Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 88 tema

Išeina išeina, kad ir pavieniai kryžiukai būna, bet vistiek visi gula į vieną pusę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 04 12, 10:02)
kad i viena puse ziuretu,tai taip ir neiseis,nes virsuje daug pavieniu kryzeliu.o kad pereiti i kita lapa ir nepalikti tarpu,mintis gera.kryzeliai taipat nelabai vienodi,uztat man svarbu kad pilnas darbas butu grazus,niekas neziures i tuos kryzelius. biggrin.gif

Tu kažką ne taip darai. Kryžiukų viršutinis siūlas visuose turi gulėti pasviręs ta pačia kryptimi. nesvarbu 10 and 100 kryžiukų eilėj. Yra darbų ir po 600 kryžiukų vienoj eilėj su gausybe pavienių kryželių, o visi kryželiai viena kryptimi guli. Ir neteisi, kad niekas į juos nežiūrės. Ir dar kaip žiūrės. Tiesą pasakius net žiūrėti nereikės - neteisingi kryželiai 'iššoka' iš paveikslo ir dar kaip rėžia akį.
p.s. gali pažiūrėti darbus mano paraše - ten ne vienas darbas virš 100 kryželių vienoj eilėj, bet nei viename nerasi neteisingo kryželio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 12 balandžio 2010 - 09:17
Sveikutės smile.gif
Labai gražūs ir mieli visų darbeliai bigsmile.gif O Nimue ir aš pamilau wub.gif
QUOTE(Uodegyte @ 2010 04 12, 06:53)
o kaip ten kazkas sake kad virsuje kryzeliai turi buti viena eile,arba vienodi.manau nebus, jai reikia siuvineti keliom spalvom.

QUOTE(Uodegyte @ 2010 04 12, 09:02)
kad i viena puse ziuretu,tai taip ir neiseis,nes virsuje daug pavieniu kryzeliu.o kad pereiti i kita lapa ir nepalikti tarpu,mintis gera.kryzeliai taipat nelabai vienodi,uztat man svarbu kad pilnas darbas butu grazus,niekas neziures i tuos kryzelius. biggrin.gif

Nesvarbu kiek spalvų, kiek kryželių, bet jie kaip kareiviukai žiūri į vieną pusę pioneer.gif Jei pačiai akių nebado ir nesimato, kad jie gula belekaip, tai valio ax.gif
Atsakyti
Labuka,

Zundyte - nuosirdziai linkiu, kad Tavasis nuostabus namelis is paveikslo nuliptu i realybe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Supervyre @ 2010 04 11, 23:21)
Dzeine, man atrodo ir tu ten dalyvauji  wub.gif
Faina, pasirodo čia gali būti ir bendrų pažįstamų.
Siuvinejame kryželiu ir ne tik

Pamenu tą įvykį, kaip tavo vyras sumeistravo siuvinėjimo rėmą.
Visos buvom sužavėtos. Aš laukiu tinkamo momento eilėje pas tave  ax.gif  thumbup.gif

Aš irgi tam forume esu tik kitu niku.
Atsakyti
Velykos jau prabėgo, pasirodau su kokiais darbukais dalyvavau konkurse ax.gif

Velykinis krepšiukas, per šventes jame tupėjo margučiai biggrin.gif wub.gif

user posted image

Dovanėlė mažai mergytei, pirmųjų Velykų proga wub.gif
Kiškutis
user posted image
Atsakyti
Zundyte, su pabaigtuvėm drinks_cheers.gif Labai gražus namukas gavosi wub.gif
Paukščiuk, kokios mielos smulkmenėlės rolleyes.gif

Ir ačiū visoms už komplimentus mano Nimukei biggrin.gif
Atsakyti
Draugei bus 30m, paprašė dovanų pinigais, o man norėtusi kažką prisiminimui išsiuvinėt. Galvoje tuščia tuščia kaip niekad, žinau, kad mėgsta tulpes. Gal ką gražaus stilizuoto pasiūlysit g.gif , šventė šį 6dienį blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 12 balandžio 2010 - 12:13
paukščiuk ,labai dailus krepšelis ir pakabukas ,aš balsavau už jį wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergaiciukas @ 2010 04 12, 12:42)
Zundyte, su pabaigtuvėm  drinks_cheers.gif Labai gražus namukas gavosi  wub.gif
Paukščiuk, kokios mielos smulkmenėlės  rolleyes.gif

Ir ačiū visoms už komplimentus mano Nimukei  biggrin.gif

QUOTE(zundyte @ 2010 04 12, 13:22)
paukščiuk ,labai dailus krepšelis ir pakabukas ,aš balsavau už jį wub.gif  wub.gif

wub.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
tulpių laukas tiks 70x100 kryžiukų? gaila, čia neprisikabina iš kompo pav. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 12 balandžio 2010 - 12:35
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2010 04 12, 13:33)
tulpių laukas tiks 70x100 kryžiukų? gaila, čia neprisikabina iš kompo pav. verysad.gif

nespėsiu didelio išsiuvinėt 4u.gif

o paveiksliuką kelk per čia mirksiukas.gif
http://imageshack.us/
Atsakyti