Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 88 tema

Inesiuu, man tai labai lygu ir grazu thumbup.gif
Atsakyti
Uodegyte,su siuvimo masina birbinau,tai gavosi biski graziau nei su rankom apsiuvus ax.gif blush2.gif
Atsakyti
bigsmile.gif o as jau galvojau ,kad is parduotuves pirkai juostele su tokiais krasteliais...truputuka matosi siuliukai,bet pakirpus wub.gif
Atsakyti
kirpau,bijojau siula ikirpt,kad nepradetu irti blush2.gif
Atsakyti
niekis ,tad ir taip grazu.as vis galvoju kai pasipuosti savo vazonelius ,prieskoniu pasisodinau.vis zadu uzsiimti,bet ka ten puosti kad dar niekas neuzaugo biggrin.gif
Atsakyti
Pasisitūmėjau su nameliu šiek tiek

user posted image
Atsakyti
Labai grazus bus namelis smile.gif laukiam pabaigto smile.gif
Atsakyti
oi begalo grazus namukas. o kaip jis uzbaigtas atrodys?
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 04 09, 13:56)
niekis ,tad ir taip grazu.as vis galvoju kai pasipuosti savo vazonelius ,prieskoniu pasisodinau.vis zadu uzsiimti,bet ka ten puosti kad dar niekas neuzaugo biggrin.gif

pas mane jau petrazoles sudygo lotuliukas.gif siaip idomi ideja vazonelius puosti, yra graziu prieskoniniu zoleliu schemu, bet vat kaip ant to vazonelio uzdeti siuvinuka, kad paskui neissiteptu, gaila g.gif gal kuri nors daret? 4u.gif
Atsakyti
mano ideja tokia,turiu tokios medziagos smelio spalvos, pasiuti idekliukus i kuriuos ideciau vazonelius o ant ju prisiuti isiuvinetus augalu pavadinimus. biggrin.gif as pasisodinau ciobreliu ir mairuno,bet zadu ir baziliko pasisodinti. wub.gif
Atsakyti
Labutis, šaunuolės visos ir puikūs darbeliai. wub.gif
Atsakyti
Frederikas superinis thumbup.gif , o namelis tai išvis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti