Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 88 tema

QUOTE(paukščiukas @ 2010 04 14, 21:59)
tu ant jos parašiuko paspausk  mirksiukas.gif

blush2.gif nu jo, kai toks didelis ir ryskus uzrasas tai ir nepastebejau lotuliukas.gif aisku dabar viskas bigsmile.gif
Atsakyti
rolleyes.gif baigiau siuvinėt pantera ( reiktu išsiuvinėt dar viena, apsi.... ) blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džeinė: 14 balandžio 2010 - 23:20
Džeinė labai grazu smile.gif blush2.gif blush2.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2010 04 14, 22:19)
rolleyes.gif  baigiau siuvinėt pantera ( reiktu išsiuvinėt dar viena, apsi....   ) blush2.gif

Ooojjeeeii kaip gražu thumbup.gif
Dar ne į temą. Kažkurios mačiau gražius koliažus nuotraukų. Įmeskit linkų, jei galima, kur darot. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 15 balandžio 2010 - 00:17
QUOTE(Džeinė @ 2010 04 14, 23:19)
rolleyes.gif  baigiau siuvinėt pantera ( reiktu išsiuvinėt dar viena, apsi....   ) blush2.gif

nu kokia ji man graži ,negaliu wub.gif wub.gif wub.gif ,galvojau išsiuvinėt ją draugei dovanoms ,bet tada reiktų ir sau antrą siuvinėt blush2.gif ,o apsi....nenoriu ,tai matyt reiks draugei ką nors kitą siuvinėt lotuliukas.gif ..Šita pantera būtinai pas mane apsigyvens rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 15 balandžio 2010 - 05:35
Skubu pasigirt, pabaigus savo medį. user posted image Paraše yra didesnės foto.
Atsakyti
Paukščiuk, Libaja - labai dailus jusu darbeliai 4u.gif

Džeine - kaip visada ispudingo dydzio darbai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2010 04 15, 00:19)
rolleyes.gif  baigiau siuvinėt pantera ( ]

bigsmile.gif vau, labai ji graži wub.gif

QUOTE(libaja @ 2010 04 15, 08:07)
Skubu pasigirt, pabaigus savo medį. [img]Paraše yra didesnės foto.

thumbup.gif thumbup.gif wub.gif gražu wub.gif
Atsakyti
Ar labai krinta į akis klaida? blush2.gif iškart nerašiau, kad yra, bet yra... Ir man, kai žinau, tai matosi. Kaip jum?
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2010 04 14, 21:55)
o tas emery uzpildas, kas cia per daiktas? blush2.gif vertejas sako kad tai yra "svitras" biggrin.gif tai kaip suprantu jo paskirtis apvalyti adatas kai jos pajuoduoja? o ar padeda? ir kur tokio gauti? blush2.gif mano adatos visai pajuodusios jau, sunku prakisti pro siuliukus ir nelabai zinau su kuo valyt

Na mūsuose tas emery nėra nei aptinkamas nei randamas, siunčiausi mirksiukas.gif
Ar padeda? Na kartą nete aptikau adatinę ir susigundžius nusipirkau. Su siuntimais ir mokesčiais ji man kažkur 40 litų kainavo doh.gif tai vot išmėginau ir amo netekau bigsmile.gif Padeda šimtu procentų smile.gif

Va Džeinė, įsigijo pas mane, gali patvirtint good.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2010 04 15, 09:05)
Ar labai krinta į akis klaida?  blush2.gif iškart nerašiau, kad yra, bet yra... Ir man, kai žinau, tai matosi. Kaip jum?

konstatuoju, klaidos nėra schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Paukščiuk, Libaja, Džeine user posted imageuser posted imageuser posted image

Ir aš šiandien baigiau metrikiuką, tą kur Paukščiukas siuvinėjo - meškiukas su dekiuku - bet man tai nėra ko lygintis ax.gif Išskalbsiu, išlyginsiu ir pasirodysiu 4u.gif
Atsakyti