Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 88 tema

nagi protingos biggrin.gif aiskino man kad kryziukai turi eiti /// o pto atgal,kad kryziukai ziuretu i viena puse,bet kartais tai neimanoma.kaip siuvineti jai schema vien pavieniais kryzeliais ir su daug atskiru kryzeliu,jai as darau /// 'kitos spalvos kryzeliai'' ir poto gryztu \\\ tai kur kitos spalvos kryzelis is blogosios puses gaunasi x nes siulas pirmyn o poto grizta,o pvz man reikia pritvirtinti siula,tai tos x vietos praktiskai nematau.tiesiog tada siuvineju xxx ''kitos spalvos kryzelis '' / pereinu ir tada vel xxx...bet tada gaunas nelygus kryzeliai,sakykim siuvineti pagal sudetinga schema nera paaiskinimu, kaip laviruoti tarp tu kryzeliu.todel siuvineju 100 x 100 kryziuku vienas didelis langelis,bet tada gaunas tarpai.
http://i044.radikal....c724ed017e8.jpg

Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 04 17, 17:30)
nagi protingos  biggrin.gif aiskino man kad kryziukai turi eiti /// o pto atgal,kad kryziukai ziuretu i viena puse,bet kartais tai neimanoma.kaip siuvineti jai schema vien pavieniais kryzeliais ir su daug atskiru kryzeliu,jai as darau /// 'kitos spalvos kryzeliai'' ir poto gryztu \\\  tai kur kitos spalvos kryzelis is blogosios puses gaunasi x nes siulas pirmyn o poto grizta,o pvz man reikia p

unsure.gif Dar ir kaip įmanoma. Jei daug pavienių, tai juos iškart visą kryželį išsiuvinėji, tada prie kito eini, jei tos pačios spalvos. Tu čia kažkokį dviratį bandai išrast rolleyes.gif Siuvinėjau ir su daug spalvų ir pavienių, bet visi gula į vieną pusę.Pvz čia pažėk į spyglius, ten gal 10 spalvų, bet nei vieno kryželio į kitą pusę mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 17 balandžio 2010 - 19:42
QUOTE(Uodegyte @ 2010 04 17, 19:30)
nagi protingos  biggrin.gif aiskino man kad kryziukai turi eiti /// o pto atgal,kad kryziukai ziuretu i viena puse,bet kartais tai neimanoma.kaip siuvineti jai schema vien pavieniais kryzeliais ir su daug atskiru kryzeliu,jai as darau /// 'kitos spalvos kryzeliai'' ir poto gryztu \\\  tai kur kitos spalvos kryzelis is blogosios puses gaunasi x nes siulas pirmyn o poto grizta,o pvz man reikia pritvirtinti siula,tai tos x vietos praktiskai nematau.tiesiog tada siuvineju xxx ''kitos spalvos kryzelis '' / pereinu ir tada vel xxx...bet tada gaunas nelygus kryzeliai,sakykim siuvineti pagal sudetinga schema nera paaiskinimu, kaip laviruoti tarp tu kryzeliu.todel siuvineju 100 x 100 kryziuku vienas didelis langelis,bet tada gaunas tarpai.

Kažkaip labai daug ir sudėtingai prirašyta, daug sudėtingiau negu iš tiesų yra. Jei kryželiai pavieniai tai tada reikia siuvinėti pradžioj / o poto \. Tada siuvinėki kitą pavienį kryželį, pradžioj /, ir po to \. Na ir taip toliau. Kas gi čia tokio sudėtingo ir neįmanomo...
Atsakyti
dar karta apsireiskiu su savo siuvinejimo procesu smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 04 17, 19:30)
nagi protingos  biggrin.gif

Ne tai, kad neįmanoma, bet netgi lengva su tais kryželiais doh.gif Kažkaip nelabai supratau kodėl tau tai neišeina ax.gif Tiesiog pavienį kryželį dygsniuok iškart pilnai, o jei keli kryželiai vienas šalia kito ta pačia spalva tai eilute siuvinėk (tikiuosi kažką suprantamai parašiau) ir aš tau duodu ranką nukąsti, kad taip tikrai visi kryžiukai guls gražiai ir viršutinis dygsnis žiūrės į vieną ir tą pačią pusę. rolleyes.gif

Meka, procesas stulbinantis. Aš net nebandau įsivaizduoti to paveikslo dydžio, kad šoko negaučiau lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
Dvi naujos adatinės su emery siūtos pagal užsakymą
Tropical
user posted image
Braškė
user posted image
Atsakyti
viskas man gaunasi,viskas tvarkoje.suprantu kad issakot savo nuomone,ar kritika.bet kai parodziau savo siuvinio eiga,vienai tarpai ,kitai kryziukai ne vienodai sugule. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 04 17, 19:42)
viskas man gaunasi,viskas tvarkoje.suprantu kad issakot savo nuomone,ar kritika.bet kai parodziau savo siuvinio eiga,vienai tarpai ,kitai kryziukai ne vienodai sugule. g.gif

Tik jau neįsižeisk. Tam čia ir susirinkę, kad mokytumėmės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meka @ 2010 04 17, 21:05)

labai labai grazu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 04 17, 18:10)

sveikinu pagmdzius dukrele 4u.gif nuostabus pasakojimas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 04 17, 19:10)
Sveikos siuvinėtojos, jau kiek grožių per savaitėlę čia pas jus užderėjo  wub.gif NUOSTABU 4u.gif

O aš apleidau savo darbelį, nes prieš savaitėlę dukrytė gimė, tai pažiūriu į jūsų darbelius ir susimąstau, kada prie savojo grįšiu g.gif  ax.gif Kol kas dar ritmą bandom dienos atrasti tai darbelis guli dėžėje ir laukia smile.gif Bet jau labai nagai niežti ir tikriausiai ilgai nelaukusi kibsiu vėl į darbą.

Sėkmės jums tolimesniuose darbeliuose thumbup.gif

wub.gif nuosirdziausi sveikinimai ir megaukis kiekviena akimirka, nes vaikiukai leliukai taip greeeeitai auga.... tad ir pasiuvineti dar suspesi 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Meka @ 2010 04 17, 21:05)

super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tik as kazka praziopsojau blush2.gif gal galetum parodyt kas turetu but rezultate...? Bet jau dabar matosi kazkas tooookiooooo iiiispuuudiiingooooooooo........ 4u.gif

O as nunesiau iremint angela ir magnolijas, tai gale savaites pasiimsiu ir pasirodysiu mirksiukas.gif tik siuo metu nieko nedarau- siek tiek laiko mazoka, bet ir nesusiradau ko noreciau.....muza prapuolus visiskai doh.gif g.gif verysad.gif
Atsakyti