as tai manau ,nesvarbu ar i kaire ar i desine turi kryziukai ziureti.juk visos siuvinejam kaip kas moka.tiesiog ziurim kad darbelis butu kruopstus,as i kryzelius demesi skiriu dalinai,nes niekas neziures i ta kryzeli,o ziures i visuma.
QUOTE(Uodegyte @ 2010 04 18, 18:47)
as tai manau ,nesvarbu ar i kaire ar i desine turi kryziukai ziureti.juk visos siuvinejam kaip kas moka.tiesiog ziurim kad darbelis butu kruopstus,as i kryzelius demesi skiriu dalinai,nes niekas neziures i ta kryzeli,o ziures i visuma.
jei tau nesvarbu, mes tavęs neperkalbėsim, daryk savaip. Gaila , kad nenori tobulėti
dar norejau paklausti,o linas barangus ? kur jo galima isigyti...
Papildyta:
su laiku ismoksiu,kiti darbai pas mane ne tokie,nu bet va sis toks sunkesnis na ir gavau pastabu, kad ne taip suvineju..
Papildyta:
su laiku ismoksiu,kiti darbai pas mane ne tokie,nu bet va sis toks sunkesnis na ir gavau pastabu, kad ne taip suvineju..
Aš liną tai Cup'e pirkau
mamučiuko siuvineti darbeliai,cia taipat linas?antras ir trecias.
visi ant lino, man aida nelabai patinka,nebent bus visas darbas pilnai siuvinėtas. Bet aš tiek kantrybės neturiu Bet čia tikrai skonio reikalas, nes jis ir smulkesnis
Dabar suku galvą, ką čia dar išsiūvinėti
Dabar suku galvą, ką čia dar išsiūvinėti
bet cia kazkoks specialus linas,toks svarus nes kazkada buvau nusipirkusi kazkoki lina tai jo siulai nevienodi,vienur plonai kitur storai.o po kiek siuliuku reikia siuvinet?
QUOTE(Uodegyte @ 2010 04 18, 19:48)
bet cia kazkoks specialus linas,toks svarus nes kazkada buvau nusipirkusi kazkoki lina tai jo siulai nevienodi,vienur plonai kitur storai.o po kiek siuliuku reikia siuvinet?
taip, tai siuvinėjimui skirtas linas
http://www.kasiulai....ui-c-99_21.html
žiū klaipėdietė esi, tai gali iš čia užsisakyti, o atveš į namus
http://www.siuvinejimomagija.lt/prekes
Visų darbeliai labai labai gražūs. Aš irgi jau ketinu parodyti savo naujausio darbelio progresą. Jaučių kad ilgai aš jį siuvinėsiu Bet jis man labai bus gražus Laukit artimiausiu metu nuotraukų
o klp nera kokios parduotuves kur butu galima is arti paziureti.nes ju tai ziuriu ivairove,bijiciau uzssakyt nemacius.o kaip siuvinejasi ant lino?
is pradziu tokiu nemegau ,bet pradejo patikti tokio tipo kaip mamuciukas isiuvinejo tas Tralala angelas ,ir namukas graziai ziurisi...
is pradziu tokiu nemegau ,bet pradejo patikti tokio tipo kaip mamuciukas isiuvinejo tas Tralala angelas ,ir namukas graziai ziurisi...