QUOTE(Dantiste @ 2010 04 13, 23:40)
Kaip gražiai man pratrynė visus albumus gallery , kur buvo RP dizaino
Sveikos, senokai lankiausi čia . Pasižiūrėjau kitų labai gražius darbelius, prisiminiau kaip kažkada siuvinėjau Jau kokie 2 mėnesiai kaip nieko nesiuvinėju. Užmečiau savo leliją į kampą. Kažkaip tai noras dingo ir laiko nėra. Man užeina kartais tokie ramybės laikotarpiai. bet paskui kaip griebiu ir bus tik siuvinėt, siuvinėt... Bet kokių grožių jūs čia prisiuvinėjote Visoms po
QUOTE(Florestina @ 2010 04 13, 10:19)
O aš savo procesą rodau, nors daug pavienių kryželių, bet labai smagiai siuvinėjasi:
Florestina,
Aš šitą paveikslą esu tėvams išsiuvinėjusi jų gimtadienio proga (tiesa, ant baltos kanvos) - įrėminus rezultatas iš viso labai atrodė.
Džeinė super sumanyta
Dantistė labai grazios man fejos o sita isvis super tokia ale pavasarine
Dantistė labai grazios man fejos o sita isvis super tokia ale pavasarine
Dantiste - tikrai labai daili deja
del adatu su siulais, tai manu atveju, tikriausia, toks adatu organaizeris niekaip neisdegtu. pripratau siula tvirtinti per kilpute, tai bet kuriuo atveju nukirpus, reikia per nauja iverti sulenkta siula
o jei tvirtinant kitu budu, tai pagalvojau, kad tikrai turetu super patoguu buti. kiek laiko susitaupo neveriojant siulo i adata
del adatu su siulais, tai manu atveju, tikriausia, toks adatu organaizeris niekaip neisdegtu. pripratau siula tvirtinti per kilpute, tai bet kuriuo atveju nukirpus, reikia per nauja iverti sulenkta siula
o jei tvirtinant kitu budu, tai pagalvojau, kad tikrai turetu super patoguu buti. kiek laiko susitaupo neveriojant siulo i adata
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 04 13, 21:23)
ne netokiu tu iskiliam siuvinejimui.as zinau ko man reik,o kiti turi suprast nors neparasiau
na Vilniuj tai žinau vieną parduotuvę, kurioj nemažas visokiausių juostelių pasirinkimas ir rulonais ir po karpomos, šalia Šiaurės miestelio Thomo Filipso
QUOTE(Dantiste @ 2010 04 13, 23:40)
nu kaip grazu pas tave, kai ant remo itempta visas vaizdas jau sviecia pas mane truputi ciut daugiau sijonuko yra jau bet kai pagalvoju kad viso virsaus dar truksta tai man iki taves dar taip toli uztad smagiau ir darbuojasi kai pavyzdi matau
Dantiste - puiki fėjukė
zundyte - o, vat šitas organaizeris tai geras bo kiek matydavau, vis būdavo mažiukai... o vat tokį ir aš gal kada nusigriebčiau...
zundyte - o, vat šitas organaizeris tai geras bo kiek matydavau, vis būdavo mažiukai... o vat tokį ir aš gal kada nusigriebčiau...
QUOTE(zundyte @ 2010 04 14, 07:53)
aplamai gundausi PAKO organaizerį nusipirkt darbštuolėj.eu
Aš turiu du nes Haed'ui pirkau. Dalykas fantastiškai geras. Kai reikia siuvinėti be jo kažkaip jau lėtai einas
QUOTE(Džeinė @ 2010 04 12, 18:09)
Mano naujausias darbelis "Kiaušinio gyvenimo medis"
...
...
Niu kokis dailumas
QUOTE(amiyra @ 2010 04 12, 20:10)
man lb gražu
Dantiste kokia faina fejuke bus
Adatinė su emery užpilu "Pavasaris"
Siuvinėta ant Zweighart 32ct natural spalvos lino. Siuvinėjau pirmą sykį su DMC lininiais siūliukais DMC: L159, L760. Visai įdomūs jie. Iš jų ir virvelę suvijau, bei susiuvau.
Paveiksluoti nešiaus į kiemą, nes "Pavasariui" reikėjo bundančios gamtos "dvasiai" įkvėpti. Viena sraigutė ir malkos puikiais tam pasitarnavo
Siuvinėta ant Zweighart 32ct natural spalvos lino. Siuvinėjau pirmą sykį su DMC lininiais siūliukais DMC: L159, L760. Visai įdomūs jie. Iš jų ir virvelę suvijau, bei susiuvau.
Paveiksluoti nešiaus į kiemą, nes "Pavasariui" reikėjo bundančios gamtos "dvasiai" įkvėpti. Viena sraigutė ir malkos puikiais tam pasitarnavo