Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 88 tema

Na stai ir mano moteris
user posted image
sestadieni keliaus kriksto mamai dovanu
Atsakyti
nu mergickos,as apakus.....nu kiek groziu prikrovet!!!!! o jau pantera kokia suuper,beveik uzsimaniau....tasiukas suuuper!ir kiti darbeliai liuks! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kokios grožybės. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
O jau tašiukas su leliumi wub.gif wub.gif wub.gif

Ir moteriškė thumbup.gif
Atsakyti
tute 28 liuksiška tašytė wub.gif
e.meskine, dailus darbelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Arveda @ 2010 04 15, 18:09)
O jau tašiukas su leliumi  wub.gif  wub.gif  wub.gif 

QUOTE(paukščiukas @ 2010 04 15, 18:20)
tute 28 liuksiška tašytė  wub.gif 

Ačiuks.
Su jūsų pagalbą turiu daba Picasa. blush2.gif Tai visą dieną žaidžiau
user posted image
Nu tikrai liuksinė programa thumbup.gif Tik aišku dar daug mokytis, kad režultatas būtų super
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 04 15, 09:12)
Dzeine, tai jau baigei?  wub.gif Net nepastebejau baigtukuos blush2.gif  Beje tos schemutes, kur turejai atsiust, na tos slaptos, dar negavau blush2.gif

blush2.gif tuoj, begu siusti... blush2.gif

QUOTE(Visniuke @ 2010 04 15, 11:05)
Dzeine siuo atveju tau tinka posakis "batsiuvys be batu", o perfrazavus - Dzeine be panteros  blush2.gif  tongue.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif tongue.gif tau duosiu darbo, ok biggrin.gif

QUOTE(tute28 @ 2010 04 15, 19:26)
Aciuks.
Su jusu pagalba turiu daba Picasa.  blush2.gif Tai visa diena zaidziau

nu matai, nieko čia baisaus, nieks negimė mokėdamas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 04 15, 15:16)

Idėja verta milijono. Net nesugalvočiau. o kaip Tau siuvinėjosi tas lelius? Man pirmas tai dar nieko, bet jau antras tai kaip Džeinei pantera lotuliukas.gif Ir dabar kaip tyčia, antras mėnuo įrėmint negali, meistrė susirgo ir stabdys. Tai žodž, kažkoks užburtas darbas. Šiaip siuvinėjau jį nuo liepos pradžios iki vasario pabaigos biggrin.gif

Ant kokios medžiagos čia darei tą tašytę?
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2010 04 15, 20:20)
Idėja verta milijono. Net nesugalvočiau. o kaip Tau siuvinėjosi tas lelius? Man pirmas tai dar nieko, bet jau antras tai kaip Džeinei pantera  lotuliukas.gif Ir dabar kaip tyčia, antras mėnuo įrėmint negali, meistrė susirgo ir stabdys. Tai žodž, kažkoks užburtas darbas. Šiaip siuvinėjau jį nuo liepos pradžios iki vasario pabaigos biggrin.gif

Ant kokios medžiagos čia darei tą tašytę?

Nu tik nereikia.... blush2.gif Neišradau gi čia kokio dviračio biggrin.gif Ėjau lankyt draugės leliaus, nusibodo popieriniai dovanų maišeliai, tai ir sumeistravau. tongue.gif Siuvinėjosi man labai smagiai. Tik iš kart buvo sunkoka, nes pirmas kartas ne ant Aidos. Antro dar nebandžiau, tai negaliu pasakyt biggrin.gif O medžiagą va čia tokią pirkau, brangoka, bet gražu:
http://www.sewandso..../ran1884-0.html
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2010 04 15, 21:20)
Idėja verta milijono. Net nesugalvočiau. o kaip Tau siuvinėjosi tas lelius? Man pirmas tai dar nieko, bet jau antras tai kaip Džeinei pantera  lotuliukas.gif Ir dabar kaip tyčia, antras mėnuo įrėmint negali, meistrė susirgo ir stabdys. Tai žodž, kažkoks užburtas darbas. Šiaip siuvinėjau jį nuo liepos pradžios iki vasario pabaigos biggrin.gif

mergikės negąsdinkit-aš kaip tik dabar siuvinėju tą lelių,ir man reikia jo po dešimties dienų blush2.gif ,kad spėtų įrėmint doh.gif ..tiesą sakant jau taip sunkiai jis man einasi ,kaip nė vienas iki šiol siuvinėtas darbas verysad.gif ,nežinau kodėl,gal kad schema atsispausdino labai smulki,gal kad spalvos labai panašios,nežinau ,nu bet vargstu kaip reikiant doh.gif ,apie antrą tokį pat tai jau gyvenime nepagalvočiau schmoll.gif ..aplamai nieko nesiuvinėčiau antrą kartą net už pinigus ,nuobodu ir neįdomu blink.gif .na žiūrėsiu ,ar spėsiu,tikiuosi spėt rolleyes.gif ,kitos išeities neturiu lotuliukas.gif

visų darbeliai labai kruopštūs ir gražūs,visoms po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 04 15, 21:08)
mergikės negąsdinkit-aš kaip tik dabar siuvinėju tą lelių,ir man reikia jo po dešimties dienų blush2.gif  ,kad spėtų įrėmint doh.gif ..tiesą sakant jau taip sunkiai jis man einasi ,kaip nė vienas iki šiol siuvinėtas darbas verysad.gif ,nežinau kodėl,gal kad schema atsispausdino labai smulki,gal kad spalvos labai panašios,nežinau ,nu bet vargstu kaip reikiant doh.gif  ,apie antrą tokį pat tai jau gyvenime nepagalvočiau schmoll.gif ..aplamai nieko nesiuvinėčiau antrą kartą net už pinigus ,nuobodu ir neįdomu blink.gif .na žiūrėsiu ,ar spėsiu,tikiuosi spėt rolleyes.gif ,kitos išeities neturiu lotuliukas.gif
visų darbeliai labai kruopštūs ir gražūs,visoms po  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Man tai visai lengvai ėjosi g.gif Aš schemoj su spalvotais teksto žymekliais žymiuosi spalvas, jei neryškiai matosi ir vienos nuo kitų sunkiai skiriasi. Kai užsižymiu kokiu geltonu ryškiu ar rožiniu, tai net lapo kilnot nebereikia. Iš tolo matosi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. As irgi toki leliuka kaip Tutes dabar siuvineju. Norejau drauges leliukui pagalvyte padaryti, pries einant lankyti.Na bet kudikelis jau gime, o pabaigtuviu dar nenusimato labai greitai doh.gif Cia mano pirmas darbelis (neskaitant mokykloj siuvinetu medeliu is dvylikos kryziuku biggrin.gif ) tai jau aisku dabar kad biski uzsigriebiau ne pagal savo jegas. Nu bet nieko, kol vaikelis prades pirma klase lankyti - pabaigsiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti