Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 88 tema

QUOTE(giedress @ 2010 03 31, 10:25)
einant ne nuo pagrindinio įėjimo, bet nuo užpakalinio, po kaire puse yra siuvimo prekių parduotuvė. Joje 4u.gif

Viska radau smile.gif labai visom aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2010 03 31, 12:31)
prabalsavau, kad nemokėsiu. Ir dar prirašiau, kodėl (jie to prašė).

Aš irgi gavau ir parašiau, kad nemokėsiu.
Atsakyti
merginos, o kaip jus laikote siuliukus isrusiuotus - pagal spalvas ar pagal kodus? g.gif
Atsakyti
pagal kodus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paule kaip saule @ 2010 03 31, 12:05)
Taip Tvikse, tas melynam fone ir yra mano nuziuretasis, bo labiausiai panasiausias i manaji  blush2.gif , nzn, bet jauciu griausiu as ji 2 vnt., nes yra dar norinti, bandysiu rizikuot. Kad ir kokia butu taisykle "reikia mokytis is svetimu klaidu", bet as jei nusvilsiu, busiu pasimokius eilini karta is savos klaidos  tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

sekmes blush2.gif manau viskas bus gerai...
Atsakyti
Labutis wink.gif
Jau kiek grožių prisiuvinėjot, nebeišvardinsiu visų wub.gif O aš tik paskaitau, pasižiūriu ir toliau labai jau vėžlišku greičiu siuvinėju doh.gif Tad dar neturiu ką parodyt, sunkiai sekasi siuvinėt (Nimue) ant lino, daug pavienių kryželių, o ir vaizdas ne toks kokio tikėjausi unsure.gif Rodos per stori kryželiai dviem siulais ant 32 lino, bet pabaigus gal kitaip atrodys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2010 03 31, 12:36)
bent jau pries pora metu buvo, kad labai daug terliones darant pavedima i Rusija  doh.gif ne taip kaip bet kuri kita tarptautini pavedima. kita vertus gal jie tures PayPal sistema smile.gif

Jei galima mokėti SMS, tada jokio skirtumo kokioj šaly esi ir į kokią moki. Esu mokėjusi už kitus saitus, jokių problemų.
QUOTE(Saule danguje @ 2010 03 31, 14:15)
sunkiai sekasi siuvinėt (Nimue) ant lino, daug pavienių kryželių, o ir vaizdas ne toks kokio tikėjausi  unsure.gif Rodos per stori kryželiai dviem siulais ant 32 lino, bet pabaigus gal kitaip atrodys  rolleyes.gif

Kuo ne toks kaip tikėjaisi? Nimue paslaptingi. Juos siuvinėjant vaizdo nėra. Visas grožis pasirodo tik pabaigus. 2 siūlais ant 32ct tikrai ne per stora. Vienu būtų ryškiai skysta.
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2010 03 31, 15:00)
2 siūlais ant 32ct tikrai ne per stora. Vienu būtų ryškiai skysta.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif , aš dabar va sėdžiu ir žiūriu į savo darbą. Kaip tik. Vakare pertempinėsiu medžiagą, pasirodysiu procesą wink.gif
Atsakyti
labas visoms,

noriu paklaust, ar esat kurios siuvinėję ant 28 lino per viena siūlelį dviem gijom?
Atsakyti
Sveikutės siuvinėtojos. smile.gif Dabar iškilo toks klausimas, tiksliau atmintis sušlubavo.. Igolki.net yra pilna nekokybiškų schemų? Nes pusseserę užkrėčiau šia liga ir išsirinko iš ten schemą, tačiau man tas "igolki" jau labai baisiai kur girdėtas, tai vat susimąsčiau, kad tiek darbo įdėjus nesigautų viskas šuniui ant uodegos g.gif
Atsakyti
Taip ,taip Igolki.net nekokybiškos schemos, nesiuvinėk iš ten unsure.gif
Atsakyti
sveikos,

gallery prabalsavau, jog nemokėsiu ax.gif bet jie taip neįkyriai siūlo atsakyti į klausimus, kad jei nežinočiau kad tokia apklausa vykdoma būčiau nepastebėjus ax.gif

QUOTE(mažiausia @ 2010 03 31, 15:17)
noriu paklaust, ar esat kurios siuvinėję ant 28 lino per viena siūlelį dviem gijom?

nesu, bet manau gausis negražiai, gausis ne kryžiukai o pumpuriukai.
bet gali pabandyti kelis kryžiukus išsiuvinti ir pamatysi mirksiukas.gif
esu siuvinėjus per vieną audinio giją vienu siūlu:

user posted image
user posted image
Atsakyti