Meka, nerealu
Little angel, kaip visada, žadą atima Niu ypač ta braškė - kažkas mistiško...
Na o aš pasirodau su paskutiniu savo kūriniu - numylėtąja ir išsvajotąja Madam Butterfly, kurią leidžiu sau vadinti drugių fėja
Siuvinėta ant 32 ct Vintage lino (spalvytė Country mocha) 413 DMC siūleliu, dveji Mill Hill karoliukai. Dydis su rėmu - 44 x 44 cm.
Rėminau pati - rėmuką užsakiau, o tuomet aptraukiau ją ant kartono (tiesą sakant, visai nebaisi procedūra pasirodė :hi hi: ) Tiesa, po stiklu ją pakišti (nors stiklą irgi užsisakiau) sudrebėjo ranka - man ji pati pati gražiausia - kai arti priėjęs gali akim "apglėbti" ir pirštu paliesti kiekvieną karoliuką, kiekvieną kryžiuką... Gal ...kada nors vėliau, kai mano akys atsidžiaugs, ir uždėsiu stikliuką.
QUOTE(laujus @ 2010 04 18, 09:10)
Na o aš pasirodau su paskutiniu savo kūriniu
Little angel,labai dailu
QUOTE(laujus @ 2010 04 18, 09:10)
Na o aš pasirodau su paskutiniu savo kūriniu - numylėtąja ir išsvajotąja Madam Butterfly, kurią leidžiu sau vadinti drugių fėja
Siuvinėta ant 32 ct Vintage lino (spalvytė Country mocha) 413 DMC siūleliu, dveji Mill Hill karoliukai. Dydis su rėmu - 44 x 44 cm.
Puiki druginukė viskas parinkta ir įrėminta tiesiog nuostabiai...
QUOTE(laujus @ 2010 04 18, 08:10)
Labai kruopstus,dailus darbelis
sveikos darbsuoles,darbai visu fantastiski,seiles bega,nes pati turiu mazai laiko pasedeti prie ju,mano magnojijos tik pradetos,ankstesniu metu jau buciau pabaigus,tad belieka cia pasigrozeti jusu darbais.Dabar apie siuvinejima,as visada siuvineju kiekviena kryziuka iki galo,nesvarbu koks plotas butu vienos spalvos,gal tokiu budu susinaudoja daugiau siulu,bet kitaip nemoku,esu bandziusi bet kazkas ne tokio,o gal jau esu pripratusi prie savuju kryziuku Darbai skiresiu,turejau ne karta su kuo palyginti,atsiliepimai geri-sako ,kad graziau ziurisi,bet as manau kad svetimas darbas visada grazesnis,na jai negrazesnis tai taip neatsibodes,nes kol ji padarai tai jau pripranti prie jo ir jis nera toks... net nzn kaip pasakyti
sveikutės
vos porą dienelių nebuvau, o jau naujų darbų visas kalnas ir kiekvienas savaip gražus
vos porą dienelių nebuvau, o jau naujų darbų visas kalnas ir kiekvienas savaip gražus
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 04 17, 21:15)
sveikinu pagmdzius dukrele nuostabus pasakojimas
QUOTE(Mur mur @ 2010 04 17, 21:23)
nuosirdziausi sveikinimai ir megaukis kiekviena akimirka, nes vaikiukai leliukai taip greeeeitai auga.... tad ir pasiuvineti dar suspesi
Ačiū labai todėl ir neskubu prie savo darbelio tik jūsiškiais nuostabiais pasigrožiu
O jau darbelių grožis
Sveikinimai Peachy_sheila
miegok su lialium ir nesėdėk ilgai prie kompo - spėsi dar
Sveikinimai Peachy_sheila
miegok su lialium ir nesėdėk ilgai prie kompo - spėsi dar
O čia mano pabaigti darbeliai Viskas siuvinėta ant lino ir DMC siūlais
Šis Tralala angelas man labai patinka
o čia dar vienas smulkus darbelis
na pasirodžiau iškart su visais darbais
Šis Tralala angelas man labai patinka
o čia dar vienas smulkus darbelis
QUOTE(mamučiukas @ 2010 04 18, 17:17)
O čia mano pabaigti darbeliai Viskas siuvinėta ant lino ir DMC siūlais
puikūs darbai, puikus dizainas ir įrėminimas puikiai viską apibendrina, tiesiog puiku
Ačiū Paukščiuk, iš tokios profės girdėti gerą žodį labai malonu
čia aš į Jūsų darbus žiūrėdama seilę varvinu
čia aš į Jūsų darbus žiūrėdama seilę varvinu