Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 88 tema

Little Angel lb pavasariška wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2010 04 14, 13:26)
Little Angel lb pavasariška wub.gif

Dėkui smile.gif
Dabar dar kelis projektus-užsakymus "gimdau". Vėl grįžau prie smulkmenėlių.
O projektai stovi dideli ir laukia eilės biggrin.gif
Atsakyti
Va ir mano dovanų maišiukas rolleyes.gif

user posted imageuser posted image
Little angeltavo adatinės puikios wub.gif , jų įkvėpta pasiuvau ir aš vieną blush2.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 14 balandžio 2010 - 15:51
Labutis, labai gražių darbelių prisiuvinėjot. wub.gif
Atsakyti
Dėkui, 4u.gif

Paukščiuk, Tavo darbai kaip visada nerealūs. KĄTIK SIUVINĖJIMO FORUME grožėjausi tedžiais wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Little angel: 14 balandžio 2010 - 16:54
QUOTE(paukščiukas @ 2010 04 14, 15:29)
Va ir mano dovanų maišiukas  rolleyes.gif

labai wub.gif o aš vis mąstau, kaip siuvinėti tuos maišiukus? g.gif Juk jie jau būna susiūti (na, jeigu pati siūni, tai jokių problemų biggrin.gif ) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 04 14, 17:54)
Dėkui,  4u.gif

Paukščiuk, Tavo  darbai kaip visada nerealūs. KĄTIK SIUVINĖJIMO FORUME grožėjausi tedžiais wub.gif

oi, kaip ačiū wub.gif
QUOTE(giedress @ 2010 04 14, 20:46)
labai wub.gif o aš vis mąstau, kaip siuvinėti tuos maišiukus? g.gif Juk jie jau būna susiūti (na, jeigu pati siūni, tai jokių problemų biggrin.gif ) ax.gif

4u.gif
dažnai tenka siuvinėt susiūtus, nes jei su mašina siuviu, tai į priekį pasidarau. Siuvinėju paprastai su rankom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 04 14, 20:13)
dažnai tenka siuvinėt susiūtus, nes jei su mašina siuviu, tai į priekį pasidarau. Siuvinėju paprastai su rankom  lotuliukas.gif

tongue.gif kalbu apie tai, kad arba reik siuvinėt duriant per dvi skylutes, arba kaišiot ranką į maišiuką? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2010 04 14, 21:20)
tongue.gif kalbu apie tai, kad arba reik siuvinėt duriant per dvi skylutes, arba kaišiot ranką į maišiuką? biggrin.gif

aš matai visad per dvi duriu, tai tokių bėdų nekyla. Šį maišiuką pirmai siuvinėjau, paskum rankum susiuvau, labai smagu buvo darbuotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 04 14, 13:22)
Adatinė su emery užpilu "Pavasaris"

QUOTE(paukščiukas @ 2010 04 14, 16:29)
Va ir mano dovanų maišiukas

kokios mielos smulkmeneles wub.gif as ir vis zadu sau adatine pasigaminti, kazkada jau pradejau siuvinet, bet taip ir numeciau. o tas emery uzpildas, kas cia per daiktas? blush2.gif vertejas sako kad tai yra "svitras" biggrin.gif tai kaip suprantu jo paskirtis apvalyti adatas kai jos pajuoduoja? o ar padeda? ir kur tokio gauti? blush2.gif mano adatos visai pajuodusios jau, sunku prakisti pro siuliukus ir nelabai zinau su kuo valyt doh.gif o tokia adatine tai ir grazu ir naudinga butu wub.gif

p.s. aciu uz pagyrimus fejukei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2010 04 14, 21:55)
kokios mielos smulkmeneles wub.gif as ir vis zadu sau adatine pasigaminti, kazkada jau pradejau siuvinet, bet taip ir numeciau. o tas emery uzpildas, kas cia per daiktas? blush2.gif vertejas sako kad tai yra "svitras" biggrin.gif tai kaip suprantu jo paskirtis apvalyti adatas kai jos pajuoduoja? o ar padeda? ir kur tokio gauti? blush2.gif mano adatos visai pajuodusios jau, sunku prakisti pro siuliukus ir nelabai zinau su kuo valyt doh.gif o tokia adatine tai ir grazu ir naudinga butu wub.gif

p.s. aciu uz pagyrimus fejukei 4u.gif

tu ant jos parašiuko paspausk mirksiukas.gif
Atsakyti
kad grožių pridėjusios per dieną ,sunku ir išvardint ,nu bet jau Paukščiuko smulkmenėles tai pamačius taip ir ištirpau wub.gif wub.gif ,
o dėl organaizerio tai jau baigiu apsispręst thumbup.gif ,reiks pirkt ir gal ne vieną blush2.gif ,ruošiuos kažką didelio ateity siuvinėt(kai eilė ateis blush2.gif )tai aš kaip zapaslyva mergina blush2.gif ,pasirūpinsiu iš anksto,ačiū už atsiliepimus apie šį daikčiuką 4u.gif
Atsakyti