sviki. pradejau siuvineti ir nesuprantu prie siulu parasyta striches ir skaiciai tai cia reiskia su keliais siulais siuvineti? PS gal kuri galit parodyti kaip atrodo kai buna siuvineta pusiniais kryzeliais
QUOTE(*mamusikas* @ 2010 04 19, 19:56)
Tai nieks ir nepaskys kaip išsaugot paveiklėlio schemą iš Osinka.ru
Na osinkoj įvairiai būna schemos įdėtos- kartais iškart paspaudus ant paveikslėlio jis pasididina- tada tik išsisaugai, o dažniausiai būna šalia paveikslėlio nuoroda- ją paspaudus atsidaro koks nors dump.ru, photofile ar kitas siuntimų puslapis- tada reikia pasirinkti скачат фаил ir siunčia
QUOTE(rasiux- @ 2010 04 19, 21:42)
Na osinkoj įvairiai būna schemos įdėtos- kartais iškart paspaudus ant paveikslėlio jis pasididina- tada tik išsisaugai, o dažniausiai būna šalia paveikslėlio nuoroda- ją paspaudus atsidaro koks nors dump.ru, photofile ar kitas siuntimų puslapis- tada reikia pasirinkti скачат фаил ir siunčia
Tai kad prašo susimokėt kai paspaudžiu скачат фаил
QUOTE(*mamusikas* @ 2010 04 19, 18:51)
Tai kad prašo susimokėt kai paspaudžiu скачат фаил
Dar taip nebuvau sutikus. Gali būti, kad kai kurios saugyklos, pvz., dažniausiai sutinkama depositfiles siūlo du variantus. Spaudi ant tos nuorodos, kur už dyka, lauki minutę, tada tempiesi. Kitiems failams parsisiųsti uždeda dar ilgesnį laukimo laiką. Arba eini kur susimokėti, tada gali temptis be laukimo, neribotais greičiais, daugiau nei vieną failą vienu metu.
Jei būtum parodžiusi, ką nori parsitempti, manau jau seniai būtum sulaukus iš merginų patarimo
Beje, osinkoje dažnai pasitaiko nebeveikiančių nuorodų. Tačiau svarbiausia žinoti tikslų pavadinimą, ko tau reikia Tokiu atveju aš įvedu paiešką į Dump.ru - retai kada nuvylė Pvz., dažnos schemutės, ypač kokios dimensions, užtenka numeriuką į paieškos laukelį įvesti.
QUOTE(Višniukė @ 2010 04 19, 10:10)
Noriu paklausti del siuvinejimo prietaru. zinau, kad jei siuvineji aguonas - tai lauk seimos pagausejimo, o kazi kaip, jei siuvinetas aguonas dovanoji
neveikia sitas prietaras dovanojau draugei aguona siuvineta, tai nepagausejo seimyna nei pas mane, nei pas ja
Labukas
dar yra buve man Osinkoj, kad kai uzdedi siustis schema, tai paraso, kad siai saliai baigesi nemokamas limitas, tada siulo mokama varianta 2 savaitem lyg 14 ar 20Lt. bet tada gali per dvi savaites kruva schemu prisisiusti, ir jie vis SMS primena account Nr. berods jis po savaites keiciasi. Tuo esu pasinaudojusi kelis kartus.
O as irgi labai laukiu braskyciu, kuriu bandziau tik viena karta gyvenime, nes man nenuskilo su braskem
labai daug grozybiu prilipinot -
dar yra buve man Osinkoj, kad kai uzdedi siustis schema, tai paraso, kad siai saliai baigesi nemokamas limitas, tada siulo mokama varianta 2 savaitem lyg 14 ar 20Lt. bet tada gali per dvi savaites kruva schemu prisisiusti, ir jie vis SMS primena account Nr. berods jis po savaites keiciasi. Tuo esu pasinaudojusi kelis kartus.
O as irgi labai laukiu braskyciu, kuriu bandziau tik viena karta gyvenime, nes man nenuskilo su braskem
labai daug grozybiu prilipinot -
QUOTE(Mingomi @ 2010 04 20, 09:50)
Gal galit patarti kur isigyti tokiu varpeliu??? Kiek ieskojau internetinese parduotuvese neradau... O gal nemoku ieskoti???
http://www.darbstuol...h...1&Itemid=64
Tau būtinai reikia 6mm ir nedidesnių, atsimink
Little angel, aciu, bet situos radau, o po pelyciu kakliuku tokie tikri varpeliai, va situ tai niekur nerandu...
Tada galiu garantuotai tau pasiūlyti į DVI kreiptis, ji tikrai žinos, nes NIMUE siuvinėja ir iš po žemių ką reikia iškasa.
Merginos pagelbėkit patarimu. Siuvinėjau pirmą ir paskutinį kartą prieš 4 metus, tai jau šiek tiek pasimiršo. o dabar vėl sumąsčiau pabandyti. Noriu išsiuvinėti vaikišką paveiksliuką iš balerinų serijos (gal turit schemeles ir žinot). iškilo tokie klausimai:
1. keliais siūliukais reikia siuvinėti ant 14 kanvos? Man atrodo aš pirmąjį kartą siuvinėjau 2.
2. Mano turimoje schemelėje kai kurie simboliai pažymėti, kad susideda iš 2 siūliukų vienos spalvos ir 3 kitos - gautųsi iš viso 5 siūliukai. Ar gali taip būti?
1. keliais siūliukais reikia siuvinėti ant 14 kanvos? Man atrodo aš pirmąjį kartą siuvinėjau 2.
2. Mano turimoje schemelėje kai kurie simboliai pažymėti, kad susideda iš 2 siūliukų vienos spalvos ir 3 kitos - gautųsi iš viso 5 siūliukai. Ar gali taip būti?
QUOTE(vetra @ 2010 04 20, 13:34)
Merginos pagelbėkit patarimu. Siuvinėjau pirmą ir paskutinį kartą prieš 4 metus, tai jau šiek tiek pasimiršo. o dabar vėl sumąsčiau pabandyti. Noriu išsiuvinėti vaikišką paveiksliuką iš balerinų serijos (gal turit schemeles ir žinot). iškilo tokie klausimai:
ant siuvinėjasi 2 ar 3 siūlais, čia jau kaip pačiai gražiau. kartais schemoje būna nurodyt ir su daugiau, gal ir tavo atveju taip, parodyk schemą