Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 88 tema

Meka, nerealu thumbup.gif

Little angel, kaip visada, žadą atima wub.gif Niu ypač ta braškė - kažkas mistiško...

Na o aš pasirodau su paskutiniu savo kūriniu - numylėtąja ir išsvajotąja Madam Butterfly, kurią leidžiu sau vadinti drugių fėja
Siuvinėta ant 32 ct Vintage lino (spalvytė Country mocha) 413 DMC siūleliu, dveji Mill Hill karoliukai. Dydis su rėmu - 44 x 44 cm.
Rėminau pati - rėmuką užsakiau, o tuomet aptraukiau ją ant kartono (tiesą sakant, visai nebaisi procedūra pasirodė :hi hi: ) Tiesa, po stiklu ją pakišti (nors stiklą irgi užsisakiau) sudrebėjo ranka - man ji pati pati gražiausia - kai arti priėjęs gali akim "apglėbti" ir pirštu paliesti kiekvieną karoliuką, kiekvieną kryžiuką... Gal ...kada nors vėliau, kai mano akys atsidžiaugs, ir uždėsiu stikliuką.

user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(laujus @ 2010 04 18, 09:10)

Na o aš pasirodau su paskutiniu savo kūriniu - numylėtąja ir išsvajotąja Madam Butterfly, kurią leidžiu sau vadinti drugių fėja

thumbup.gif thumbup.gif bigsmile.gif Gražu gražu gražu....... 4u.gif
Atsakyti
Na o aš pasirodau su paskutiniu savo kūriniu

wub.gif wub.gif wub.gif

Little angel,labai dailu bigsmile.gif
Atsakyti
  Siuvinėta ant 32 ct Vintage lino (spalvytė Country mocha) 413 DMC siūleliu, dveji Mill Hill karoliukai. Dydis su rėmu - 44 x 44 cm.

Puiki druginukė thumbup.gif viskas parinkta ir įrėminta tiesiog nuostabiai... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laujus @ 2010 04 18, 08:10)

Labai kruopstus,dailus darbelis wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos darbsuoles,darbai visu fantastiski,seiles bega,nes pati turiu mazai laiko pasedeti prie ju,mano magnojijos tik pradetos,ankstesniu metu jau buciau pabaigus,tad belieka cia pasigrozeti jusu darbais.Dabar apie siuvinejima,as visada siuvineju kiekviena kryziuka iki galo,nesvarbu koks plotas butu vienos spalvos,gal tokiu budu susinaudoja daugiau siulu,bet kitaip nemoku,esu bandziusi bet kazkas ne tokio,o gal jau esu pripratusi prie savuju kryziuku ax.gif Darbai skiresiu,turejau ne karta su kuo palyginti,atsiliepimai geri-sako ,kad graziau ziurisi,bet as manau kad svetimas darbas visada grazesnis,na jai negrazesnis tai taip neatsibodes,nes kol ji padarai tai jau pripranti prie jo ir jis nera toks... net nzn kaip pasakyti smile.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif

vos porą dienelių nebuvau, o jau naujų darbų visas kalnas wub.gif ir kiekvienas savaip gražus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 04 17, 21:15)
sveikinu pagmdzius dukrele 4u.gif  nuostabus pasakojimas wub.gif

QUOTE(Mur mur @ 2010 04 17, 21:23)
wub.gif  nuosirdziausi sveikinimai ir megaukis kiekviena akimirka, nes vaikiukai leliukai taip greeeeitai auga.... tad ir pasiuvineti dar suspesi  2.gif

Ačiū labai 4u.gif todėl ir neskubu prie savo darbelio tik jūsiškiais nuostabiais pasigrožiu smile.gif
Atsakyti
O jau darbelių grožis bigsmile.gif wub.gif

Sveikinimai Peachy_sheila 4u.gif
miegok su lialium ir nesėdėk ilgai prie kompo - spėsi dar biggrin.gif
Atsakyti
O čia mano pabaigti darbeliai blush2.gif Viskas siuvinėta ant lino ir DMC siūlais

user posted image

Šis Tralala angelas man labai patinka

user posted image

o čia dar vienas smulkus darbelis

user posted image

na pasirodžiau iškart su visais darbais blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 18 balandžio 2010 - 16:18
QUOTE(mamučiukas @ 2010 04 18, 17:17)
O čia mano pabaigti darbeliai blush2.gif Viskas siuvinėta ant lino ir DMC siūlais
na pasirodžiau iškart su visais darbais blush2.gif

wub.gif puikūs darbai, puikus dizainas ir įrėminimas puikiai viską apibendrina, tiesiog puiku wub.gif
Atsakyti
Ačiū aciuks.gif Paukščiuk, iš tokios profės girdėti gerą žodį labai malonu biggrin.gif
čia aš į Jūsų darbus wub.gif žiūrėdama seilę varvinu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 18 balandžio 2010 - 17:27