Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 88 tema

kas antrą langelį siuvinėju ir dviem siūliukais mirksiukas.gif
man labai patinka tamsesnis, tik ne viskas ant jo tinka. pvz. princesės tik ant balto mirksiukas.gif tai turiu ir tamsesnio, bet tas tamsus irgi daugybę atspalvių turi mirksiukas.gif

p.s. radau savo pirmus darbus, dar moksleivė buvau, tai ant aidos ir visais 6 siūlais lotuliukas.gif Dabar juokas tik ima, bet ankščiau niekas nepaaiškino kaip reikia, tai kaip sugalvojau taip ir darydavau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 18 balandžio 2010 - 19:56
4u.gif Sveikutes

Aš ir labai noriu išmokti siuvineti kryželiu.Vakar Jusk parduotuveje nusipirkau tokius rinkinelius.Yra truputis medžegos ir siuliuku.Pagavusi azarta pabandžiau.Nu ir visai neblogai iseina.Pradejau nuo mažo darbelio.Bet labai noreciau išsiuvineti savo vaikams paveisliukus ant kuriu buna užrašyta gimimo data,svoris,vardas.Jei kas neišeis ar galėsite duoti kokių naudingų patarimų. smile.gif
Atsakyti
Little angel Labai mielos thumbup.gif

Ant greičio padaryta smulkmenėlė Draugytei su gimtadieniuku wub.gif

user posted image
Atsakyti
o kaip suprasti kas antra langeli blush2.gif paaiskink..
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 04 18, 21:06)
o kaip suprasti kas antra langeli  blush2.gif paaiskink..

AŠ siuvinėju per du siūlus. Na kaip eina gijos, tai siuvinėju ne per vieną siūlą o per du. Pažiūrėk, kad ir čia user posted image
Ar aiškiau.

O linas visai nebaisus, koks atrodo 4u.gif
Atsakyti
ta prasme dviem siulais biggrin.gif ??
Atsakyti
taip, paimi dvi siūlų gijas ir siuvinėji jomis per du siūlus. Net neįsivaizduoju kaip aiškiau paaiškint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 04 18, 21:16)
O linas visai nebaisus, koks atrodo 4u.gif

drinks_cheers.gif atsimenu as laikus, kai bijojau lino lotuliukas.gif dabar tai aida imciau turbut tik jei pilnai uzpildyta kryzeliais paveiksla siuvineciau. Jei lieka daug nesiuvinetos medziagos, tai tos aidos skylutes taip ir bado akis blush2.gif
Atsakyti
O aš išsižadėjau aidos, nu man nepatinka, linas ir ewas suteikia darbui subtilumo, trapumo. Man ant aidos per grubu. Išsiuvinėta atrodo super - DIMENSIONS rinkiniai, nu bet siuvinėti ir rėminti man buvo kančia
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 04 18, 20:36)
Paskutiniai užsakymai, trys braškės iš veltinio vis dar laisvos  mirksiukas.gif

Niu skanios to braškytės, tuoj imsiu ir užsidorėsiu biggrin.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2010 04 18, 20:38)
o klp nera kokios parduotuves kur butu galima is arti paziureti.nes ju tai ziuriu ivairove,bijiciau uzssakyt nemacius.o kaip siuvinejasi ant lino?

is pradziu tokiu nemegau ,bet pradejo patikti tokio tipo kaip mamuciukas isiuvinejo tas Tralala angelas ,ir namukas graziai ziurisi...

Žardėje gali žvilgtelt

QUOTE(Arveda @ 2010 04 18, 20:56)
Little angel Labai mielos  thumbup.gif

Ant greičio padaryta smulkmenėlė Draugytei su gimtadieniuku  wub.gif

wub.gif
Atsakyti
Laujau - tavo mergina labai dailiai atrodo...isties, norisi liesti ir is arciau apziureti 4u.gif
mamučiuk - super mieli darbeliai wub.gif
Little angel - thumbup.gif adatine su katinuku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 18 balandžio 2010 - 20:52
QUOTE(paukščiukas @ 2010 04 18, 21:50)
Niu skanios to braškytės, tuoj imsiu ir užsidorėsiu  biggrin.gif

Nus gyvai dar skanesnės, beje jau tik dvi beliko smile.gif
Atsakyti