Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 88 tema

QUOTE(Tubli @ 2010 04 04, 21:45)
ChinChin o is kokio pardavejo tu perki uz tokia gera kaina 4u.gif ? Kaip suprantu per ebay

aha man irgi labai idomu smile.gif

Su sventem! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2010 04 05, 09:29)
sveikos,
bandau pasirodyti savo atvirukais:
kalėdinis buvo pirmasis mano bandymas mirksiukas.gif
Velykoms siuvinėjau kiaušinukus, vištos liko darbiniam kompe doh.gif

[IMG=http://img651.imageshack.us/img651/254/pict0006kg.jpg][/IMG]

velykinis margutis wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tubli @ 2010 04 04, 21:45)
ChinChin o is kokio pardavejo tu perki uz tokia gera kaina 4u.gif ? Kaip suprantu per ebay

bijau, kad jau ten nebebus, bet jo cia is EBAY - yra siek tiek brangiau is kitu pardaveju smile.gif
Atsakyti
Radau ta pardaveja per ebay, kur visa dmc palete kainuoja 33svarai smile.gif... taciau siuliuku ilgis yra 8pedos tai yra apie 2,5m

as parsisiunciau is Japonijos (irgi uzsakiau per ebay) 100siuliuku, tai gavosi matkelis apie 90cnt, su parsiuntimu thumbup.gif
Atsakyti
Na aš kraštų standiklį naudoju smulkmenoms daryti - labai geras dalykas thumbup.gif

Kad ir šis pakabukas būtų niekaip negimęs be jo blush2.gif
Pakabukas su "emery" su trigubu sluoksniu (jo paskirtis atnaujinti pajuodavusias ir sušerpetojusias šiurkščias adatas). Pirmas sluoksnis iš labai tankios medžiagos, kuri kadaise buvo sijono pavidale :hi hi: Antras sluoksnis iš žydros (turkio spalvos) veltinio, na ir viršutinis iš 19ct lino "drobės". Tai toks tekstūrinis audinys, labai įdomus, pirktas kažkada www.kasiulai.lt. Kryžiukus siuvinėjau su DMC colour variatios, o karoliukai: mill hill petite.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 04 06, 09:58)
Na aš kraštų standiklį naudoju smulkmenoms daryti - labai geras dalykas thumbup.gif

Kad ir šis pakabukas būtų niekaip negimęs be jo blush2.gif
.....

oho koks mini mini thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2010 04 06, 10:11)
oho koks mini mini thumbup.gif

šitas dar ne mini biggrin.gif čia jau mano smulkmenų mastu jau maksi gavosi lotuliukas.gif mini kai būna 1,5x1,5 cm blush2.gif
Atsakyti
Su praejusiomVelykom,
na va mano Pause Cafe jau ir padovanota atrode taip
user posted image
labai dovana patiko, jau isrinkom ir vieta kur kabinti. bet yra dar prasymelis nuo Ju puses dar kazkokio panasaus tokio pat. na kazkas kaip tokia tema ar to pauses tesinys. taiva suku galva ir noreciau Jusu paklausti i kuria puse bent jau linkti, ar koki puodeliu rinkini sugalvoti issiuvineti, ar koki arbatini net ir nezinau. prasau patarimo
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 04 06, 10:16)
šitas dar ne mini biggrin.gif  čia jau mano smulkmenų mastu jau maksi gavosi lotuliukas.gif  mini kai būna 1,5x1,5 cm blush2.gif

oho blink.gif kaip toki sugraibyt tongue.gif
Atsakyti

labai dovana patiko, jau isrinkom ir vieta kur kabinti. bet yra dar prasymelis nuo Ju puses dar kazkokio panasaus tokio pat. na kazkas kaip tokia tema ar to pauses tesinys. taiva suku galva ir noreciau Jusu paklausti i kuria puse bent jau linkti, ar koki puodeliu rinkini sugalvoti issiuvineti, ar koki arbatini net ir nezinau. prasau patarimo
[/quote]

grazu smile.gif

yra daug sirduciu is tos serijos, galima isrinkti kazka i tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2010 04 06, 10:58)

Širdutę su arbata. Širdutę su medumi... Širdutę su šokoladu... Širdutę su citrinomis, apelsinais, kriaušėmis, obuoliais...
Atsakyti
QUOTE(Mingomi @ 2010 04 06, 09:51)
Radau ta pardaveja per ebay, kur visa dmc palete kainuoja 33svarai smile.gif... taciau siuliuku ilgis yra 8pedos tai yra apie 2,5m

as parsisiunciau is Japonijos (irgi uzsakiau per ebay) 100siuliuku, tai gavosi matkelis apie 90cnt, su parsiuntimu  thumbup.gif

va is sito pardavejo pirkau as doh.gif norejau turet visa palete ir turim-kadangi matkiukai mazi ir kad neslydinetu etiketes priklijuotos, nuo puses plesias su siuliukais, prie kitu lieka klijai...vienu zodziu skupas kartais moka daugiau nei du kartus biggrin.gif plius atradom kelias spalvas absoliuciai ne i tema-visiskai neatitinka DMC originaliu doh.gif reikia atidziai paskaityt tokiem pardavejaam paliktus atsiliepimus, nes savajam radau, kad veluoja, kad neatitinka spalvos, siulai plonesni, serpetoja ir t.t. doh.gif bet mes paskutinoius kelis paslkaitem ir tiek tu ziniu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurin22: 06 balandžio 2010 - 11:12