QUOTE(Murku-Burku @ 2010 03 30, 08:26)
Toli, fantastika kokio dydžio jis maždaug gavosi cm arba kiek kryžiukų? ir ant kokio tankumo ewo siuvinėjai?
Siaip gavosi didelis, as pati nemaza, bet uz paveikslo visai galima pasislepti. Dydis 187x 188 kryziuku. Siuvinejau ant 28 tankumo paklodeles.
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 03 30, 10:00)
Labai gražus paveikslas ir gražiai įrėmintas. O kaip tu norėjai rėminti?
As norejau juodo remo, ir kad sese mazumele ant pasporto papaisytu, bet visai patenkinta ir sviesiu reminimu.
QUOTE(Mingomi @ 2010 03 30, 10:21)
Toli man kaip tais panasu i sachmatu lenta
Aha, juk ir dizainas vadinasi Checkered Sheep. Va cia vienas reminimo variantu.
QUOTE(paukščiukas @ 2010 03 30, 18:51)
nuostabu, be galo gražus dizainas ir atlikimas. Įrėminta puikiai, tik galėjo būt stiklas matinis, bet čia smulkmena
Sigita tikrai puikiai darbuojasi
Sigita tikrai puikiai darbuojasi
AAACIUUUU. As kai buvau Klaipedoje, uzsisakiau rema dabartiniam darbui. Na man kazkaip graziau atrodo tas paprastas stiklas ir mergicka patare, kad spalvos geriau matosi nei su matiniu. Beje, rema uzsisakiau Janonio gatveje ir padare per 1 diena. Na as nieko mandro nenorejau, bet kaina buvo juokinga-60 litu plius labai paslaugi mergicka. Juokingiausia, kad remas netilpo i lagamina is plocio ir liko LT. O Sigita saunuole, labai likau patenkinta. Didziausios jai sekmes.
Man reikia pagalbos. Gal kas siuvinejote Kreinik Metallics Very Fine Braid siulais? Papirkau ju is Sigitos, beje. Isiveriau kazkaip siandien visa siula neisslaidzius nuo "splulytes" ir pasiuvinejau, o paskui toptelejo, kad schemoje parasyta siuvineti "one strand"-viena gija. Bet issklaidzius kazkokia jovalyne gaunasi. O ir tie kryziukai normaliai atrodo. Zodziu, klausimas-kas yra one strand su metaliku?
P.S. Einu issiusti schemu panoms, kurios prase, bo schema mano kompe, kuri palikau Dubline, o as tik vakar nakti grizau.