čia neblogas puslapiukas apie meilę

Meilė - yra esminė vaisingumo dvasia: jos pagrindinis tikslas - kurti gyvenimą

Meilė yra kaip laukų gėlė. Dažnai ją randi netikėčiausiose vietose.

Meilė - nelyginant medis; ji išauga pati, giliai suleidžia šaknis į mūsų būtybę ir neretai žaliuoja ir žydi net mūsų širdies griuvėsiuose.
V. Hugo
V. Hugo
Aš atėjau, ir tavo širdis prisipildė: skausmas atėjo pas tave ir džiaugsmas. Tu palietei mane, ir as suskambau meile.
R. Tagorė
R. Tagorė
Laimingas tas, kuris paklūsta širdžiai...
R. Rodenas
R. Rodenas
Mes nesuprasime viens kito, kol nesupaprastinsim kalbos iki septynių žodžių: Aš myliu tave, kaip tu myli mane...
Kai tu matysi vaivorykštę ir vaikus jos akyse - žinok, tu tikrai myli savo moterį...

Atmink, kad laimingoms vedyboms reikia dviejų dalykų: rasti tinkamą žmogų ir būti tinkamu žmogumi.

Vėluojančių ir mylinčių neteisia
Tu durų neužtrenk, nors bus vėloka
Kaip valkata, atklydęs netikėtai. Be jokių svečio teisių
Ateisiu atsigert laimingo tavo juoko.
Kitaip aš negaliu,
aš be tavęs gyvent nemoku.
Deja, nežinau kas autorius.
Tu durų neužtrenk, nors bus vėloka
Kaip valkata, atklydęs netikėtai. Be jokių svečio teisių
Ateisiu atsigert laimingo tavo juoko.
Kitaip aš negaliu,
aš be tavęs gyvent nemoku.
Deja, nežinau kas autorius.
Meile - dievu dovana. Sventa. Suteikianti mums ne tik sparnus ir prasme gyventi, bet sventa galimybe patiems tapti dievais,kurejais. Taigi meile yra dievu malone. gaila, kad pasiekusi Zeme, ji pasiduoda materialiam laikinumo desniui. Todel meile visada eina drauge su liudesiu. ir su nerimu. Su abejonemis - myli, o gal jau nebe? Su nemiga. Su kancia. Supraradimo baime.
Ir vis delto saldus tas meiles skausmas. Jis gyvenima pripildo prasmes, energijos ir kurybos.
Gyvenimas be meiles kaip upe be tekmes. Kas atsitinka tokiai upei? Ji uzanka. Dingsta verzlus jos
sniokstimas, nutyla malonus vandens ciurlenimas ir isnyksta salia jos gyvybes klegejimas.
Meile kaip sirdies perlas. kai i moliusko kriaukle vidun isibrauna smiltele, pazeistoje vietoje
isauga nuostabus "shashas" - perlas. Perlas lyg sustingusi perlamutrine asara primena meiles spindesi ir grozi. Perlas tiesiogine prasme yra vaistas kunui. kaip ir meile.
Mes ateiname i gyvenima per meile, gyvename ir kuriame is meiles, iseiname taip pat jos pakirsti. Ir liudna tam, kas gyvenime nepatyre sio svento jausmo. Liudna tam, kuris nesutiko savo antrosios puseles. Nors akimirkai.
Jei neklystu, čia iš A. Zalatorienės knygos "100 laipsnių"
Ir vis delto saldus tas meiles skausmas. Jis gyvenima pripildo prasmes, energijos ir kurybos.
Gyvenimas be meiles kaip upe be tekmes. Kas atsitinka tokiai upei? Ji uzanka. Dingsta verzlus jos
sniokstimas, nutyla malonus vandens ciurlenimas ir isnyksta salia jos gyvybes klegejimas.
Meile kaip sirdies perlas. kai i moliusko kriaukle vidun isibrauna smiltele, pazeistoje vietoje
isauga nuostabus "shashas" - perlas. Perlas lyg sustingusi perlamutrine asara primena meiles spindesi ir grozi. Perlas tiesiogine prasme yra vaistas kunui. kaip ir meile.
Mes ateiname i gyvenima per meile, gyvename ir kuriame is meiles, iseiname taip pat jos pakirsti. Ir liudna tam, kas gyvenime nepatyre sio svento jausmo. Liudna tam, kuris nesutiko savo antrosios puseles. Nors akimirkai.

Jei neklystu, čia iš A. Zalatorienės knygos "100 laipsnių"
MEILĖ
Kai tu, mano džiaugsme, mane palieki,
Apgaubia naktis, nerami ir nyki,
Ir, rodos, kad pusės gyvenimo savo
Suvarstytas skausmo, staiga netenki.
Kaip motinos meilė vaikams- man esi
Paguoda, viltis ir svajonė šviesi.
Man meilė tavoji- lyg laivas galingas.
Juo plaukiant, vingriausia srovė nebaisi.
Tad šviesk, mūsų meile, liepsnok amžinai,
Lai nėša padange mus tavo sparnai!
Mes tartum žiedai du ant vieno stiebelio,-
Liesnok, ir migla bus bejėgė čionai!
Kai tu, mano džiaugsme, mane palieki,
Apgaubia naktis, nerami ir nyki,
Ir, rodos, kad pusės gyvenimo savo
Suvarstytas skausmo, staiga netenki.
Kaip motinos meilė vaikams- man esi
Paguoda, viltis ir svajonė šviesi.
Man meilė tavoji- lyg laivas galingas.
Juo plaukiant, vingriausia srovė nebaisi.
Tad šviesk, mūsų meile, liepsnok amžinai,
Lai nėša padange mus tavo sparnai!
Mes tartum žiedai du ant vieno stiebelio,-
Liesnok, ir migla bus bejėgė čionai!