Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 88 tema

Mano apie 3 menesius siuvinetas darbas. Dizainas-Shepard's Bush, siuvinejau ant evenweave, bet man panasiau buvo i lina. Keleta spalvu keiciau, pvz avytes siuvinetos silkiniais siulais. Zadejau reminti visai kitaip, bet kadangi reminimas buvo patiketas sesei, o sese-dizainere, tai mano nuomones nelabai kas ir klause. biggrin.gif
user posted image
user posted image

Papildyta:
Dar tuo paciu pagirsiu Siuvinejimo Magijos Sigita. Padariau uzsakyma, nes siuo metu esu Klaipedoje. Labai maloni mergina, atveze i namus, operatyviai atsake i emaila. thumbup.gif Na labai patenkinta. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(banni @ 2010 03 29, 22:49)

patarimo reikia,kazkaip per riebus tas treciadienis gavos,manau reikia daryt storio per kryziuka.tarpai tarp raiziu 2 langiukai,jeigu pakudinsiu raides o tai tarpeli per 1 langeli daryt? jeigu i apacia tarpai 6 langeliai,tai pakudintai gal 4 daryt,ar palikt 6? zodziu laukiu nuomoniu,nes pasimeciau.faktas tas kad reikia ardyt,o klausimas kaip pataisyt...

Tik neuzmetykit pomidorais. As cia isvis pasalinciau zodi "treciadienis". Ir ta zodeli "val". Na, jie kazkokie nereikalingi. ax.gif
Atsakyti
Toli, nuostabus paveikslas ir įrėminimas tiesiog idealus bigsmile.gif
Atsakyti
Toli, fantastika wub.gif thumbup.gif kokio dydžio jis maždaug gavosi cm arba kiek kryžiukų? ir ant kokio tankumo ewo siuvinėjai?
Atsakyti
Toli bigsmile.gif Wauuuuu thumbup.gif
Atsakyti
Toli, Paveikslas fantastiškas ir rėminimas tobulas, na labai gražu, kad negaliu nepagirt wub.gif bigsmile.gif

O kas dėl to metriko... Tai mažint šriftą ir būtinai, tada išcentruot. Nes dabar Vardas ir gimimo data "pradingsta". Na tokia makalynė gavosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2010 03 29, 23:55)
Mano apie 3 menesius siuvinetas darbas. Dizainas-Shepard's Bush, siuvinejau ant

opapa koks dailutis ir visai sakyciau Velykinis sempleriukas wub.gif saunuole, tyliai pasislepus siuvineji...nerodai... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2010 03 29, 23:55)
Mano apie 3 menesius siuvinetas darbas. Dizainas-Shepard's Bush, siuvinejau ant evenweave, bet man panasiau buvo i lina. Keleta spalvu keiciau, pvz avytes siuvinetos silkiniais siulais. Zadejau reminti visai kitaip, bet kadangi reminimas buvo patiketas sesei, o sese-dizainere, tai mano nuomones nelabai kas ir klause.  biggrin.gif

4u.gif Labai gražus paveikslas ir gražiai įrėmintas. O kaip tu norėjai rėminti?
Atsakyti
Toli thumbup.gif man kaip tais panasu i sachmatu lenta smile.gif
Atsakyti
Toli, superinis darbelis thumbup.gif fainai ir stilingai atrodo 4u.gif o rėmelis labai puošia wub.gif
Atsakyti
Toli - dailutis darbelis ir tinka rėmelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 03 29, 20:24)
thumbup.gif lauksim ireminto bigsmile.gif

laba diena gal butu galima gauti schema metriku saviskiui labai noriu padaryti kazka panasaus arba peduts arba rankytes tik nerandu, buciau dekinga jeigu atsiustumei bigsmile.gif
Atsakyti