Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 88 tema

QUOTE(tute28 @ 2010 04 15, 10:09)
Turiu Picasa atsisiuntus, bet nespaudžiu fotkių sukelt ten. Nes paskui nete visos matosi, kas yra kompe  unsure.gif Kaži įmanoma, ten dirbt nesukėlus nuotraukų? Nes dabar paleidus Picasa iškart klausia kaip sukelt nuotraukas.

hm, kad picasa kelia į internetą tik tas nuotraukas, kurias tu RANKINIU būdu LIEPI sukelti. Picasa klausia, iš kurių vietų į programą sukelti nuotraukas, kad picasa turėtų priėjimą prie jų. Internete jos šiaip sau tikrai neatsiranda 4u.gif Nebijok 4u.gif
Atsakyti
Little angel, Paukščiukas ačiū už ivertinimus 4u.gif

Dėl datos tai aš pati susimoviau, nes pamiršau kad reiks dar ir ja itaisyt blush2.gif Bet turbūt padarysiu taip kaip Paukščiukas siūlo 4u.gif Pakelsiu pirmąjį dvejetuką į viršų.
O dekiuko sumaišytas spalvas pastebėjau tik pabaigusi darbą biggrin.gif

Dar katelį jums AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2010 04 15, 12:54)
hm, kad picasa kelia į internetą tik tas nuotraukas, kurias tu RANKINIU būdu LIEPI sukelti. Picasa klausia, iš kurių vietų į programą sukelti nuotraukas, kad picasa turėtų priėjimą prie jų. Internete jos šiaip sau tikrai neatsiranda 4u.gif Nebijok 4u.gif

Ma atsidarius Picasa, iššoksta lentelė ir klausia: ar nuotraukų ieškot visam kompe, ar dokumentuose... Nu ir paspaudžiau de.... doh.gif Tai per sek visos fotkės Picasoj. O kaip daba padaryt, kad jų ten nerodytų? Jei ištrinsiu, tai ir iš kompo išsitrins. verysad.gif Nu nepatinka man tie vykruntasai, nemoku elgtis. Atsiprašau už ne į temą blush2.gif
Dabar į temą. Va ką sumeistravau. Ėjau leliaus lankyt. Gavos nelabai blush2.gif Siuvėja ne kokia esu.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 04 15, 14:16)
Ma atsidarius Picasa, iššoksta lentelė ir klausia: ar nuotraukų ieškot visam kompe, ar dokumentuose... Nu ir paspaudžiau de....  doh.gif Tai per sek visos fotkės Picasoj. O kaip daba padaryt, kad jų ten nerodytų? Jei ištrinsiu, tai ir iš kompo išsitrins. verysad.gif Nu nepatinka man tie vykruntasai, nemoku elgtis. Atsiprašau už ne į temą  blush2.gif

Dabar į temą. Va ką sumeistravau. Ėjau leliaus lankyt. Gavos nelabai  blush2.gif Siuvėja ne kokia esu.

Tai nuotraukos atsirado picasoj, o ne picasaweb.google.com/~namu pavadinimas 4u.gif

Gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2010 04 15, 13:20)
Tai nuotraukos atsirado picasoj, o ne picasaweb.google.com/~namu pavadinimas 4u.gif

Gražu wub.gif

Ačiuks blush2.gif
Na bet vistiek man nepatinka. Dabar kai pasileidžiu nuotraukas, tai rodo per Picasa. Jei ištrinsiu kompe Picasa, tai nuotraukos neišsitrins? Nu atsiprašau, kad trukdau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 04 15, 14:25)
Ačiuks blush2.gif
Na bet vistiek man nepatinka. Dabar kai pasileidžiu nuotraukas, tai rodo per Picasa. Jei ištrinsiu kompe Picasa, tai nuotraukos neišsitrins? Nu atsiprašau, kad trukdau. blush2.gif

Matyt, instaliuojant paspaudei, kad picasa būtų nuotraukų vartyklė, ar kaip čia geriau pasakyt. Ištrynus pačią picasą, nuotraukos tikrai liks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 04 15, 15:25)

Užvesk pelę ant bet kurios nuotraukos, paspausk dešinį klavišą ir pasirink 'Open with -> Choose Programm' Tada pasirink per kokią programą nori žiūrėti nuotraukas ir apačioj uždėk varnelę 'Always use selected programm to open this kind of files'. Ir daugiau Picassa tau nuotraukų nevartys, bet iš kompo trinti nereiks.
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 04 15, 15:25)
Ačiuks blush2.gif

Jei nori kad atidarytų su kita programa, Picasos trinti nereikia. Davedi pelės kursorių ant foto, spustelį dešinį pelės klavišą ir atsiranda lentelė. Tada spaudi "Open with" - Iššoka kita lentelė. Tada pasižymi su kokia programa, kad failus atidarytų (office picture manager, paint ar panašiai) ir uždedi varnelę, kad visada atidarinėtų su ja. Viskas. Kai nori naudoti picasa, atskirai ją įjungi.

O šiaip tu gali pasirinkti, kokius failus kelti į programą ir kokių ne. Jei tau nepatinka, kad tarkim šeimos foto programoje, spaudi "Pašalinti iš Picasa" ir jos lieka kompe, bet programoj nebelieka.

Man tai superinė programa, žinok. Netan foto tikrai nepatenka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(tute28 @ 2010 04 15, 15:16)

Maišiukaws gal ir nieko, tik per žemai lialius nuleistas. Reikėjo tada trumpesnį maišelį daryt mirksiukas.gif Kitam kartui žinosi. mirksiukas.gif

Aš visada išmatuoju ant maišo, kad paveiksliukas per centrą būtų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Little angel: 15 balandžio 2010 - 14:40
Giedress, DVI, Little angel ačiū labai labai 4u.gif Viską susitvarkiau kompe thumbup.gif
Lelius tai jo, galėtų būt labiau per vidurį, bet taip jau gavosi blush2.gif
Atsakyti
vaje kiek dauk groziu...kaip as jums pavydziu...mane mazis per diena taip nudukena, kad vakare jau nekyla rankos ....apie siuvinejima tik pasvajoti galiu...nors ir darbeli nemaza pradejusi:)
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 04 15, 14:16)
Ma atsidarius Picasa, iššoksta lentelė ir klausia: ar nuotraukų ieškot visam kompe, ar dokumentuose... Nu ir paspaudžiau de....  doh.gif Tai per sek visos fotkės Picasoj. O kaip daba padaryt, kad jų ten nerodytų? Jei ištrinsiu, tai ir iš kompo išsitrins. verysad.gif Nu nepatinka man tie vykruntasai, nemoku elgtis. Atsiprašau už ne į temą  blush2.gif
Dabar į temą. Va ką sumeistravau. Ėjau leliaus lankyt. Gavos nelabai  blush2.gif Siuvėja ne kokia esu.
user posted image

man ir su Picasa buvo tokia nesamone,bet kai perinstaliavo kompa,tai ir dingo
super tas tasiukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ogiene @ 2010 04 15, 15:57)
man ir su Picasa buvo tokia nesamone,bet kai perinstaliavo kompa,tai ir dingo
super tas tasiukas smile.gif

Ačiuks blush2.gif
Atsakyti