Mano apie 3 menesius siuvinetas darbas. Dizainas-Shepard's Bush, siuvinejau ant evenweave, bet man panasiau buvo i lina. Keleta spalvu keiciau, pvz avytes siuvinetos silkiniais siulais. Zadejau reminti visai kitaip, bet kadangi reminimas buvo patiketas sesei, o sese-dizainere, tai mano nuomones nelabai kas ir klause.
Papildyta:
Dar tuo paciu pagirsiu Siuvinejimo Magijos Sigita. Padariau uzsakyma, nes siuo metu esu Klaipedoje. Labai maloni mergina, atveze i namus, operatyviai atsake i emaila. Na labai patenkinta.
patarimo reikia,kazkaip per riebus tas treciadienis gavos,manau reikia daryt storio per kryziuka.tarpai tarp raiziu 2 langiukai,jeigu pakudinsiu raides o tai tarpeli per 1 langeli daryt? jeigu i apacia tarpai 6 langeliai,tai pakudintai gal 4 daryt,ar palikt 6? zodziu laukiu nuomoniu,nes pasimeciau.faktas tas kad reikia ardyt,o klausimas kaip pataisyt...
Mano apie 3 menesius siuvinetas darbas. Dizainas-Shepard's Bush, siuvinejau ant evenweave, bet man panasiau buvo i lina. Keleta spalvu keiciau, pvz avytes siuvinetos silkiniais siulais. Zadejau reminti visai kitaip, bet kadangi reminimas buvo patiketas sesei, o sese-dizainere, tai mano nuomones nelabai kas ir klause.
Labai gražus paveikslas ir gražiai įrėmintas. O kaip tu norėjai rėminti?
laba diena gal butu galima gauti schema metriku saviskiui labai noriu padaryti kazka panasaus arba peduts arba rankytes tik nerandu, buciau dekinga jeigu atsiustumei