Na stai ir mano moteris
sestadieni keliaus kriksto mamai dovanu
nu mergickos,as apakus.....nu kiek groziu prikrovet!!!!! o jau pantera kokia suuper,beveik uzsimaniau....tasiukas suuuper!ir kiti darbeliai liuks!
Kokios grožybės.
tute 28 liuksiška tašytė
e.meskine, dailus darbelis
e.meskine, dailus darbelis
QUOTE(Little angel @ 2010 04 15, 09:12)
Dzeine, tai jau baigei? Net nepastebejau baigtukuos Beje tos schemutes, kur turejai atsiust, na tos slaptos, dar negavau
tuoj, begu siusti...
QUOTE(Visniuke @ 2010 04 15, 11:05)
Dzeine siuo atveju tau tinka posakis "batsiuvys be batu", o perfrazavus - Dzeine be panteros
tau duosiu darbo, ok
QUOTE(tute28 @ 2010 04 15, 19:26)
nu matai, nieko čia baisaus, nieks negimė mokėdamas
QUOTE(tute28 @ 2010 04 15, 15:16)
Idėja verta milijono. Net nesugalvočiau. o kaip Tau siuvinėjosi tas lelius? Man pirmas tai dar nieko, bet jau antras tai kaip Džeinei pantera Ir dabar kaip tyčia, antras mėnuo įrėmint negali, meistrė susirgo ir stabdys. Tai žodž, kažkoks užburtas darbas. Šiaip siuvinėjau jį nuo liepos pradžios iki vasario pabaigos
Ant kokios medžiagos čia darei tą tašytę?
QUOTE(libaja @ 2010 04 15, 20:20)
Idėja verta milijono. Net nesugalvočiau. o kaip Tau siuvinėjosi tas lelius? Man pirmas tai dar nieko, bet jau antras tai kaip Džeinei pantera Ir dabar kaip tyčia, antras mėnuo įrėmint negali, meistrė susirgo ir stabdys. Tai žodž, kažkoks užburtas darbas. Šiaip siuvinėjau jį nuo liepos pradžios iki vasario pabaigos
Nu tik nereikia.... Neišradau gi čia kokio dviračio Ėjau lankyt draugės leliaus, nusibodo popieriniai dovanų maišeliai, tai ir sumeistravau. Siuvinėjosi man labai smagiai. Tik iš kart buvo sunkoka, nes pirmas kartas ne ant Aidos. Antro dar nebandžiau, tai negaliu pasakyt O medžiagą va čia tokią pirkau, brangoka, bet gražu:
http://www.sewandso..../ran1884-0.html
QUOTE(libaja @ 2010 04 15, 21:20)
mergikės negąsdinkit-aš kaip tik dabar siuvinėju tą lelių,ir man reikia jo po dešimties dienų ,kad spėtų įrėmint ..tiesą sakant jau taip sunkiai jis man einasi ,kaip nė vienas iki šiol siuvinėtas darbas ,nežinau kodėl,gal kad schema atsispausdino labai smulki,gal kad spalvos labai panašios,nežinau ,nu bet vargstu kaip reikiant ,apie antrą tokį pat tai jau gyvenime nepagalvočiau ..aplamai nieko nesiuvinėčiau antrą kartą net už pinigus ,nuobodu ir neįdomu .na žiūrėsiu ,ar spėsiu,tikiuosi spėt ,kitos išeities neturiu
visų darbeliai labai kruopštūs ir gražūs,visoms po
QUOTE(zundyte @ 2010 04 15, 21:08)
mergikės negąsdinkit-aš kaip tik dabar siuvinėju tą lelių,ir man reikia jo po dešimties dienų ,kad spėtų įrėmint ..tiesą sakant jau taip sunkiai jis man einasi ,kaip nė vienas iki šiol siuvinėtas darbas ,nežinau kodėl,gal kad schema atsispausdino labai smulki,gal kad spalvos labai panašios,nežinau ,nu bet vargstu kaip reikiant ,apie antrą tokį pat tai jau gyvenime nepagalvočiau ..aplamai nieko nesiuvinėčiau antrą kartą net už pinigus ,nuobodu ir neįdomu .na žiūrėsiu ,ar spėsiu,tikiuosi spėt ,kitos išeities neturiu
Man tai visai lengvai ėjosi Aš schemoj su spalvotais teksto žymekliais žymiuosi spalvas, jei neryškiai matosi ir vienos nuo kitų sunkiai skiriasi. Kai užsižymiu kokiu geltonu ryškiu ar rožiniu, tai net lapo kilnot nebereikia. Iš tolo matosi.
Sveikos merginos. As irgi toki leliuka kaip Tutes dabar siuvineju. Norejau drauges leliukui pagalvyte padaryti, pries einant lankyti.Na bet kudikelis jau gime, o pabaigtuviu dar nenusimato labai greitai Cia mano pirmas darbelis (neskaitant mokykloj siuvinetu medeliu is dvylikos kryziuku ) tai jau aisku dabar kad biski uzsigriebiau ne pagal savo jegas. Nu bet nieko, kol vaikelis prades pirma klase lankyti - pabaigsiu