Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 88 tema

QUOTE(amiyra @ 2010 03 31, 23:14)
...
ir dar visus kartu pasirodysiu  biggrin.gif

...

kokie smagus visi thumbup.gif man tai tas su vista ant supyniu nerealus thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2010 03 31, 23:23)
kokie smagus visi thumbup.gif man tai tas su vista ant supyniu nerealus  thumbup.gif  lotuliukas.gif

dekui ax.gif
Atsakyti
Kokie šaunūs darbeliai visų thumbup.gif
Tačiau magnolijos man kaip didelių paveikslų mylėtojai yra - wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif bigsmile.gif wub.gif - be galo gražios. Ir tokios ryškios, neišplaukusios, kaip fotografuotos tikros clap_1.gif swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2010 03 30, 19:44)
Na va, parsinešiau iš rėminimo centro...

Man labai mielas, paprastas ir šiltas 4u.gif

QUOTE(ChinChin @ 2010 03 31, 12:42)
merginos, o kaip jus laikote siuliukus isrusiuotus - pagal spalvas ar pagal kodus? g.gif

Pagal kodus, tada man lengviau rasti reikiamą.

QUOTE(libaja @ 2010 03 31, 18:25)
Nemėgstu rodytis neužbaigtų darbų ir procesų, bet šitą parodysiu: pirmą kartą ant lino ir ant rėmo. Atrodo, visai neblogai.

Tikrai labai kruopščiai judi į priekį thumbup.gif

QUOTE(AGLYTĖ @ 2010 03 31, 20:14)
Labas vakaras merginos 4u.gif  pasirodau jau su iremintu vestuviniu metriku

thumbup.gif Man gražu smile.gif Aš irgi norėčiau ko nors savo vestuvių atminimui, reikės pagalvoti smile.gif

QUOTE(sizike @ 2010 03 31, 21:47)
Artėjančių Velykų proga įdedu savo mamos baigtą siuvinėtą magnoliją

Vau bigsmile.gif

QUOTE(Višniukė @ 2010 03 31, 21:55)
Galiu jau pasirodyti ireminta Nimue Fejuke wub.gif

Labai graži ji ir man, tik dar nesirįžtu jos siuvinėti... Kai bus daugiau praktikos tada smile.gif

O aš rodausi savo kelonių paveikslą... Taip pavargau nuo tų kalnų siuvinėjimo, o dar tik pusė jų doh.gif Na bet šiandien tikiuosi pradėti laivą, jei negimdysim dar biggrin.gif blush2.gif

user posted image

Turėtų būti toks:
user posted image

Sėkmės darbuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2010 03 31, 22:47)
Artėjančių Velykų proga įdedu savo mamos baigtą siuvinėtą magnoliją wink.gif Jei ką, tai čia 65x90 cm siuvinėtas paveikslas... baigtas mažiau nei per metus

čia kaip iš fantastikos skyriaus, nerealu. prašau nufotografuoti iš labai arti, ar tikrai siuvinėtas bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(amiyra @ 2010 03 31, 23:14)

ir dar visus kartu pasirodysiu  biggrin.gif

wub.gif niu labai gražu, bus dovanų thumbup.gif
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 04 01, 09:06)

O aš rodausi savo kelonių paveikslą...

thumbup.gif sparčiai siuvinėji thumbup.gif
Atsakyti
visu zavus darbeliai 4u.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2010 04 01, 09:41)
čia kaip iš fantastikos skyriaus, nerealu. prašau nufotografuoti iš labai arti, ar tikrai siuvinėtas  bigsmile.gif  bigsmile.gif  thumbup.gif
wub.gif niu labai gražu, bus dovanų  thumbup.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif man dar sunku patiket, kad ten siuvineta. jei butum kokia naujoke forume, tai galvociau, kad biski apsimelavai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2010 04 01, 09:49)
visu zavus darbeliai  4u.gif
drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif man dar sunku patiket, kad ten siuvineta. jei butum kokia naujoke forume, tai galvociau, kad biski apsimelavai  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif aš ir sakau, nesitiki, kad taip galima, čia iš gerosios pusės wub.gif

Nuspresta nedaryti mokomo, bet kaip suprantu pakeitimai vistiek kakokie dar bus. Vietoj 100 MG duoda tik 50MG

Опрос, проведенный в последние 24 часа, показал, что большинство пользователей против решения о внедрении абонентской платы за пользование сайтом вне зависимости от ее размера.

Без поддержки пользователей, мы не можем принять решение, которое в значительной мере повлияет на судьбу проекта.

Я благодарю всех тех, кто принял участие в опросе и сообщаю, что сайт останется бесплатным. В ближайщие дни мы займемся выработкой концепции, которая позволит провести техническую модернизацию сайта, требующую значительных инвестиций, не ущемляя интересы пользователей.

С Уважением,
Аркадий Кулев,
Администратор Gallery.ru
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 01 balandžio 2010 - 09:29
QUOTE(sizike @ 2010 03 31, 22:47)
Artėjančių Velykų proga įdedu savo mamos baigtą siuvinėtą magnoliją wink.gif Jei ką, tai čia 65x90 cm siuvinėtas paveikslas... baigtas mažiau nei per metus

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif kokia grazi mamos magnolija bigsmile.gif super darbas! Labai labai!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
visu darbeliai superiniai!!! nesedit ranku sudejusios,grozius kepat!
apie magnolija tai is vis tyliu.....zado netekau....
Atsakyti
QUOTE(SheMe @ 2010 03 31, 16:39)
Sveikutės siuvinėtojos. smile.gif  Dabar iškilo toks klausimas, tiksliau atmintis sušlubavo.. Igolki.net yra pilna nekokybiškų schemų? Nes pusseserę užkrėčiau šia liga ir išsirinko iš ten schemą, tačiau man tas "igolki" jau labai baisiai kur girdėtas, tai vat susimąsčiau, kad tiek darbo įdėjus nesigautų viskas šuniui ant uodegos g.gif

as siuvinejau is ten 3 darbus kada nors imesiu foto,kaip kam patiko,o as pati tai net nzn ka pasakyti,buna ir geresniu schemu,bet ka padariau jau lauk neismesiu ir dar viena is darbu pasiseke parduoti-tai gal nera visos schemos tokios sugadintos
Atsakyti
sizike magnolijos kaip tapytos, labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
na magnolijos grožis- tai kaip sakant- apsivožk nuo grožio.....
amiyra- pagarba, už negailėjimo savo darbo tokiekms "nedėkingiems" gaminiams, kaip rankšluoščiai thumbup.gif . Man būtų gaila tokį kabint naudojmui biggrin.gif

O mano žirgas biškį numušė entuziazmą- kadangi siuvinėju pusiniais, tai labai susuko medžiagą doh.gif . Bet gal rėminant pavyks ištampyti teisingai, nes kai šiandien dėliojau pasportus, tai taip kreivai atrodė...
Atsakyti