Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 88 tema

QUOTE(zundyte @ 2010 04 11, 18:04)
Tadaaammm! Baigiau savo namuką šiandien thumbup.gif
siuvinėjau beveik pusė metų,bet tarpuose padariau daug mažesnių darbų blush2.gif

bigsmile.gif sveikinimai dideliausi, su pabaigtuvėm 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Supervyre @ 2010 04 11, 19:42)
Aš irgi noriu prisijungti prie jūsų gražaus būrelio.
Siuvinėju ir ne visus dar darbelius sudėjau į savo bloggą, bet stengiuosi.
Stažas 1,5 metų tik (liepą 2m. bus)
Bendrauju dar kitam forume su pasakišku schemų lobynu, tikiuosi ir čia rasiu tokias pat šaunias mamytes  ax.gif

Ir koks tai forumas ax.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
Zundyte, labai mielas paveikslas 4u.gif
Dovyda, tavo katinas tarp knygu kazkas nerealaus....manau nesenstanti klasika smile.gif kai ireminsi pasirodyk. beje, kokio dydzio paveikslas?
Atsakyti
zundyte, labai dailus ir šiltas namukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2010 04 11, 21:19)
bigsmile.gif  sveikinimai dideliausi, su pabaigtuvėm  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:

Ir koks tai forumas  ax.gif

Sveika prisijungus  4u.gif

Dzeine, man atrodo ir tu ten dalyvauji wub.gif
Faina, pasirodo čia gali būti ir bendrų pažįstamų.
Siuvinejame kryželiu ir ne tik

Pamenu tą įvykį, kaip tavo vyras sumeistravo siuvinėjimo rėmą.
Visos buvom sužavėtos. Aš laukiu tinkamo momento eilėje pas tave ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supervyre: 11 balandžio 2010 - 22:24
zundyte, sveikinimai ir fejerverkai thumbup.gif Labai gražus namelis wub.gif

Dovyda, liuks katinas wub.gif jis ir kiti panašūs (pvz., Maggie the messmaker) jau seniai mane erzina. Gal tu nuplanavus pratęsti seriją? biggrin.gif

Uodegyte, mano siuvinių išvirkščios pusės irgi tokios, o jei mažame plotelyje yra daug spalvų, tai ir visai nekaip atrodo pratempimai ir užkišinėjimai. Kabančių siūliukų nemėgstu, nes adata juos būtinai pagriebia ir ištempia į gerąją pusę, tvirtinu prakišdama per kelis medžiagos siūliukus. Jei kitas tokios pat spalvos plotelis yra per kokius 5 kryželius, tai būtinai pratempiu, nes atsibosta rėmą vartyt ir siūlus užkaišinėt. Stengiuosi kaip ir pačioje pradžioje, kad kita pusė būtų kiek įmanoma tvarkingesnė, tik dabar nebepergyvenu dėl jos tiek - mačiau tokių baisių, kad net neįsivaizdavau, kad taip įmanoma, o aš siūlus naudoju labai taupiai tongue.gif
Atsakyti
visu darbeliai superiniai ir nuostabus,nu sedziu neatsimerkianciom akim,geriu kava,ir pamacius zundytes nameli iskart akys issiplete ir issoko is orbitu...netekau zado...suuuuuper!!!! dabar su pakilia nuotaika keliausiu dirbt!
Atsakyti
as siula pratempiu daugiausiai per viena arba du kryzelius,buna kad siulas islenda is geros puses ,bet su adata is ten isbadau smile.gif su remu nebadziau,su lankeliu letai einasi,siuvineju be nieko ant ranku biggrin.gif o kaip ten kazkas sake kad virsuje kryzeliai turi buti viena eile,arba vienodi.manau nebus, jai reikia siuvineti keliom spalvom.
Atsakyti
QUOTE(banni @ 2010 04 12, 05:26)
sedziu neatsimerkianciom akim,geriu kava,ir pamacius zundytes nameli iskart akys issiplete ir issoko is orbitu...netekau zado...suuuuuper!!!! dabar su pakilia nuotaika keliausiu dirbt!

smagu ,kad pakėliau nuotaiką 4u.gif
Dar kartelį ačiū visoms už pagyras 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,man pačiai labai linksma ,kad pabaigiau thumbup.gif ,šiandien nunešiu kolegėms darbe parodyt ,pašiurpinsiu ten truputį visas lotuliukas.gif
Atsakyti
zundyte, dailus namukas thumbup.gif dabar jau gali ruoštis įkurtuvėms biggrin.gif
QUOTE(Uodegyte @ 2010 04 12, 06:53)
o kaip ten kazkas sake kad virsuje kryzeliai turi buti viena eile,arba vienodi.manau nebus, jai reikia siuvineti keliom spalvom.

Nesvarbu kiek spalvų, vistiek visi turi žiūrėt į vieną pusę smile.gif čia jau technikos atidirbimo reikalas, priprast tiesiog reikia kad visada kryželį guldyt vienodai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandrulia: 12 balandžio 2010 - 08:40
QUOTE(Supervyre @ 2010 04 11, 22:21)
Dzeine, man atrodo ir tu ten dalyvauji  wub.gif
Faina, pasirodo cia gali buti ir bendru pazistamu.
Siuvinejame kryzeliu ir ne tik

Pamenu ta ivyki, kaip tavo vyras sumeistravo siuvinejimo rema.
Visos buvom suzavetos. As laukiu tinkamo momento eileje pas tave  ax.gif  thumbup.gif

rolleyes.gif 4u.gif ačiū

Atsakyti
10 balų nameliukui thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
kad i viena puse ziuretu,tai taip ir neiseis,nes virsuje daug pavieniu kryzeliu.o kad pereiti i kita lapa ir nepalikti tarpu,mintis gera.kryzeliai taipat nelabai vienodi,uztat man svarbu kad pilnas darbas butu grazus,niekas neziures i tuos kryzelius. biggrin.gif
Atsakyti