Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 88 tema

QUOTE(Dantiste @ 2010 04 12, 22:22)
man tai pirma mintis buvo tos geles is DMC kur tokios labai konturines, pusiniu kryzeliu daug biggrin.gif tik nezinau ar tulpiu yra. o ka zadi daryt? ax.gif

visu darbeliai labai mieli wub.gif

yra tulpė yra thumbup.gif , bet sumislyjau kitką, pabaigus parodysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
laukiam laukiam tavo kruostaus grozio bigsmile.gif
DARYSIU UZSAKYMA IS SIUVINEJIMO MAGIJOS.NORINCIOS JUNGTIS MAN I AZ mirksiukas.gif KLAIPEDA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesiuuu: 13 balandžio 2010 - 08:07
Labutis, gražūs jūsų darbeliai wub.gif .

O aš savo procesą rodau, nors daug pavienių kryželių, bet labai smagiai siuvinėjasi:
user posted image
Atsakyti
gal zinot kur mazyciu boruzeliu schemute rasti? arba siaip kazko tokio miniatiurinio.reikia išsiuvinėtas raideles papuosti mazais vabaliukais ax.gif
Atsakyti
o as cia vel pagalvojau - jei visi kryziukai turi buti i ta pacia puse, tai labai tada nepatogu pavienius siuvineti - nes pvz as pirma darau taip //// po to uzkloju ant virsaus taip \\\\\... vadinasi jei darysiu apvienius, jie bus i ta puse /////, o dvigubi i kita \\\\\, nes kitaip man rankos tiesiog nesiuna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2010 04 13, 12:22)
o as cia vel pagalvojau - jei visi kryziukai turi buti i ta pacia puse, tai labai tada nepatogu pavienius siuvineti - nes pvz as pirma darau taip //// po to uzkloju ant virsaus taip \\\\\... vadinasi jei darysiu apvienius, jie bus i ta puse /////, o dvigubi i kita \\\\\, nes kitaip man rankos tiesiog nesiuna smile.gif

tu pavieniais vadini pusinius ar tuos, kurie išsimėtę vienos spalvos pavieniai tarp kitų spalvų? Nes daryti kryžiuką visada apačioje //, o viršuje \\ (arba atvirkščiai) nėra tikrai nieko sunkaus unsure.gif Kodėl vienur taip daryti patogu, o kitoj vietoj - ne? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2010 04 13, 13:36)
tu pavieniais vadini pusinius ar tuos, kurie išsimėtę vienos spalvos pavieniai tarp kitų spalvų? Nes daryti kryžiuką visada apačioje //, o viršuje \\ (arba atvirkščiai) nėra tikrai nieko sunkaus unsure.gif Kodėl vienur taip daryti patogu, o kitoj vietoj - ne? mastau.gif

oj taip taip - pusinius vadinu smile.gif

ir todel ir sakau, kad puse kryziuko visada darau /// tad daryti kad butu vienodas virsus man neiseis tiesiog... kazkada bandziau tai jergau kaip nepatogu - siaubas, taip ir nepabaigiau net to darbo dar vis guli doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2010 04 13, 13:04)
ir todel ir sakau, kad puse kryziuko visada darau /// tad daryti kad butu vienodas virsus man neiseis tiesiog... kazkada bandziau tai jergau kaip nepatogu - siaubas, taip ir nepabaigiau net to darbo dar vis guli  doh.gif  blush2.gif

O koks skirtumas g.gif juk vistiek daro judesį iš apačios į viršų g.gif
O šiaip tai kai reikia daryt perėjimus, tai būna kad siuvinėju atvirkščiai kryželį, t.y. adata daro judesį iš viršaus į apačią, arba iš šono, iš pradžių buvo nepatogu, bet pripratau smile.gif

O pusinius kryželius rekomenduojama daryti taip, kaip viršutinis kryželio siūlas guli, bet reik žiūrėt į schemą, kartais ir atvirkščiai tenka daryt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandrulia: 13 balandžio 2010 - 13:20
QUOTE(Sandrulia @ 2010 04 13, 14:19)
O pusinius kryželius rekomenduojama daryti taip, kaip viršutinis kryželio siūlas guli, bet reik žiūrėt į schemą, kartais ir atvirkščiai tenka daryt

Dėl pusinių nėra tokių griežtų reikalavimų. Jei kryžiukas daromas apatinis / ir viršutinis \, tai pusinis didžiojoj daugumoj schemų yra būtent /, o ne kaip viršutinis siūlas. Ir tai būtent tam, kad išryškėtų skirtinga faktūra ploto, užsiuvinėjamo pusiniu kryželiu (fono, šešėlio ir pan.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 13 balandžio 2010 - 14:18
Zundyte, tavo namelis tai uzburiantis tiesiog wub.gif
Pauksciuko ir Dzeines Velykines smulkmeneles thumbup.gif Florestina, grazi pradzia, sunkoka gal ant juodos drinks_cheers.gif

QUOTE(Mur mur @ 2010 04 11, 22:48)
Zundyte, labai mielas paveikslas  4u.gif
Dovyda, tavo katinas tarp knygu kazkas nerealaus....manau nesenstanti klasika smile.gif kai ireminsi pasirodyk. beje, kokio dydzio paveikslas?

aciu 4u.gif siuvineto darbelio dydis 27x30cm, butinai pasidemonstruosiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Donalita @ 2010 04 11, 23:50)
Dovyda, liuks katinas  wub.gif  jis ir kiti panašūs (pvz., Maggie the messmaker) jau seniai mane erzina. Gal tu nuplanavus pratęsti seriją?  biggrin.gif

tikrai taip drinks_cheers.gif turiu Meggie ir Max rinkinukus (pasidovanojau sau), ir dar katuli ant medzio issidrebusi ( Toli man padovanojo wub.gif ) taip , kad pratesiu, oii pratesiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 13 balandžio 2010 - 14:57
kur galima nusipirkt siuvinejimui juosteliu?kokia internetine parduotuve turi 4u.gif unsure.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 04 13, 19:07)
kur galima nusipirkt siuvinejimui juosteliu?kokia internetine parduotuve turi 4u.gif  unsure.gif  aciu

Ebajus tongue.gif
Atsakyti