QUOTE(vakare-tyla @ 2010 06 22, 11:04)
As dar su klausimais
Jei teisingai supratau paskaicius tema, kad reikia keisti ploviklius: milteliai- tabletes. Su 3-1 nera gerai pastoviai plauti. Ar kazka ne taip suskaiciaus
Siuo metu naudoju miltelius, bet turiu ir 3in1 tableciu.
Rytais atidarau inaplove ir palieku kuri laika (jei neprieina mazasis pilietis) vedintis praviromis durelemis. Ar gerai?
Man su sia indaplove viskas kitaip. Buvo Whirpool stalcius- labai paprasta buvo
Jei teisingai supratau paskaicius tema, kad reikia keisti ploviklius: milteliai- tabletes. Su 3-1 nera gerai pastoviai plauti. Ar kazka ne taip suskaiciaus
Siuo metu naudoju miltelius, bet turiu ir 3in1 tableciu.
Rytais atidarau inaplove ir palieku kuri laika (jei neprieina mazasis pilietis) vedintis praviromis durelemis. Ar gerai?
Man su sia indaplove viskas kitaip. Buvo Whirpool stalcius- labai paprasta buvo
Mainyti nebūtina. Galima ir plauti tik tabletėm. Naudojant miltelius, reikia kartu naudoti druską ir skalavimo skystį.
Pati ankščiau naudojau atskirai, dabar tik tabletes. Gal rezultatas naudojant komponentus atskirai ir šiek tiek geresnis rezultatas (nes kiekvieną komponentą indaplovė pasiima jam skirtu metu, o tabletė tirpsta nebūtinai labai tiksliai), bet tabletės paprasčiau, nereikia turėti trijų skirtingų priemonių.
Dėl vėdinimo nuomonės neturiu... aš to nedarau, indaplovę leidžiu kasdien... Pravira indaplovė man "gadintų vaizdą" ir net nervintų