas buvo o.k. be va pora paskutiniu plovimu randu indus nesvarius, o tablete neisitirpus visiskai ir radau ja puode ikritusia....kame problema? atrodo ja idejus i ant dureliu esanti dekla uzdarau tvirtai...kaip taip galejo atsitikt?

aciu 4u.gif

Pabandykite išplauti indaplovę.
Atsakyti
nuva, įsigijom ir mes Siemens SN 65T050EU, tik dar nepajungta tai ir ispūdžių aprašyt negaliu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,
renkuosi tarp dvieju Electrolux modeliu:
ELECTROLUX ESF 2440
ELECTROLUX ESF 2450
gal patartumet kuria geriau?
Atsakyti
Sveiki,

Mes irgi įsigijom indaplovę ir iškilo man toks klausimas.. blush2.gif Kiek reikia pilti druskos??? Indaplovės instrukcijoje rašo, kad naudojant pirmą kartą reikia įpilti 1 l vandens ir paskui druskos, bet neparašyta kiek jos reik pilt ax.gif tai kiek reikia pilti jos pirmą kartą ir sekančius kartus?? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elwa @ 2010 08 19, 11:20)
Sveiki,

Mes irgi įsigijom indaplovę ir iškilo man toks klausimas.. blush2.gif Kiek reikia pilti druskos??? Indaplovės instrukcijoje rašo, kad naudojant pirmą kartą reikia įpilti 1 l vandens ir paskui druskos, bet neparašyta kiek jos reik pilt ax.gif tai kiek reikia pilti jos pirmą kartą ir sekančius kartus?? blush2.gif

Kol pripilsi pilna. Susipila daug, beveik visas pakis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jumakavec: 19 rugpjūčio 2010 - 14:53
QUOTE(jumakavec @ 2010 08 19, 15:52)
Kol pripilsi pilna. Susipila daug, beveik visas pakis 4u.gif

Niu tai aš irgi pilu pilu, žiūrau, kad galo nematyt, tai pabijojau, kad per daug pripilsiu, tai vadinasi viskas gerai bigsmile.gif o tai čia tik pirmą kartą tiek daug jos "sueina" ar prieš kiekvieną plovimą ir bus po poką druskos?? g.gif Nes instrukcijoj parašyta, kad druską pilti prieš plovimą, o jei aš kiekvieną dieną plausiu tai daugokai bus... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elwa @ 2010 08 19, 14:15)
Niu tai aš irgi pilu pilu, žiūrau, kad galo nematyt, tai pabijojau, kad per daug pripilsiu, tai vadinasi viskas gerai bigsmile.gif o tai čia tik pirmą kartą tiek daug jos "sueina" ar prieš kiekvieną plovimą ir bus po poką druskos?? g.gif Nes instrukcijoj parašyta, kad druską pilti prieš plovimą, o jei aš kiekvieną dieną plausiu tai daugokai bus... ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nee, jau kai pirma karta supilsi poka druskos, tai bereikes po keliu menesiu. Tikrai ne po kiekvieno plovimo. Ir dar. Kai supilsi druska gali truputi izbegti vanduo (pirma karta pilant druska i indaplove reikia iplti kazkiek vandens), tai neissigask. Tai normalu. Tiesiog pavalyk skudureliu ta vandenuka. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jumakavec @ 2010 08 19, 18:31)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nee, jau kai pirma karta supilsi poka druskos, tai bereikes po keliu menesiu. Tikrai ne po kiekvieno plovimo. Ir dar. Kai supilsi druska gali truputi izbegti vanduo (pirma karta pilant druska i indaplove reikia iplti kazkiek vandens), tai neissigask. Tai normalu. Tiesiog pavalyk skudureliu ta vandenuka. mirksiukas.gif

Ot, ačiū labai už paprotinimą tongue.gif 4u.gif Aga reik pimą kat 1 l vandens įpilt ir dėl vandens išbėgimo, tai instrukcijoj irgi perspėta, tai aš pildama tą druską ir laukiau kol tas vanduo pradės nors kiek bėgt ale nesulaukiau lotuliukas.gif pamyslinau, kad ką nors jau pridirbau, tai reiškias kol kas nieko.. oj kiek man laiko reiks perprast ir įprast su ja draugaut, tikiuosi ilgai neužtruksiu tongue.gif
Atsakyti
Nusprendem ir mes isigyti si geri biggrin.gif
Esu nusiziurejus ELECTROLUX ESL 46050 modeliuka bigsmile.gif gal kas jau yra isigije ir isbande sia indaplove g.gif
Atsakyti