Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 88 tema

QUOTE(paukščiukas @ 2010 03 30, 21:05)
bigsmile.gif  įsirėminus dar gražiau žiūrisi  wub.gif

Nu jooo, gražus jis man ax.gif ax.gif Ko gero jei reiktų greitos dovanos, tai daryčiau kažką panašaus... Ačiū už įvertinimą 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2010 03 29, 23:55)
Mano apie 3 menesius siuvinetas darbas. Dizainas-Shepard's Bush, siuvinejau ant evenweave, bet man panasiau buvo i lina. Keleta spalvu keiciau, pvz avytes siuvinetos silkiniais siulais. Zadejau reminti visai kitaip, bet kadangi reminimas buvo patiketas sesei, o sese-dizainere, tai mano nuomones nelabai kas ir klause.  biggrin.gif

wub.gif jetau kaip grazu. man kazkaip nelabai tie sampleriai, bet sitas toks mielas akiai. ir iremintas super wub.gif

QUOTE(arkane @ 2010 03 30, 17:40)
Sveikutes,
turiu toki paveiksleli kur siulai yra Madeiros firmos, kiek ziurinejausi internete tai nelabai yra kur Lietuvoje pirkti tokiu, gal zinote koki gera konverteri kur butu galima i DMC persikonvertuoti?
Gal esate kuri nors issiuvinejusi? Ir kokia kanva graziau butu balta ar juoda? smile.gif

jei kaune, madeiros yra hyper maximoj mirksiukas.gif o kanva mano manymu juoda turetu but, na reik ziuret kas schemoj rasoma

QUOTE(čiolė @ 2010 03 30, 20:44)
Na va, parsinešiau iš rėminimo centro... Tai dabar jūsų teismui  ax.gif  ax.gif

thumbup.gif remai labai pagyvino
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2010 03 30, 23:09)
jei kaune, madeiros yra hyper maximoj mirksiukas.gif o kanva mano manymu juoda turetu but, na reik ziuret kas schemoj rasoma

Ant schemos nieko neparasyta kokia kanva, bet as taip ir galvojau, kad turi but juoda. O gal gali tiksliau, kurioj vietoj toj hyper maximoj? blush2.gif
Atsakyti
Čiole, kai rodeis išsiuvinėtą tai labai skeptiškai pasižiūrėjau. Bet dabar wub.gif

Na, žinokit, prisijaukinau rėmą, visai smagu man su juo. Dabar siuvinėju didelį darbą, 50x70 cm., tai su lankeliu neįsivaizduoju kaip vyniočiausi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo libaja: 31 kovo 2010 - 09:01
QUOTE(arkane @ 2010 03 30, 22:20)
Ant schemos nieko neparasyta kokia kanva, bet as taip ir galvojau, kad turi but juoda. O gal gali tiksliau, kurioj vietoj toj hyper maximoj?  blush2.gif

einant ne nuo pagrindinio įėjimo, bet nuo užpakalinio, po kaire puse yra siuvimo prekių parduotuvė. Joje 4u.gif
Atsakyti
mergaitės, niekas negavot iš gallery.ru laiško apie apklausą? Pacituosiu, jeigu nesupyksit unsure.gif
"Нам нужно ваше мнение. Мы собираемся сделать сайт полностью платным - установив на базовых аккаунтах стоимость в 50 рублей в месяц. Для посетителей сайт останется бесплатным. При этом станут доступными самые востребованные функции, которые сейчас доступны только в расширенных аккаунтах (не будет никакой рекламы, будет снято ограничение на закачку, будет можно иметь больше 15 друзей, можно будет получать изображения любого размера с точностью до пикселя). Также мы предоставим опцию резервирования изображений на случай сбоя одной из наших систем. Оплачивать можно будет через СМС, терминалы, электронные валюты, банковские карты, а также Сбербанк. Можно будет оплатить аккаунт своему другу. Адекватна ли для вас данная сумма?"
g.gif
Atsakyti
aš negavau,gal ir negausiu ,nes ,kaip suprantu ,ne visiems siunčia,iš tiesų tai tie rusiški 50 rublių tai nelabai ir daug ,,šios dienos kursu apie 9 litai už 100rublių ,tai išeitų mokėt apie 4.5lito per mėnesį ,tik neįsivaizduoju kaip sumokėt į Rusijos saitą,niekad to nedariau blush2.gif g.gif g.gif ,bet prarast ten puslapiuką labai gaila,ten gi tokie grožiai wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 03 31, 10:40)
aš negavau,gal ir negausiu ,nes ,kaip suprantu ,ne visiems siunčia,iš tiesų tai tie rusiški 50 rublių tai nelabai ir daug ,,šios dienos kursu apie 9 litai už 100rublių ,tai išeitų mokėt apie 4.5lito per mėnesį ,tik neįsivaizduoju kaip sumokėt į Rusijos saitą,niekad to nedariau blush2.gif  g.gif  g.gif ,bet prarast ten puslapiuką labai gaila,ten gi tokie grožiai wub.gif  wub.gif

mane tai apskritai nervina faktas, kad turėtų mokėt visi be išlygų doh.gif kiek esu apleidus puslapių, kurie taip pasielgė. Nemanau, kad šitas būtų išimtis. Kad ir kaip gaila būtų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tvikse @ 2010 03 30, 21:12)
ajajai kokie grazus!  wub.gif noooooriuuu!  blink.gif  blush2.gif
tikrai pirkciau jei mokeciau...

man tas suniukas vienas melyno dangaus fone graziausias. tas kur du baltukai irgi fainas tik idomiai ta zaluma po galva aatrodo....  g.gif

Taip Tvikse, tas melynam fone ir yra mano nuziuretasis, bo labiausiai panasiausias i manaji blush2.gif , nzn, bet jauciu griausiu as ji 2 vnt., nes yra dar norinti, bandysiu rizikuot. Kad ir kokia butu taisykle "reikia mokytis is svetimu klaidu", bet as jei nusvilsiu, busiu pasimokius eilini karta is savos klaidos tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2010 03 31, 11:52)
mane tai apskritai nervina faktas, kad turėtų mokėt visi be išlygų doh.gif kiek esu apleidus puslapių, kurie taip pasielgė. Nemanau, kad šitas būtų išimtis. Kad ir kaip gaila būtų verysad.gif

Ir daug kas paliks tą puslapį...
Balsuok, kad nereiktų mokėti.
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2010 03 31, 11:27)
Ir daug kas paliks tą puslapį...
Balsuok, kad nereiktų mokėti.

prabalsavau, kad nemokėsiu. Ir dar prirašiau, kodėl (jie to prašė).
Atsakyti
bent jau pries pora metu buvo, kad labai daug terliones darant pavedima i Rusija doh.gif ne taip kaip bet kuri kita tarptautini pavedima. kita vertus gal jie tures PayPal sistema smile.gif
Atsakyti