Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 88 tema

QUOTE(paukščiukas @ 2010 04 15, 09:12)
konstatuoju, klaidos nėra  schmoll.gif  schmoll.gif

Ai tai gerai tada, jeigu jau net Tu nematai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arveda @ 2010 04 15, 09:25)
[Ir aš šiandien baigiau metrikiuką, tą kur Paukščiukas siuvinėjo - meškiukas su dekiuku - bet man tai nėra ko lygintis  ax.gif  Išskalbsiu, išlyginsiu ir pasirodysiu  4u.gif

laukiam pasirodant bigsmile.gif
QUOTE(libaja @ 2010 04 15, 09:29)
Ai tai gerai tada, jeigu jau net Tu nematai biggrin.gif

aš schemos nenagrynėjau, o paraše nerodo, , tai nematau jokios klaidos. O kur ji?
Papildyta:
aaa... jau pamačiau
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2010 04 15, 00:19)
rolleyes.gif  baigiau siuvinėt pantera ( reiktu išsiuvinėt dar viena, apsi....  ) blush2.gif

user posted image

labai jua gražu, gal schemutę galima?
springas@hotmail.com
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 04 15, 00:17)
Ooojjeeeii kaip grazu  thumbup.gif
Dar ne i tema. Kazkurios maciau grazius koliazus nuotrauku. Imeskit linku, jei galima, kur darot. blush2.gif

ačiū 4u.gif
o koliažus labai gražius galima su picasa3 programa padaryti thumbup.gif

QUOTE(zundyte @ 2010 04 15, 05:35)
nu kokia ji man grazi ,negaliu wub.gif  wub.gif  wub.gif ,galvojau issiuvinet ja draugei  dovanoms ,bet tada reiktu ir sau antra siuvinet blush2.gif  ,o apsi....nenoriu ,tai matyt reiks draugei ka nors kita siuvinet lotuliukas.gif ..Sita pantera butinai pas mane apsigyvens rolleyes.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ir aš jos norėčiau pas save, bet....

QUOTE(Little angel @ 2010 04 15, 08:09)
Va Dzeine, isigijo pas mane, gali patvirtint  good.gif

tikra tiesa, po keliu minučiu šveitimo adata blizgėjo kaip nauja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
jei kam reikia, drąsiai galit pirkti (čia ne reklama rolleyes.gif o tikri faktai )
Atsakyti
tik pasakykit kur? 4u.gif ar per ka? unsure.gif
Atsakyti
Libaja, o kur klaidų ieškot? blush2.gif Nu nežinau kaip turėjo būt, tai man nėr prie ko prikibt schmoll.gif
Viskas gerai čia smile.gif

Džeine, tai jau baigei? wub.gif Net nepastebėjau baigtukuos blush2.gif Beje tos schemutės, kur turėjai atsiųst, na tos slaptos, dar negavau blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 04 15, 10:09)
tik pasakykit kur? 4u.gif ar per ka? unsure.gif

Parašiuką spausk smile.gif Kur leliukas žalią lentą laiko blush2.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2010 04 15, 07:05)
Ar labai krinta į akis klaida?  blush2.gif iškart nerašiau, kad yra, bet yra... Ir man, kai žinau, tai matosi. Kaip jum?

Aš nieko nematau unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Džeinė @ 2010 04 15, 08:08)
ačiū  4u.gif
o koliažus labai gražius galima su picasa3 programa padaryti  thumbup.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 
ir aš jos norėčiau pas save, bet....
tikra tiesa, po keliu minučiu šveitimo adata blizgėjo kaip nauja  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
jei kam reikia, drąsiai galit pirkti (čia ne reklama  rolleyes.gif  o tikri faktai )

Turiu Picasa atsisiuntus, bet nespaudžiu fotkių sukelt ten. Nes paskui nete visos matosi, kas yra kompe unsure.gif Kaži įmanoma, ten dirbt nesukėlus nuotraukų? Nes dabar paleidus Picasa iškart klausia kaip sukelt nuotraukas.

O panterą paprašyk kas nors išsiuvinės bigsmile.gif
Atsakyti
Saunus nauji darbeliai bigsmile.gif
Dzeine siuo atveju tau tinka posakis "batsiuvys be batu", o perfrazavus - Dzeine be panteros blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
Atnešu ax.gif
Yra didelė klaida doh.gif Dekiuko spalvos sumaišytos blush2.gif Ir siūliukus rinkausi iš turimų, ne visi pagal kodukus 4u.gif

user posted image

user posted image

Ir "Kavos vaikinukas" 4u.gif

user posted image
Atsakyti
o MAN GRAŽU wub.gif
Tik vat nepatinka kad gimimo data "prilipus prie paveiksliuko" ir gal kiek didoka (padaryk BS'u kaip kitus duomenis apačioje ir bus NEREALU), bet šiaip gražus mažas margas dekutis, viskas gerai. Turėsi vienetinį darbą. Nes kitos darė kaip reikia.
Aš pati visuose darbuose bent po vieną kryžiuką padarau savaim, ar su BS pažaidžiu, nu kad nebūtų gamyklinis klonas.
Tad tokia tavo avantiūra man patiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Little angel: 15 balandžio 2010 - 13:11
Arveda niu gi labai gražu ir kaip jau minėjo, tas dekiukas daduoda savo žavesio wub.gif Datą ir aš truputi tvarkyčiau, jei nenori visko ardyt, tai bent pirmąjį dvejetuką kilstelėk aukščiau mirksiukas.gif
Atsakyti