Gražūs darbeliai
Šaunuolės, nesnaudžiat Aš vis dar savo namelį krapštinėju, pasirodysiu kaip kada
e.meškine, mačiau šokoladinę širdelę siuvinėta (gan seniai čia rodėsi kažkas)- labai graži- tokia skani buvo . Tikrai prie tos kavinės tiktų- kaip tik apie ją buvau pagalvojusi, kai klausei
kokios jus greitos saunuoles
as tai galiu pasidziaugti, kad pajudejo mano darbelis irgi i prieki
http://public.fotki....inju/04-06.html
liko tik du meskiukai
as tai galiu pasidziaugti, kad pajudejo mano darbelis irgi i prieki
http://public.fotki....inju/04-06.html
liko tik du meskiukai
QUOTE(Arveda @ 2010 04 06, 18:52)
Kokie fainuoliški meškiukai Laukiam pabaigos
aciu
as ir pati lb noriu juos greiciau uzbaigt, nes jau pirstukus niezti kita darbeli pradet ale uzsispyriau, kol sito nepabaigsiu jokio kito nepradesiu nes taip iki nauju metu tu meskiuku neuzbaigsiu
pasirodau su mazu darbeliu, bent man paciai buvo labai miela siuvineti dar nelyginta, tik baigtas
dizainas Little House Needleworks "Garden Pleasures", siuvineta ant Zweigart'o lino 28, shcemoje nurodytais siulais (nekonvertuoti).
dizainas Little House Needleworks "Garden Pleasures", siuvineta ant Zweigart'o lino 28, shcemoje nurodytais siulais (nekonvertuoti).
QUOTE(e.meskine @ 2010 04 06, 16:26)
Gal kas turite issiuvineta sita? su mama pasitariau tai mum kazkaip prie pauses tinka sita sokoladine?
Papildyta:
tik nelabai issifruoju kas parasyta?
Papildyta:
tik nelabai issifruoju kas parasyta?
Kažkuri tikrai siuvinėjo, tik nebeatgaminu kuri.
QUOTE(e.meskine @ 2010 04 06, 16:38)
man dabar jau atrodo kad vienas zodis chocolat
Teisingai. CHocoLat
Sveikutes!
Na ir saunuoles jus, kiek darbeliu ir procesu nuostabu! saunuoles visos
O as dbar tinginiauju pabaigiau angela, padariau ta raktu pakabuka ir... viskas.... kazko ieskausi, kazko noriu, bet nelabai zinau ko, tad ir teisinuosi muzos nebuvimu susiradau keleta paveikslu, dabar ziuriu pagal schemas, kuris man labiau tiks dydziu, forma, spalvomis ir panasiai......ech..... na pulsiu ir as jusu groybiu prisiziurejus.....
Na ir saunuoles jus, kiek darbeliu ir procesu nuostabu! saunuoles visos
O as dbar tinginiauju pabaigiau angela, padariau ta raktu pakabuka ir... viskas.... kazko ieskausi, kazko noriu, bet nelabai zinau ko, tad ir teisinuosi muzos nebuvimu susiradau keleta paveikslu, dabar ziuriu pagal schemas, kuris man labiau tiks dydziu, forma, spalvomis ir panasiai......ech..... na pulsiu ir as jusu groybiu prisiziurejus.....
QUOTE(Mur mur @ 2010 04 06, 23:17)
pasirodau su mazu darbeliu, bent man paciai buvo labai miela siuvineti dar nelyginta, tik baigtas
mielas darbukas
Višniuke liko mažiau nei pusė
QUOTE(Arveda @ 2010 04 07, 08:16)
1.Mur Mur labai dailus darbeliukas Gal tik akyčių trūksta moteriškaitei?
2.Vyšniuke pas mane tas pats būna, jei jau vieno nepabaigiu ir imuosi kito, tai tas nabagėlis nebaigtas ir mėtosi
2.Vyšniuke pas mane tas pats būna, jei jau vieno nepabaigiu ir imuosi kito, tai tas nabagėlis nebaigtas ir mėtosi
1.
2. tai vat jis pas mane jau pora menesiuku, vis randu ka iterpti - tai jau sazine man grauzt pradejo sakau reik pabaigt iki dukrytes pirmo gimtadienio