nagi protingos aiskino man kad kryziukai turi eiti /// o pto atgal,kad kryziukai ziuretu i viena puse,bet kartais tai neimanoma.kaip siuvineti jai schema vien pavieniais kryzeliais ir su daug atskiru kryzeliu,jai as darau /// 'kitos spalvos kryzeliai'' ir poto gryztu \\\ tai kur kitos spalvos kryzelis is blogosios puses gaunasi x nes siulas pirmyn o poto grizta,o pvz man reikia pritvirtinti siula,tai tos x vietos praktiskai nematau.tiesiog tada siuvineju xxx ''kitos spalvos kryzelis '' / pereinu ir tada vel xxx...bet tada gaunas nelygus kryzeliai,sakykim siuvineti pagal sudetinga schema nera paaiskinimu, kaip laviruoti tarp tu kryzeliu.todel siuvineju 100 x 100 kryziuku vienas didelis langelis,bet tada gaunas tarpai.
http://i044.radikal....c724ed017e8.jpg
QUOTE(Uodegyte @ 2010 04 17, 17:30)
nagi protingos aiskino man kad kryziukai turi eiti /// o pto atgal,kad kryziukai ziuretu i viena puse,bet kartais tai neimanoma.kaip siuvineti jai schema vien pavieniais kryzeliais ir su daug atskiru kryzeliu,jai as darau /// 'kitos spalvos kryzeliai'' ir poto gryztu \\\ tai kur kitos spalvos kryzelis is blogosios puses gaunasi x nes siulas pirmyn o poto grizta,o pvz man reikia p
Dar ir kaip įmanoma. Jei daug pavienių, tai juos iškart visą kryželį išsiuvinėji, tada prie kito eini, jei tos pačios spalvos. Tu čia kažkokį dviratį bandai išrast Siuvinėjau ir su daug spalvų ir pavienių, bet visi gula į vieną pusę.Pvz čia pažėk į spyglius, ten gal 10 spalvų, bet nei vieno kryželio į kitą pusę
QUOTE(Uodegyte @ 2010 04 17, 19:30)
nagi protingos aiskino man kad kryziukai turi eiti /// o pto atgal,kad kryziukai ziuretu i viena puse,bet kartais tai neimanoma.kaip siuvineti jai schema vien pavieniais kryzeliais ir su daug atskiru kryzeliu,jai as darau /// 'kitos spalvos kryzeliai'' ir poto gryztu \\\ tai kur kitos spalvos kryzelis is blogosios puses gaunasi x nes siulas pirmyn o poto grizta,o pvz man reikia pritvirtinti siula,tai tos x vietos praktiskai nematau.tiesiog tada siuvineju xxx ''kitos spalvos kryzelis '' / pereinu ir tada vel xxx...bet tada gaunas nelygus kryzeliai,sakykim siuvineti pagal sudetinga schema nera paaiskinimu, kaip laviruoti tarp tu kryzeliu.todel siuvineju 100 x 100 kryziuku vienas didelis langelis,bet tada gaunas tarpai.
Kažkaip labai daug ir sudėtingai prirašyta, daug sudėtingiau negu iš tiesų yra. Jei kryželiai pavieniai tai tada reikia siuvinėti pradžioj / o poto \. Tada siuvinėki kitą pavienį kryželį, pradžioj /, ir po to \. Na ir taip toliau. Kas gi čia tokio sudėtingo ir neįmanomo...
QUOTE(Uodegyte @ 2010 04 17, 19:30)
nagi protingos
Ne tai, kad neįmanoma, bet netgi lengva su tais kryželiais Kažkaip nelabai supratau kodėl tau tai neišeina Tiesiog pavienį kryželį dygsniuok iškart pilnai, o jei keli kryželiai vienas šalia kito ta pačia spalva tai eilute siuvinėk (tikiuosi kažką suprantamai parašiau) ir aš tau duodu ranką nukąsti, kad taip tikrai visi kryžiukai guls gražiai ir viršutinis dygsnis žiūrės į vieną ir tą pačią pusę.
Meka, procesas stulbinantis. Aš net nebandau įsivaizduoti to paveikslo dydžio, kad šoko negaučiau
viskas man gaunasi,viskas tvarkoje.suprantu kad issakot savo nuomone,ar kritika.bet kai parodziau savo siuvinio eiga,vienai tarpai ,kitai kryziukai ne vienodai sugule.
QUOTE(Uodegyte @ 2010 04 17, 19:42)
viskas man gaunasi,viskas tvarkoje.suprantu kad issakot savo nuomone,ar kritika.bet kai parodziau savo siuvinio eiga,vienai tarpai ,kitai kryziukai ne vienodai sugule.
Tik jau neįsižeisk. Tam čia ir susirinkę, kad mokytumėmės
QUOTE(Meka @ 2010 04 17, 21:05)
labai labai grazu
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 04 17, 18:10)
sveikinu pagmdzius dukrele nuostabus pasakojimas
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 04 17, 19:10)
Sveikos siuvinėtojos, jau kiek grožių per savaitėlę čia pas jus užderėjo NUOSTABU
O aš apleidau savo darbelį, nes prieš savaitėlę dukrytė gimė, tai pažiūriu į jūsų darbelius ir susimąstau, kada prie savojo grįšiu Kol kas dar ritmą bandom dienos atrasti tai darbelis guli dėžėje ir laukia Bet jau labai nagai niežti ir tikriausiai ilgai nelaukusi kibsiu vėl į darbą.
Sėkmės jums tolimesniuose darbeliuose
O aš apleidau savo darbelį, nes prieš savaitėlę dukrytė gimė, tai pažiūriu į jūsų darbelius ir susimąstau, kada prie savojo grįšiu Kol kas dar ritmą bandom dienos atrasti tai darbelis guli dėžėje ir laukia Bet jau labai nagai niežti ir tikriausiai ilgai nelaukusi kibsiu vėl į darbą.
Sėkmės jums tolimesniuose darbeliuose
nuosirdziausi sveikinimai ir megaukis kiekviena akimirka, nes vaikiukai leliukai taip greeeeitai auga.... tad ir pasiuvineti dar suspesi
QUOTE(Meka @ 2010 04 17, 21:05)
dar karta apsireiskiu su savo siuvinejimo procesu
super tik as kazka praziopsojau gal galetum parodyt kas turetu but rezultate...? Bet jau dabar matosi kazkas tooookiooooo iiiispuuudiiingooooooooo........
O as nunesiau iremint angela ir magnolijas, tai gale savaites pasiimsiu ir pasirodysiu tik siuo metu nieko nedarau- siek tiek laiko mazoka, bet ir nesusiradau ko noreciau.....muza prapuolus visiskai