Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 88 tema

Sveikutes 4u.gif
Grazus procesiukai, labai dailus darbeliai wub.gif
Toli - is visu mano matytu sempleriu Tavasis - pats paciausias, labai daliai ir kruopsciai atlikta thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Toli,2010 03 29, 23:55]
Mano apie 3 menesius siuvinetas darbas. Dizainas-Shepard's Bush, siuvinejau ant evenweave, bet man panasiau buvo i lina. Keleta spalvu keiciau, pvz avytes siuvinetos silkiniais siulais. Zadejau reminti visai kitaip, bet kadangi reminimas buvo patiketas sesei, o sese-dizainere, tai mano nuomones nelabai kas ir klause. biggrin.gif

wub.gif wub.gif wub.gif gal galima schemute butu ? blush2.gif
Atsakyti

Mergaites SOS: patarkite, ar verta pirkti si rinkinuka, man kazkaip rodosi plemai, ta kur apacioje uz 24.50 svaru g.gif
http://www.yiotas-xs...stitch-kit.html
Atsakyti
Rodausi su savo procesu:
http://www.ipix.lt/desc/12354787/

Galinis rezultatas turetu buti toks:
http://www.mysticsti...il.aspx?ID=5934

Tik, gaila, kad negaliu skirti laiko siuvinejimui. Taip ir guli dabar mano virejas kampe blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes,
turiu toki paveiksleli kur siulai yra Madeiros firmos, kiek ziurinejausi internete tai nelabai yra kur Lietuvoje pirkti tokiu, gal zinote koki gera konverteri kur butu galima i DMC persikonvertuoti?
Gal esate kuri nors issiuvinejusi? Ir kokia kanva graziau butu balta ar juoda? smile.gif
Va toks paveiksliukas
user posted image

Aciukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2010 03 29, 23:55)
Mano apie 3 menesius siuvinetas darbas. Dizainas-Shepard's Bush, siuvinejau ant evenweave, bet man panasiau buvo i lina. Keleta spalvu keiciau, pvz avytes siuvinetos silkiniais siulais. Zadejau reminti visai kitaip, bet kadangi reminimas buvo patiketas sesei, o sese-dizainere, tai mano nuomones nelabai kas ir klause.  biggrin.gif

Dar tuo paciu pagirsiu Siuvinejimo Magijos Sigita. Padariau uzsakyma, nes siuo metu esu Klaipedoje. Labai maloni mergina, atveze i namus, operatyviai atsake i emaila. thumbup.gif Na labai patenkinta.  biggrin.gif

bigsmile.gif nuostabu, be galo gražus dizainas ir atlikimas. Įrėminta puikiai, tik galėjo būt stiklas matinis, bet čia smulkmena

Sigita tikrai puikiai darbuojasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arkane @ 2010 03 30, 17:40)
Sveikutes,
turiu toki paveiksleli kur siulai yra Madeiros firmos, kiek ziurinejausi internete tai nelabai yra kur Lietuvoje pirkti tokiu, gal zinote koki gera konverteri kur butu galima i DMC persikonvertuoti?
Gal esate kuri nors issiuvinejusi? Ir kokia kanva graziau butu balta ar juoda? smile.gif
Va toks paveiksliukas
user posted image

Aciukas smile.gif

Madeira siulais prekiauja "Geros akys" Vilniuje (Konstitucijos pr. 16), beje madeira pigesne nei DMC, labai geros kokybes siuliukai, nereikiu vyniot is "matkelio" pries siuvinejant- super. As tik jais ir siuvineju thumbup.gif
O del kanvos tai ziurek kas parasyta prie rakto. Man i foto ziurint panasu, kad ant juodos, bet galiu ir suklyst....
Atsakyti
QUOTE(paule kaip saule @ 2010 03 30, 16:17)
Mergaites SOS: patarkite, ar verta pirkti si rinkinuka, man kazkaip rodosi plemai, ta kur apacioje uz 24.50 svaru g.gif
http://www.yiotas-xs...stitch-kit.html

ajajai kokie grazus! wub.gif noooooriuuu! blink.gif blush2.gif
tikrai pirkciau jei mokeciau...

man tas suniukas vienas melyno dangaus fone graziausias. tas kur du baltukai irgi fainas tik idomiai ta zaluma po galva aatrodo.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tvikse: 30 kovo 2010 - 19:15
Visi darbeliai labai gražūs. thumbup.gif
Atsakyti
Na va, parsinešiau iš rėminimo centro... Tai dabar jūsų teismui ax.gif ax.gif
user posted image
Atsakyti
merginos, zinau kad ne cia turiu ieskoti, bet pirmus psl perziurejau ir schemu paieskos temoje - man neatidaro nuorodu daug kur, nes nesu prisiregistravusi, tai pagalvojau, gal nebus labai sunku man padeti...

reikia metrikos schemutes is tos serijos, kur zodiako zenklai - tokie putlus leliukai sedi ir vaizduoja kiekvienas 1 zodiako zenkla... arba dar tiktu kur leliukai guli gelyteje ir virs ju saulute... blush2.gif
arba tiktu ir tokio tipo kaip su vezliuku buvo kur vezliukas ant svarstykliu, prie metro ir su laikroduku - sita turiu, gal sios serijos yra ir kitokiu... ax.gif

jei nebutu labai sunku, imeskite ka turite, gal ir visa rinkinuka i dia0024@yahoo.com

nepykit kad tersiu, bet skubiia labai reikia - galvojau turiu kompe, bet pasirodo ne... o jau viska paruosiau siuvimui - dovanai reikia doh.gif

notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2010 03 30, 20:44)
Na va, parsinešiau iš rėminimo centro... Tai dabar jūsų teismui  ax.gif  ax.gif

bigsmile.gif įsirėminus dar gražiau žiūrisi wub.gif
Atsakyti