Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 88 tema

sveikos, norejau paklaust patyrusiu smile.gif nes pati tik pradedanti... as kai siuvineju paveiksliuka, tai issiuvineju visus, pvz., kryzelius, kurie turi buti rusvos spalvos, nesvarbu, kur jie butu. Kaip jus taip darot, kad siuvinejat visom spalvom vienu metu, ar isveriat siula is adatos ir paliekat ji kabet kitoj pusej ar nutraukinejat, kaip... g.gif gal kvailas klausimas, bet as galvoju, kaip siulai nesusimakaluoja blogoj pusej? ir ar patogu taip?
Atsakyti
QUOTE(bulbul1980 @ 2010 04 13, 19:33)
sveikos, norejau paklaust patyrusiu smile.gif nes pati tik pradedanti... as kai siuvineju paveiksliuka, tai issiuvineju visus, pvz., kryzelius, kurie turi buti rusvos spalvos, nesvarbu, kur jie butu. Kaip jus taip darot, kad siuvinejat visom spalvom vienu metu, ar isveriat siula is adatos ir paliekat ji kabet kitoj pusej ar nutraukinejat, kaip...  g.gif gal kvailas klausimas, bet as galvoju, kaip siulai nesusimakaluoja blogoj pusej? ir ar patogu taip?

na as tai siuvineju taip - paimu vienos spalvos siula, siuvineju su juo, kai pasibaigia ziuriu, jei liko dar daug ploto imu toki pat sekanti, jei nedaug, tada imu kita - t.y. as nedarau viso paveikslo raudonos spalvos is karto tarkim - as siuvineju dalimis... takrim jei yra Lietuvos veliava smile.gif tai toki siuvineciau gal ir nuo pradzios iki galo viena spalva, paskui kita ir t.t. Bet jei butu tarkim kokis peizazas, tai siuvineju nuo virsutinio kampo toliau visomis spalvomis taip, kaip sakiau - kol baigiasi siulas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bulbul1980 @ 2010 04 13, 16:33)
sveikos, norejau paklaust

Aš varau spalvom, detalėm ir kaip tik man šauna į galvą. Dabar įpratau ir įgudau. Tačiau kai buvau pradedančioji, dažnai žiauriai nusigrybaudavau. Pvz., išsiuvinėji ką viduryje, paskui pradedi nuo krašto, o tada iš krašto iki vidurio atėjus pamatydavau, kad vidurys (net labai nemažas) per 10 kryžiukų ne toj vietoj išsiuvinėtas doh.gif O rodos daug kartų žiūrėjau, ar tikrai teisingai... angel_sadangel.gif
taip kad geriau pradėti nuo krašto ir lipdyti spalvas, plotelius vienaus šalia kitų - tada greitai pasimato, jei kas ne taip.
Atsakyti
Damušinėju medį. Mušu, mušu... Tikriausiai šiandien bus pabaigtuvės new_russian.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 04 13, 19:07)
kur galima nusipirkt siuvinejimui juosteliu?kokia internetine parduotuve turi 4u.gif  unsure.gif  aciu

Turiu nusipirkus,bet dar nebandžiau... ax.gif O ant tokių kaip? blush2.gif
http://www.kasiulai....c-99_21_71.html
Atsakyti
ne netokiu doh.gif tu iskiliam siuvinejimui.as zinau ko man reik,o kiti turi suprast nors neparasiau doh.gif 4u.gif
Atsakyti
as tai siuvineju daugmaz is eiles, spalvu ploteliais. bet buna sakykim plotelis vienos spalvos, tada kitos truputi, tada vel tos pirmosios, tai as kad neapsiskaiciuot, nusiuvineju viena spalva, palieku siula su visa adata, tada imu antra spalva, issiuvineju ir kai daeinu iki sekancio ploto, paimu ana palikta adata ir dabaigiu. nemegstu palikti tarpeliu, nes man sunkiau buna i tuos tarpelius kryziukus siuvineti, geriau eiti is eiles. tada ir vaizdas taip detalem ryskeja. buna kad adatu pritrukstu taip paliekant siulus, nes tik viena pokeli turiu biggrin.gif bet man taip patogu ax.gif nezinau ar supratot blush2.gif
Atsakyti
Dantiste, pasirodyk procesa bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2010 04 13, 18:31)
as tai siuvineju daugmaz is eiles, spalvu ploteliais. bet buna sakykim plotelis vienos spalvos, tada kitos truputi, tada vel tos pirmosios, tai as kad neapsiskaiciuot, nusiuvineju viena spalva, palieku siula su visa adata, tada imu antra spalva, issiuvineju ir kai daeinu iki sekancio ploto, paimu ana palikta adata ir dabaigiu. nemegstu palikti tarpeliu, nes man sunkiau buna i tuos tarpelius kryziukus siuvineti, geriau eiti is eiles. tada ir vaizdas taip detalem ryskeja. buna kad adatu pritrukstu taip paliekant siulus, nes tik viena pokeli turiu biggrin.gif bet man taip patogu ax.gif nezinau ar supratot blush2.gif

Supratau biggrin.gif O tai kiek adatų esi daugiausia naudojus?
Tai gi pakelių būna visokių, pvz., pas mane 25
(ir visos blogos, siūlą pjauna, siuvinėju tik su viena, likusia nuo rinkinio)
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2010 04 13, 21:02)
Supratau  biggrin.gif  O tai kiek adatų esi daugiausia naudojus?

o aš perku kur pakelyje tik 5 adatos, labai super , siulu nepjauna, trumpos, bukos ir... biggrin.gif žodžiu super biggrin.gif

siuvinėjant sampleri naudojas daug spalvų ir po kelis kryžiukus, perkelt siulo neimanoma,. tad tenka dažnai nukirpt, ir kad nereiktu išvert ir vert kita, pasidariau štai tokia adatėliu pakaba biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2010 04 13, 22:02)
Supratau  biggrin.gif  O tai kiek adatų esi daugiausia naudojus?

as DMC pokuti pirkau, tai lyg 6 buvo ax.gif man tai jos geros. nors atrodo buvo merginos john james adatas isgyrusios, tai reiks pabandyt ir anu nusipirkt bigsmile.gif

QUOTE(kroshkyte @ 2010 04 13, 21:58)
Dantiste, pasirodyk procesa  bigsmile.gif

rodaus blush2.gif dar tik puse sijono bet tikiuos greit as ja pribaigsiu doh.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2010 04 13, 21:44)
o aš perku kur pakelyje tik 5 adatos, labai super , siulu nepjauna, trumpos, bukos ir...  biggrin.gif  žodžiu super  biggrin.gif

siuvinėjant sampleri naudojas daug spalvų ir po kelis kryžiukus, perkelt siulo neimanoma,. tad tenka dažnai nukirpt, ir kad nereiktu išvert ir vert kita, pasidariau štai tokia adatėliu pakaba  biggrin.gif

gerai jūs čia sugalvojot siūlus su adatom palikt,kažkaip anksčiau nesugalvojau blush2.gif pati,aplamai gundausi PAKO organaizerį nusipirkt darbštuolėj.eu
http://www.darbstuol...h...t&Itemid=64
,tik neišsirenku kurį,bet ten irgi reikia daug adatų ,tas siūlo įverimas tai užima laiko,gal ir greičiau eitųsi darbas kai siūlai jau suverti....o gal dėl to Džeinė ir siuvinėja kosminiais greičiais ,kad tokį organaizerį pasidarė g.gif g.gif
Atsakyti