Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 88 tema

QUOTE(Uodegyte @ 2010 04 09, 08:02)
o kaip suprast 'kad visi kryžiuko viršutiniai siūlai turi gulti i ta pačia pusę'?

Reiškia kad pradžioj dėlioji kryželius taip /////// o po to \\\\\\\ šiuo atveju viršutiniai kryželiai būtų pasvirę į kairę. Žinoma galima viską siuvinėti ir taip, kad viršutiniai kryželiai būtų pasvirę į dešinę. Svarbu kad viso darbo viršutiniai kryželiai žiūrėtų į tą pačią pusę, o ne vienas kryžiukas vienaip kitas kryžiukas kitaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2010 04 09, 00:51)
mieli katukai 4u.gif

as pribaigiau Frederika ant lentynos blush2.gif

dabar ir vel RAMIAI sedziu prie savo Haed'o lotuliukas.gif

bigsmile.gif labai gražus darbas wub.gif
Atsakyti

Nu gi gražumėlis bigsmile.gif

Atsakyti
aisku dekui.dabar zinosiu.netgi siuvinejime yra taisykliu ax.gif o as maniau kaip moki taip siuvineji. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 04 09, 09:48)
aisku dekui.dabar zinosiu.netgi siuvinejime yra taisykliu  ax.gif o as maniau kaip moki taip siuvineji. unsure.gif

kaip kažkas pasakytų, taisyklės yra tam, kad jas būtų galima laužyti.. biggrin.gif bet šiuo atveju mes mokomės visko, kas padėtų pasiekti dailesnį rezultatą mirksiukas.gif
Atsakyti
Labuka,
Katinas Frederikas - gyvut gyvutelis rainiukas wub.gif wub.gif Nuostabu!!!
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 04 09, 08:48)
aisku dekui.dabar zinosiu.netgi siuvinejime yra taisykliu  ax.gif o as maniau kaip moki taip siuvineji. unsure.gif

taip, jei nori gražaus rezultato mirksiukas.gif

mane, prieš pora metu merginos taip pat užvedė reikiama linkme, nes pirmas darbelis buvo išsiuvinėtas bile kaip, ir rezultatas tikrai nekoks gavos, dabar džiaugiuosi, kad gavau gera pamoka 4u.gif
Atsakyti
mieli katukai 4u.gif

dabar ir vel RAMIAI sedziu prie savo Haed'o lotuliukas.gif

vajai koks grozis wub.gif super thumbup.gif
Atsakyti
emeskine, ieskojai jau issiuvinetos IV Sokolado sirdutes. Gaudyk. Cia ne mano darbai, radau internete.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Donalita - vis pamirstu parasyt, oj lauksiu butinai baltuokliu staciom ausytem terjeriuku, jei ka rasi svilptelk, aciux mirksiukas.gif
Nu mano rinkinukas westuko jau pakeliui i LT. tik nezinau, ar gerulis bus. Bo gavejas ambasada, tai issiunte ta pacia diena kai uzsakiau, gal pagerintas bus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O sokoladines sirdeles ir as atsikasti noreciau, taip skaniai atrodo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paule kaip saule: 09 balandžio 2010 - 09:48
pirmasis skirtukas wub.gif viduj kartonas,apacioj palikau skylute jo isemimui. negalejau skaityt knygos be skirtuko blush2.gif biggrin.gif
user posted image
user posted image
apie kryziuku lyguma dar pasvajot man doh.gif
Atsakyti
grazu,o medziagele ir yra su tokiais krasteliais?ar cia pati kazkai padarei? rolleyes.gif
Atsakyti