Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 88 tema

as tai manau ,nesvarbu ar i kaire ar i desine turi kryziukai ziureti.juk visos siuvinejam kaip kas moka.tiesiog ziurim kad darbelis butu kruopstus,as i kryzelius demesi skiriu dalinai,nes niekas neziures i ta kryzeli,o ziures i visuma. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 04 18, 18:47)
as tai manau ,nesvarbu ar i kaire ar i desine turi kryziukai ziureti.juk visos siuvinejam kaip kas moka.tiesiog ziurim kad darbelis butu kruopstus,as i kryzelius demesi skiriu dalinai,nes niekas neziures i ta kryzeli,o ziures i visuma. rolleyes.gif

jei tau nesvarbu, mes tavęs neperkalbėsim, daryk savaip. Gaila , kad nenori tobulėti mirksiukas.gif
Atsakyti
dar norejau paklausti,o linas barangus ? kur jo galima isigyti... ax.gif
Papildyta:
su laiku ismoksiu,kiti darbai pas mane ne tokie,nu bet va sis toks sunkesnis na ir gavau pastabu, kad ne taip suvineju.. doh.gif
Atsakyti
Mamučiukas wub.gif
Uodegyte, lino yra bet kurioj e.parduotuvėj mirksiukas.gif Brangokas jis smile.gif
Atsakyti
Aš liną tai Cup'e pirkau mirksiukas.gif
Atsakyti
mamučiuko siuvineti darbeliai,cia taipat linas?antras ir trecias.
Atsakyti
visi ant lino, man aida nelabai patinka,nebent bus visas darbas pilnai siuvinėtas. Bet aš tiek kantrybės neturiu doh.gif Bet čia tikrai skonio reikalas, nes jis ir smulkesnis mirksiukas.gif

Dabar suku galvą, ką čia dar išsiūvinėti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 18 balandžio 2010 - 18:41
bet cia kazkoks specialus linas,toks svarus biggrin.gif nes kazkada buvau nusipirkusi kazkoki lina tai jo siulai nevienodi,vienur plonai kitur storai.o po kiek siuliuku reikia siuvinet?
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 04 18, 19:48)
bet cia kazkoks specialus linas,toks svarus  biggrin.gif nes kazkada buvau nusipirkusi kazkoki lina tai jo siulai nevienodi,vienur plonai kitur  storai.o po kiek siuliuku reikia siuvinet?

taip, tai siuvinėjimui skirtas linas

http://www.kasiulai....ui-c-99_21.html

žiū klaipėdietė esi, tai gali iš čia užsisakyti, o atveš į namus mirksiukas.gif
http://www.siuvinejimomagija.lt/prekes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 18 balandžio 2010 - 19:12
Visų darbeliai labai labai gražūs. Aš irgi jau ketinu parodyti savo naujausio darbelio progresą. Jaučių kad ilgai aš jį siuvinėsiu smile.gif Bet jis man labai bus gražus smile.gif Laukit artimiausiu metu nuotraukų smile.gif
Atsakyti
Paskutiniai užsakymai, trys braškės iš veltinio vis dar laisvos mirksiukas.gif
1. Katinas, kuris nevaikšto vienas:
user posted image
. Purpurinė elegancija:
user posted image
3. Na ir keturios braškytės, kurių viena ryt jau iškeliaują pas Jubą
user posted image
Atsakyti
o klp nera kokios parduotuves kur butu galima is arti paziureti.nes ju tai ziuriu ivairove,bijiciau uzssakyt nemacius.o kaip siuvinejasi ant lino?

is pradziu tokiu nemegau ,bet pradejo patikti tokio tipo kaip mamuciukas isiuvinejo tas Tralala angelas ,ir namukas graziai ziurisi...
Atsakyti