Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 88 tema

Sveikos, merginos 4u.gif
Seku jau ne pirmą temą, bet kol dar nepadariau darbelio, tai nieko nerašiau. Pagaliau pavyko užbaigti ir įrėminti. Nyfotografuoti sekėsi prasčiau. Taigi, atiduodu jūsų teismui mirksiukas.gif
user posted image
p.s. rėmas realiai neblizga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundeja: 02 balandžio 2010 - 17:52
QUOTE(zundeja @ 2010 04 02, 19:51)
Sveikos, merginos  4u.gif

gražu

Toli žiauriai gražu, nors aš semplerių ar į juos panašių nilabai schmoll.gif , bet šitas gražus, kruopštus thumbup.gif thumbup.gif

sizike beprotiškai fantastiška mamos magnolija wub.gif wub.gif O kiek ten xxx? ir čia ant kanvos piešta ar ant paprasto audinio siuvinėta pgl schemą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 02 balandžio 2010 - 18:01
[quote=Eglužė žiemos,2010 04 02, 20:00]
gražu

Toli žiauriai gražu, nors aš semplerių ar į juos panašių nilabai schmoll.gif , bet šitas gražus, kruopštus thumbup.gif thumbup.gif

Dėkui 4u.gif Pagal schemą siuvinėjau pirmą kartą - pradėdavau po darbo ir siuvinėdavau iki 12 nakties ir ilgiau. O per išeigines - nuo ryto iki nakties rolleyes.gif Užbaigiau darbelį kiek ilgiau nei per savaitę ax.gif Realiai tai skaičius reikėjo daryti mažesnius nei raides, bet kadangi turėjau tik raidžių schemą, tai skaičius teko piešt pačiai. Kadangi laikas spaudė, tai pavyko kaip pavyko 4u.gif
Dabar imsiuos vienos forumietės katino batelyje mirksiukas.gif
Atsakyti
magnolijos fantastiškos ir dar kartą fantastiškos wub.gif wub.gif

labai linksmos vištos su gaidžiais ir tikrai papuoš virtuvę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SheMe @ 2010 04 02, 10:12)
O siaubas doh.gif  Tai kur patariat žvalgytis? blush2.gif

jei norisi pasidairyt siaip kokio nors paveikslo, tai gali daryt taip. ilendi i gamintoju psl, t.y. dmc, dimensions, maia ir t.t. arba i kokia online krautuve ir pasizvalgai kokius rinkinukus jie turi. jei kas patinka, susiziuri pavadinima, tada nueini i dump.ru ir ivedi i paieska, dazniausiai buna schemu parsisiust mirksiukas.gif bent as jau daznai taip darau, kai nezinau ko noriu biggrin.gif aisku, gallery.ru irgi gera iseitis thumbup.gif

magnolijos tai tikrai pasakiskos wub.gif wub.gif ir man idomu ant kokio audinio, kiek kryzeliu, kiek spalvu. prasom placiau papasakot apie toki nerealu darba blush2.gif
Atsakyti
na idomumo delei parasiau tame dump.ru savojo kaciuko pavadinima ir rado! tik gal galit paaiskint kaip schema parsisiust? blush2.gif rusu kai nemoki sunku ieskot... va sita kai parodo kur toliau eit?
http://www.dump.ru/s...s snow leopard/
Atsakyti
Gavau siuntinuką iš kasiulai, vienos prekės trūksta blink.gif verysad.gif

QUOTE(tvikse @ 2010 04 02, 23:25)
na idomumo delei parasiau tame dump.ru savojo kaciuko pavadinima ir rado! tik gal galit paaiskint kaip schema parsisiust?  blush2.gif rusu kai nemoki sunku ieskot... va sita kai parodo kur toliau eit?

parašyk kuris, persiųsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
ne man dabar nereikia nieko. cia as ateiciai smalsauju 4u.gif

ziuriu kasiulu naujasis personalas nesusitvarko... ka pamirso? manau su ausra susisieke ispresit beda. sekmes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tvikse: 02 balandžio 2010 - 23:03
QUOTE(tvikse @ 2010 04 02, 23:25)
na idomumo delei parasiau tame dump.ru savojo kaciuko pavadinima ir rado! tik gal galit paaiskint kaip schema parsisiust?  blush2.gif rusu kai nemoki sunku ieskot... va sita kai parodo kur toliau eit?

cia atverte turimu failu, susijusiu su tavo paieska, sarasiuka. tada issirenki kuri nori siustis, paspaudi ant pavadinimo, atvercia kita psl ir ten spaudi Cкачать файл, tada Save ir issisaugai kompe mirksiukas.gif
Atsakyti
ot kaip paprasta. aciu labai.
Atsakyti
Merginos, o jūs siūliukų iš Ebay neperkat? Ten gerokai pigiau nei pas mus, Lietuvoje. Aš jau pradėjau iš ten apsirūpinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiu_gele @ 2010 04 03, 11:46)
Merginos, o jūs siūliukų iš Ebay neperkat? Ten gerokai pigiau nei pas mus, Lietuvoje. Aš jau pradėjau iš ten apsirūpinti smile.gif

as pirkau visa dmc palete is tenai,mokejau 105 svarus su parsiuntimu(447spalvos)o veliau radau aukcionus tai vel du islosiau tik neradau parasyto gamintojo tai nzn kas pareis,si karta uz du rinkinius bus 110 svaru,rizikavau ka gausiu -nesulaukiu smile.gif
Atsakyti