Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 88 tema

QUOTE(Donalita @ 2010 04 01, 23:51)
tas pats kas igolkos

O siaubas doh.gif Tai kur patariat žvalgytis? blush2.gif
Atsakyti
lieka tik rusiski forumai,arba prisiregistruot i gallery.ru ir ten ieskoti.
Atsakyti
Ačiū už pagyras mano arkliukui wub.gif teks rėmint su stiklu, nors nemėgstu siuvinių kišt po stiklu g.gif nes ir dabar pažiūrėjus išdidintą nuotrauką, matau baltą pūkelį doh.gif

Beje, pasiskaitinėjau tuos prietarus rusiškam saite, tai siuvinėtas arklys padeda vaikams vystytis, tobulėti, pataikiau pasirinkti thumbup.gif
Atsakyti
Gal biskiuka per anksti, bet nzn ar veliau turesiu laiko prisijungti wink.gif
user posted image
Atsakyti

P.S. Einu issiusti schemu panoms, kurios prase, bo schema mano kompe, kuri palikau Dubline, o as tik vakar nakti grizau. 4u.gif
[/quote]

Toli, niekaip neprisirasau pas Jumi i AZ smile.gif tai rasau cia savo meiliuka, jei vis dar galima ta schemute 4u.gif agne@termoizola.lt, a tai praejusi karta taip ir neparasiau emailo... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2010 04 01, 21:15)
mama dėkoja už pagyras smile.gif
čia rodau truputį iš arčiau, kad tikrai siuvinėtas hihihi.gif

fantastika wub.gif Dar klausimas iš smalsumo - kiek ten spalvyčių? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saule danguje: 02 balandžio 2010 - 10:18
Labukas ax.gif

na as visgi nusprendziau rizikuoti ir siustis is to sait'o baltuka suniuka wub.gif Buvo tokia problemele, bet buvo: is to puslapio siuncia visur, tik ne i LT, arciausiai i LV. Drauge parase jiems laiska ir paklause ar atsiustu i LT. Tai teikesi itraukti ir Lietuva. Tai arba gersiu sampe surizikavus, arba gausiu nuo barankos tik skyle tongue.gif ir vistiek gersiu sampe lotuliukas.gif
Atsakyti
Dėl tų stiklų... Kaip kada ir kaip kokiam paveiksliukui tinka. Aš tai visada salone prašau uždėt ir tokį ir tokį, ir žiūrim kaip geriau atrodo. Pvz. rožės žiūrėjosi tik po matiniu, o širdelės po matiniu atrodė baisiai. Dabar mąstau, kaip rasiu medeliui rėmą... doh.gif Gal pavyks ką pritaikyt, ale sunkiai... O vat stiklo tai musėt reiktų, nes balta, linas... dulkės labai.
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 04 02, 09:14)
Na šiaip jau, matinis stiklas, o kalbant tiksliau - antirefleksinis stiklas, yra gaminamas iš stiklo, o ne plastmasės rolleyes.gif  ir atrodo labai gražiai. Nebent pačiai neteko matyti tokiu stiklu įrėminto darba, tada jau kita kalba.

O kalbant apskritai, man gražesnės matinės nuotraukos, rėminant jos prie stiklo neprilimpa.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

sizikeačiū už foto, neapsakomai gražu ir kruopštu. Daug tokių šedevrų tavo mama išsiuvinėjus? wub.gif
Atsakyti
Radau nemažai mūsų merginų darbų, kuri norit, parašykit albumo savininkei, įvardins jus
http://maryysia.gall...atch?a=uJm-bIz5
Papildyta:
visa amunicija lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 04 02, 12:05)

visa amunicija  lotuliukas.gif
user posted image

betrūksta visur landžiojančio mažylio... kad puodelį apverstų doh.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2010 04 02, 07:34)
Gal biskiuka per anksti, bet nzn ar veliau turesiu laiko prisijungti wink.gif

O aš tuos fainuolius kiškius užmačius jau pagalvojau, gal čia išsiuvinėtas paveiksliukas toks lotuliukas.gif Mano sūnus yra didelis kiškių gerbėjas, šis paveiksliukas būtų tapęs pirmuoju numeriu mano planuose. ax.gif
Atsakyti