Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 88 tema

4u.gif Aciu uz pagyras mano vistelem ir varlyte smile.gif

visteles siuvinejau per istirpstancia kavna smile.gif nes siuliukai pacio ranksluostuko tai nieko grazaus suskaiciuot neiseitu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auruze @ 2010 03 27, 16:19)
Sveikos siuvinetojos! Pasirodau ir as su savo darbuku smile.gif Atsiprasau uz ne pacia kokybiskiausia nuotrauka...

user posted image

gal galetumet pasidalint schemute ?
lape.apykakle@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lape_apykakle: 29 kovo 2010 - 16:17
QUOTE(lape_apykakle @ 2010 03 29, 16:17)
gal galetumet pasidalint schemute ?

Siunčiu. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif na jusu visu groziai neispasakyti. As tai vis skaitineju jusu temuke, mokausi, bet pati tai nepasisakau. Siuvineju sau tyliai,letai ir ilgai. Man patinka siuvineti,bet tai ne vienintelis mano uzsiemimas. va katik baigiau siuvineti dovana brolio vestuvems. Aciu merginoms uz vestuviniu metriku nuorodas.
Tai va nuotrauka nekokybiska nes jau prietamsyje fotografuota, ir darbelis dar dziusta.
http://img440.images...39/p3292223.jpg
Atsakyti
QUOTE(AGLYTĖ @ 2010 03 29, 18:48)
Sveikos merginos 4u.gif  na jusu visu groziai neispasakyti. As tai vis skaitineju jusu temuke, mokausi, bet pati tai nepasisakau. Siuvineju sau tyliai,letai ir ilgai. Man patinka siuvineti,bet tai ne vienintelis mano uzsiemimas. va katik baigiau siuvineti dovana brolio vestuvems. Aciu merginoms uz vestuviniu metriku nuorodas.
Tai va nuotrauka nekokybiska nes jau prietamsyje fotografuota, ir darbelis dar dziusta.

Labai gražu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AGLYTĖ @ 2010 03 29, 16:48)
Sveikos merginos 4u.gif  na jusu visu groziai neispasakyti. As tai vis skaitineju jusu temuke, mokausi, bet pati tai nepasisakau. Siuvineju sau tyliai,letai ir ilgai. Man patinka siuvineti,bet tai ne vienintelis mano uzsiemimas. va katik baigiau siuvineti dovana brolio vestuvems. Aciu merginoms uz vestuviniu metriku nuorodas.

Labai gražu bigsmile.gif
Dar tokio nemačiau wub.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz pagyras 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif lauksim ireminto bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image

patarimo reikia,kazkaip per riebus tas treciadienis gavos,manau reikia daryt storio per kryziuka.tarpai tarp raiziu 2 langiukai,jeigu pakudinsiu raides o tai tarpeli per 1 langeli daryt? jeigu i apacia tarpai 6 langeliai,tai pakudintai gal 4 daryt,ar palikt 6? zodziu laukiu nuomoniu,nes pasimeciau.faktas tas kad reikia ardyt,o klausimas kaip pataisyt...
Atsakyti
na kiek as datraukiu tai man normaliai viskas atrodo...
bet koks vaikutis mazutis gime.
Atsakyti
as tai gal daryciau ir treciadieni, ir laika, svori, ugi mazesniu sriftu. kazkaip man nelabai ziurisi, kai toks pat sriftas kaip ir vardo. na noretusi, kad vardas butu isryskintas, o ta visa papildoma informacija smulkiau. jei raides mazint, tai manau ir tarpelius tarp raidziu pamazint reiketu. na mano tokia nuomone blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(banni @ 2010 03 29, 18:49)
patarimo reikia,kazkaip per riebus tas treciadienis gavos,manau reikia daryt storio per kryziuka.tarpai tarp raiziu 2 langiukai,jeigu pakudinsiu raides o tai tarpeli per 1 langeli daryt? jeigu i apacia tarpai 6 langeliai,tai pakudintai gal 4 daryt,ar palikt 6? zodziu laukiu nuomoniu,nes pasimeciau.faktas tas kad reikia ardyt,o klausimas kaip pataisyt...

Man tai irgi normaliai atrodo, tik svorį išcentruoti irgi reikia. Jei labai abejoji, išsipiešk raides su nuplaunamu markeriu ant kito medžiagos gabaliuko ir pridėjus pasižiūrėk, kaip gražiau žiūrisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donalita: 29 kovo 2010 - 22:43