Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 88 tema

QUOTE(3grazke @ 2010 04 07, 08:21)
sveikos, rodau Jums savo pirmaji darbeli  blush2.gif 

Man gražu bigsmile.gif

QUOTE(amiyra @ 2010 04 07, 10:37)
sveikos  4u.gif  pasirode naujas "siuvineju kryzeliu " numeris  tai ir nusipirkau

Oij aš irgi jį jau turiu, man irgi vilkdalgiai labai patiko. Šiaip iš to žurnalo dažniausiai siuvinėju, man kažkaip patinka, tvarkinga schema ir pan ax.gif

QUOTE(e.meskine @ 2010 04 07, 14:16)
Na stai ir baigta moteris su skrybele

thumbup.gif
Atsakyti
spaust ant foto 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(paule kaip saule @ 2010 04 07, 11:23)
Sveikutes,

Taigi: pradejau kryziavot tuos graziuosius drugelius ant krapu (rusiska varianta is zurnalo) biggrin.gif buciau zinojus, kad su metaliku bus tiek vargo!!!  schmoll.gif  schmoll.gif (cia man). darbe pradejau, namie tesiau, o kita diena pamirsau lapa, ant kurio spalvu kodai. bet labai nepergyvenau, nes kompe turiu angliska versija sio siuvinuko. nieko nelaukus isitraukiau is kompo ir pradejau kaip niekur nieko. Nugi ziuriu, kad kazkas cia ne taip  blink.gif issiuvinejau plota spalva ne ta. Isardziau, vel issiuvinejau, tada toliau, ir vel ne tokia spalva issiuvineta  doh.gif nu, galvoju - viena akis grybauja, kita - riesutauja. Visa diena ardziau ir vel kryziavojau. pareinu namo, pasiimu lapa su kodais ir.... o jerguteliau, pasirodo angliskam variante spalvu simboliai kiti, atitinkamai ir spalvos  doh.gif  doh.gif vienam - drugeliai ruzavi, kitam - oranziniai. tai va, vel ardziau ir vel tesiu savo epopeja  doh.gif  blush2.gif

console.gif nenusimink, pasitaiko dienų lyg tyčia. Svarbiausia neprarask meilės savo drugeliams ir toliau siuvinėk. Užknisa ardyti? Palik kaip yra, kad tik tau pačiai būtų gražu ir patiktų. Neprivalai juk visko siuvinėti griežtai pagal schemą. Aukščiau nosį smile.gif

Ar tau siųsti baltų kudlotų terjeriukų nuorodas, jei užmatyčiau? Nelabai po šunis dairinėjuosi, bet tikrai pasitaiko tokių kaip taviškis pamatyti.

QUOTE(paukščiukas @ 2010 04 07, 12:59)
spaust ant foto  4u.gif

o kodėl ji visą savo galeriją užrakinus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donalita: 07 balandžio 2010 - 15:40
QUOTE(evers @ 2010 04 07, 11:10)
sveika labai noreciau pamatyt tavo tripiksa.... blush2.gif  blush2.gif ar neberodysi....kaip ten su tom magnolijom??? rolleyes.gif

Pasirodysiu, btinai, bet dar neireminau. Gal si menesi pavyks.....

Paklausiu ne i tema. Kur Vilniuj atspausdinat spalvotas schemas..? Pas mane printeris tik juodai- baltas... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytė: 07 balandžio 2010 - 15:50
mano darbelis mb dukrai
user posted image
user posted image
Atsakyti
kaip miela wub.gif ...
Atsakyti
Koks fainas bigsmile.gif
Atsakyti
Labutis, labai gražių darbelių užderėjo. wub.gif

Aš irgi pirkau "Sikuvinėju kryželiu" dar šeštadienį. Tiesą pasakius, išskyrus irisus man daugiau niekas nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(paule kaip saule @ 2010 04 07, 13:23)

Taigi: pradejau kryziavot tuos graziuosius drugelius ant krapu (rusiska varianta is zurnalo) biggrin.gif buciau zinojus, kad su metaliku bus tiek vargo!!!  schmoll.gif  schmoll.gif (cia man). darbe pradejau, namie tesiau, o kita diena pamirsau lapa, ant kurio spalvu kodai. bet labai nepergyvenau, nes kompe turiu angliska versija sio siuvinuko. nieko nelaukus isitraukiau is kompo ir pradejau kaip niekur nieko. Nugi ziuriu, kad kazkas cia ne taip  blink.gif issiuvinejau plota spalva ne ta. Isardziau, vel issiuvinejau, tada toliau, ir vel ne tokia spalva issiuvineta  doh.gif nu, galvoju - viena akis grybauja, kita - riesutauja. Visa diena ardziau ir vel kryziavojau. pareinu namo, pasiimu lapa su kodais ir.... o jerguteliau, pasirodo angliskam variante spalvu simboliai kiti, atitinkamai ir spalvos  doh.gif  doh.gif vienam - drugeliai ruzavi, kitam - oranziniai. tai va, vel ardziau ir vel tesiu savo epopeja  doh.gif  blush2.gif

taip taip ,aš juk rašiau ,kad simboliai ten supainioti doh.gif ,aš tai pastebėjau prieš siuvinėjant tai sukeičiau viską,tai man viskas gerai ten gavosi ,o jei siuvinėčiau pagal tai kaip parašyta tai drugeliai būtų buvę ružavi o ne oranžiniai..žodžiu žurnaliukas kiaulę pakišo siuvinėtojoms doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kazkada ir as pirkau.ir tu vilkdalgiu ir dar kitokiu geliu galima internete rasti. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 04 07, 21:39)
kazkada ir as pirkau.ir tu vilkdalgiu ir dar kitokiu geliu galima internete rasti. rolleyes.gif

as irgi pasiemiau pavartyt, nes labai jau grazus tie irisai, ar vilkdalgiai pasirode, bet is esmes tai nieko gero. viena karta reikejo ilgai laukt, tai uzejau i knygyna ir nusipirkau rusiska vyshyvaju krestikom, bet ir ten man tik pora paveiksleliu patiko, bet ju schemas jau turejau kompe lotuliukas.gif o kazi pas mus buna tokiu zurnalu kaip DFEA ar pan. ten tai visokiu mielu dalyku pilna wub.gif smagu butu pavartyt koki
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 04 07, 17:48)
mano darbelis mb dukrai

Vau tikrai labai gražu, mielai pati tokį turėčiau bigsmile.gif
Atsakyti