Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 88 tema

QUOTE(Dantiste @ 2010 04 09, 13:58)
pas mane jau petrazoles sudygo lotuliukas.gif siaip idomi ideja vazonelius puosti, yra graziu prieskoniniu zoleliu schemu, bet vat kaip ant to vazonelio uzdeti siuvinuka, kad paskui neissiteptu, gaila g.gif gal kuri nors daret? 4u.gif

Norėjau Little angel paklausti ir pamiršau, kaip konkrečiai ji tą kraštų standiklį naudoja.

QUOTE(Little angel @ 2010 04 06, 06:58)
Na aš kraštų standiklį naudoju smulkmenoms daryti - labai geras dalykas thumbup.gif

Kad ir šis pakabukas būtų niekaip negimęs be jo blush2.gif
Pakabukas su "emery" su trigubu sluoksniu (jo paskirtis atnaujinti pajuodavusias ir sušerpetojusias šiurkščias adatas). Pirmas sluoksnis iš labai tankios medžiagos, kuri kadaise buvo sijono pavidale :hi hi:  Antras sluoksnis iš žydros (turkio spalvos) veltinio, na ir viršutinis iš 19ct lino "drobės". Tai toks tekstūrinis audinys, labai įdomus, pirktas kažkada www.kasiulai.lt. Kryžiukus siuvinėjau su DMC colour variatios, o karoliukai: mill hill petite.
user posted image

Nesupratau, kraštų standiklis tik kraštams , ar visam pakabukui.
Su tokia kryžiavotojų manija visur viską apsiuvinėti, ne gi nėra nieko pritaikyta, kad galima būtų užtepti siuvinuką, ar impregnuoti kaip nors, kad jis būtų atsparesnis aplinkos poveikiui? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2010 04 09, 19:02)
Frederikas superinis  thumbup.gif , o namelis tai išvis  wub.gif  wub.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif Namelis tikrai dailus. Kokios jus visos saunuoles. 4u.gif
Atsakyti
Laba vakareli auksarankes 4u.gif
vos kelias dieneles nebuvau, o jau nauju darbeliu ir dar kokiu bigsmile.gif uzderejo thumbup.gif saunuoles spartuoles - man taip nesigauna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2010 04 09, 18:49)
Norėjau Little angel paklausti ir pamiršau, kaip konkrečiai ji tą kraštų standiklį naudoja.
Nesupratau, kraštų standiklis tik kraštams , ar visam pakabukui.
Su tokia kryžiavotojų manija visur viską apsiuvinėti, ne gi nėra nieko pritaikyta, kad galima būtų užtepti siuvinuką, ar impregnuoti kaip nors, kad jis būtų atsparesnis aplinkos poveikiui?  bigsmile.gif

Tik patiems kraščiukams, kad nebrigztų kraštas. O padengti visą siuvinuką kažkuo nenaudojamas. Deja, o gal laimei, nėra nieko, kuo būtų galima padengti siuvinį ir jis gražiai atrodytų, išskyrus stiklą. Jei siuvinys ne po stiklu, reikia nusiteikti tam, kad siuvinį laikas nuo laiko reikia nuimti, išskalbti ir vėl grąžinti atgal.
Atsakyti
Sveikos, merginos. Noriu siuvinėti krikštynoms pakvietimus, gal galite pametėti kokių idėjų blush2.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
gal kuri turit JANNLYNN siuliuku konverteri i DMC ar MADEIRA ? Laaabai reika..... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytė: 10 balandžio 2010 - 06:47
mano dar vienas darbelis smile.gif Betty Boo 2cm ant 2cm, siulai DMC, 32count Zweigart enenweare Murano ,per 1 siula gobeleniniu dygsniuku. bus sege
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesiuuu: 10 balandžio 2010 - 10:06
o cia mano vakarykstis,uzsiimu mazais darbeliais,kad raudonas peizazas neatsibostu. ax.gif

user posted image
Atsakyti
sunekas bigsmile.gif gal cia toki ir turi? rolleyes.gif
Atsakyti
dar ne ,bet greitu laiku :wub:cia bull terrier
Atsakyti
aciu visom uz pagyrimus Federikui 4u.gif
Atsakyti
Kiek daug grožių prisiuvinėta wub.gif
Dovyda, tai jau subaigei savo Frederick'ą? bigsmile.gif Super atrodo thumbup.gif

O aš irgi pasirodysiu savo paskutinį baigtą darbelį. Reikėjo greitai, dovanoms, tai per savaitę nukryžiavau... Siuvinėjosi labai smagiai, tačiau būtų buvę dar maloniau siuvinėti neskubant rolleyes.gif
user posted image user posted image
Atsakyti