paule kaip saule, nesijausk vieniša aš vakar siuvinėjau ir ardžiau. Dukra pabudo, mečiau viską. Prieinu dabar - vėl ardyt reikia vakarykštį darbą Kažkokia diena vakar buvo negera
Inesiuuu , mergaitė labai apsidžiaugs
QUOTE(Florestina @ 2010 04 07, 20:11)
Labutis, labai gražių darbelių užderėjo.
Aš irgi pirkau "Sikuvinėju kryželiu" dar šeštadienį. Tiesą pasakius, išskyrus irisus man daugiau niekas nepatiko.
Aš irgi pirkau "Sikuvinėju kryželiu" dar šeštadienį. Tiesą pasakius, išskyrus irisus man daugiau niekas nepatiko.
lb dailus visu darbeliai
dėl žurnalo - tai kai pamačiau, kokios schemutės - būtent irisiukų tik įstrigo - iškart padėjau į lentyną nes daugumą schemučių yra tekę matyt Internete
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 04 07, 21:18)
Vau tikrai labai gražu, mielai pati tokį turėčiau
sakiau jos klasiokem ir padarysiu,bet tik ne toki pat.ka nors pakeisiu
aciu visom uz grazius zodzius tikejausi ir kritikos sulaukt,bet dar visos nespejo paziuret,turbut
Sandrulia, Šis žirgas mano svajonė,ar iš rinkinio siuvinėjai,ar iš schemos?
Jei iš schemos, gal galėtumei su manimi ja pasidalinti?Būčiau laaaaaaabai dėkinga
Jei iš schemos, gal galėtumei su manimi ja pasidalinti?Būčiau laaaaaaabai dėkinga
QUOTE(Daktarienė B @ 2010 04 08, 08:27)
Sandrulia, Šis žirgas mano svajonė,ar iš rinkinio siuvinėjai,ar iš schemos?
Iš schemos. Siūlų raktas buvo tik nufotografuotas, tai aš iš akies siūliukus rinkausi, ten tik 5 atspalviai plius juoda. Kur siųsti?
noriu tu puodeliu
QUOTE(banni @ 2010 04 08, 09:10)
keliu vakaru pasikrapstymai
Oi kokie juokingi fainuoliai
Banni super katiniukai
Bani, kaip grazu
QUOTE(banni @ 2010 04 08, 09:10)
Tai tu labai greita jei cia tik keliu vakaru pasikrapstymai