Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 88 tema

QUOTE(Uodegyte @ 2010 04 08, 11:55)

rodau ir as savo procesa  smile.gif

Ar tu visada siuvinėji lapais? Na, jei tau gerai, tai gerai, nenoriu nervinti, bet aš mačiau Classic Cross Stitch galerijoje (dabar lyg tyčia nerandu, gal išėmė) - buvo didelis paveikslas ir žiauriai matėsi tarpai tarp lapų, t.y. ant išsiuvinėto paveikslo laisvai buvo galima suskaičiuoti, kiek lapų jo schema - labai gadino vaizdą tie dryžiai. Berods čia merginos minėjo, kai siuvinėji lapais, reikia padaryti iš kito lapo po kelis kryžiukus.
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2010 04 08, 16:51)
Ar tu visada siuvinėji lapais? Na, jei tau gerai, tai gerai, nenoriu nervinti, bet aš mačiau Classic Cross Stitch galerijoje (dabar lyg tyčia nerandu, gal išėmė) - buvo didelis paveikslas ir žiauriai matėsi tarpai tarp lapų, t.y. ant išsiuvinėto paveikslo laisvai buvo galima suskaičiuoti, kiek lapų jo schema - labai gadino vaizdą tie dryžiai. Berods čia merginos minėjo, kai siuvinėji lapais, reikia padaryti iš kito lapo po kelis kryžiukus.

drinks_cheers.gif taip - stenkis nors kiek pereidinėti į kitą lapą. Aš siuvinėdama MS irgi tą pamačiau.
Atsakyti
ta prasme kaip siuvineji 10x10 kvardrateliu ir matosi tarp ju tarpai?kai kur matosi bet ne per daugiausiai.virsuje siuvinejau 100 kryziuku tai 10x10,ta prasme po dideli langeli,lyg ir tarpu nesimato.. blush2.gif
http://s46.radikal.r...52387a58f87.jpg
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 04 08, 08:49)
aciu visom uz grazius zodzius 4u.gif  tikejausi ir kritikos sulaukt,bet dar visos nespejo paziuret,turbut unsure.gif

kad nera ka kritikuot mirksiukas.gif labai miela wub.gif

QUOTE(banni @ 2010 04 08, 10:10)
keliu vakaru pasikrapstymai

QUOTE(Džeinė @ 2010 04 08, 13:56)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  ERZINIES, ane, mano schema jau pora savaičiu padėta laukia, o ji per kelis vakarus padarė... Išsiuvinėk ir man, a...  lotuliukas.gif

labai faini tie katukai thumbup.gif mano schema jau koki pusmeti laukia lotuliukas.gif zadejau padekliukus daryt, jau ir pacius padekliukus turiu, bet va niekaip neprieina eile ax.gif
banni, o kodel tu du vienodus katinelius darei? ten gi keturi skirtingi jie yra. ar cia kam nors dovanu iskeliaus?

QUOTE(LOONA_ @ 2010 04 08, 14:38)
pasirodau ir as savo ... issiuvinetas jau pries savaite bet tik dabar iremintas ir pakabintas smile.gif

wub.gif labai skaniai atrodo essen.gif ir man tai zalios ne per daug, as irgi megstu derinti remeli su kokia nors siuvinio spalva blush2.gif
Atsakyti
Labutis smile.gif
Vis pasižiūriu kokios jūs spartuolės, darbštuolės ir gėda pasidaro, kad aš vis dar prie Nimue kuičiuosi blush2.gif
Katiniukai labai mieli wub.gif
Rankinė mergaitei irgi šauni thumbup.gif
QUOTE(Dantiste @ 2010 04 08, 20:03)
wub.gif labai skaniai atrodo essen.gif ir man tai zalios ne per daug, as irgi megstu derinti remeli su kokia nors siuvinio spalva blush2.gif

drinks_cheers.gif ir man labai gražu ir ne per žalia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 04 08, 16:25)
ta prasme kaip siuvineji 10x10 kvardrateliu ir matosi tarp ju tarpai?kai kur matosi bet ne per daugiausiai.virsuje siuvinejau 100 kryziuku tai 10x10,ta prasme po dideli langeli,lyg ir tarpu nesimato.. blush2.gif
http://s46.radikal.r...52387a58f87.jpg

o čia man akyse nuo raudonos raibsta, ar pas tave kryžiukai į skirtingas puses guli? lens.gif Aš irgi siūlyčiau užgriebti bent po kelis kryžiukus iš kito lapo 4u.gif Labai lauksiu tokio darbo pabaigos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(LOONA_ @ 2010 04 08, 14:38)
laba dienele smile.gif
labai grazus visu darbeliai
pasirodau ir as savo ... issiuvinetas jau pries savaite bet tik dabar iremintas ir pakabintas smile.gif

Vau bigsmile.gif bigsmile.gif Super thumbup.gif thumbup.gif Ir Banni kačiukai geruliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2010 04 08, 20:52)
o čia man akyse nuo raudonos raibsta, ar pas tave kryžiukai į skirtingas puses guli?  lens.gif Aš irgi siūlyčiau užgriebti bent po kelis kryžiukus iš kito lapo 4u.gif Labai lauksiu tokio darbo pabaigos bigsmile.gif

aga, ir aš pastebėjau lens.gif
gal mergina pradedančioji, dar nežino tos taisyklės, kad visi kryžiuko viršutiniai siūlai turi gulti i ta pačia pusę smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
jau katinai - wub.gif Labai fainuoliški.

Aš savo medį auginu. Auginu, auginu.... turi šią savaitę pabaigtuves daryt, antraip nespėsiu įrėmint. Bet... ką aš žinau, schema tikriausiai skenuota, tai kraštukai taip lyyygiai lygiai nuo lapo iki lapo ateina, gal po kokią eilutę ir nugnybta yra, nes jau tikrai siuvinėjau labai kruopščiai, o galai dievaž nesueina. Laimė, kad toks paveiksliukas, kad improvizacijai vietos sočiai irnesakyk.gif, tai kuriu, buriu...
Atsakyti
mieli katukai 4u.gif

as pribaigiau Frederika ant lentynos blush2.gif
user posted image
dabar ir vel RAMIAI sedziu prie savo Haed'o lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 08 balandžio 2010 - 23:52
QUOTE(Dantiste @ 2010 04 08, 21:03)

labai faini tie katukai thumbup.gif mano schema jau koki pusmeti laukia lotuliukas.gif zadejau padekliukus daryt, jau ir pacius padekliukus turiu, bet va niekaip neprieina eile ax.gif
banni, o kodel tu du vienodus katinelius darei? ten gi keturi skirtingi jie yra. ar cia kam nors dovanu iskeliaus?

taip,jau iskeliave jie:vienas vilniuj tupi,kitas mazeikiuose
Atsakyti
ne nepradedancioji,cia ne pirmas darbas,bet rimciausias.o kaip suprast 'kad visi kryžiuko viršutiniai siūlai turi gulti i ta pačia pusę'?
Papildyta:
ta prasme jai ziurint is sono kryziukai nelygus, tai medziaga susilankscius rolleyes.gif
Atsakyti