QUOTE(aniuta241 @ 2010 08 03, 15:31)
Pacio paminetas whirpool indaploves modelis atrodo viena klase geresnis uz mano lyginamus AEG ir Siemens. Na jis zinoma ir siek tiek brangesnis, bet skirtumas nedidelis.
Kaip jau pastebejau siame forume yra siemens ir aeg zenklu "dievintoju". Man asmeniskai nesinoretusi permoketi vien tik uz varda. juk visi puikiai zinome taip vadinamo "brando" itaka musu pasirinkimams. Noretusi patarimo lyginant daiktus, o ne i ju pavadinimus. Is anksto aciu jei tokiu patarimu atsirastu
tai va ir as buvau issirenkes tuos pacius 2 modeliukus siemenso ir aeg'o kaip ir Jus, bet tik iki tol, kol nepastebejau "defektuotu prekiu" parduotuveje bauknecht'a su purkstukais apacioje indaploves, kurie taipogi leidzia ir garus, ko nedaro nei aeg'ai nei siemens'ai. to bauknecht'o analogas lietuvoje ir yra mano paminetas wirpulis, kuris "navarotais" atrodo visa galva lenkia uz ta pacia suma "dievukus" siemens aeg'us
Kadangi jau esu pasimokes su skalbenke ir saldytuvu, ir sumokejes pasirodo vien tik uz varda, dar viena diena padvejosiu ir turbut imsiu ta whirpool
Nors turbut visgi gal reiktu kokioj parduotuvej gyvai paciupinet