Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 88 tema

Labai aciu uz grazius zodzius mano aviukams. drinks_cheers.gif Oi murkiau kaip kate skaitydama.

QUOTE(Murku-Burku @ 2010 03 30, 08:26)
Toli, fantastika wub.gif  thumbup.gif kokio dydžio jis maždaug gavosi cm arba kiek kryžiukų? ir ant kokio tankumo ewo siuvinėjai?

Siaip gavosi didelis, as pati nemaza, bet uz paveikslo visai galima pasislepti. biggrin.gif Dydis 187x 188 kryziuku. Siuvinejau ant 28 tankumo paklodeles. tongue.gif

QUOTE(pirmaargenta @ 2010 03 30, 10:00)
4u.gif Labai gražus paveikslas ir gražiai įrėmintas. O kaip tu norėjai rėminti?

As norejau juodo remo, ir kad sese mazumele ant pasporto papaisytu, bet visai patenkinta ir sviesiu reminimu.

QUOTE(Mingomi @ 2010 03 30, 10:21)
Toli thumbup.gif  man kaip tais panasu i sachmatu lenta smile.gif

Aha, juk ir dizainas vadinasi Checkered Sheep. Va cia vienas reminimo variantu.

user posted image

QUOTE(paukščiukas @ 2010 03 30, 18:51)
bigsmile.gif nuostabu, be galo gražus dizainas ir atlikimas. Įrėminta puikiai, tik galėjo būt stiklas matinis, bet čia smulkmena
Sigita tikrai puikiai darbuojasi  thumbup.gif

AAACIUUUU. As kai buvau Klaipedoje, uzsisakiau rema dabartiniam darbui. Na man kazkaip graziau atrodo tas paprastas stiklas ir mergicka patare, kad spalvos geriau matosi nei su matiniu. Beje, rema uzsisakiau Janonio gatveje ir padare per 1 diena. blink.gif Na as nieko mandro nenorejau, bet kaina buvo juokinga-60 litu plius labai paslaugi mergicka. Juokingiausia, kad remas netilpo i lagamina is plocio ir liko LT. lotuliukas.gif O Sigita saunuole, labai likau patenkinta. Didziausios jai sekmes. 4u.gif

Man reikia pagalbos. blush2.gif Gal kas siuvinejote Kreinik Metallics Very Fine Braid siulais? Papirkau ju is Sigitos, beje. Isiveriau kazkaip siandien visa siula neisslaidzius nuo "splulytes" ir pasiuvinejau, o paskui toptelejo, kad schemoje parasyta siuvineti "one strand"-viena gija. Bet issklaidzius kazkokia jovalyne gaunasi. g.gif O ir tie kryziukai normaliai atrodo. Zodziu, klausimas-kas yra one strand su metaliku?

P.S. Einu issiusti schemu panoms, kurios prase, bo schema mano kompe, kuri palikau Dubline, o as tik vakar nakti grizau. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toli: 01 balandžio 2010 - 22:10
jau tos mamos magnolijos, tai tikra fantastika wub.gif wub.gif na mama ir saunuole, butinai perduok visus musu linkejimus drinks_cheers.gif

TOLI!!! prasitrink az lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 01 balandžio 2010 - 22:11
QUOTE(dovyda @ 2010 04 01, 23:10)
TOLI!!! prasitrink az lotuliukas.gif

oi padruske, einu tau meiles laisko rasyti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neformali @ 2010 04 01, 21:43)
Mergaites, padekit  4u.gif  Labai reikia metrikos su batukais vaikiskais, buvo mergaitei su roziniais raisteliais, berniukui su zydrais, man mergatei reikia. Kai nereikejo tai vis uzkliudavo uz akiu, o dabar greitai ir nerandu. Gal kuri turi? 4u.gif

o man reikia jau issiuvineto tokio (arba batukai arba pedutes) metriko mergaitei, gal kas turit arba galit greit issiuvinet? As radau, kuri padarytu, bet tik balandzio 23 dienai, man per ilgai laukt, tai pamaniau kad pabandysiu cia kreiptis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SheMe @ 2010 04 01, 10:35)
P.S. O kaip xrest.ru? Ten geros schemos? g.gif

tas pats kas igolkos
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2010 04 01, 22:58)
AAACIUUUU. As kai buvau Klaipedoje, uzsisakiau rema dabartiniam darbui. Na man kazkaip graziau atrodo tas paprastas stiklas ir mergicka patare, kad spalvos geriau matosi nei su matiniu. Beje, rema uzsisakiau Janonio gatveje ir padare per 1 diena.  blink.gif Na as nieko mandro nenorejau, bet kaina buvo juokinga-60 litu plius labai paslaugi mergicka. Juokingiausia, kad remas netilpo i lagamina is plocio ir liko LT.  lotuliukas.gif O Sigita saunuole, labai likau patenkinta. Didziausios jai sekmes.  4u.gif

Man reikia pagalbos.  blush2.gif Gal kas siuvinejote Kreinik Metallics Very Fine Braid siulais? Papirkau ju is Sigitos, beje. Isiveriau kazkaip siandien visa siula neisslaidzius nuo "splulytes" ir pasiuvinejau, o paskui toptelejo, kad schemoje parasyta siuvineti "one strand"-viena gija. Bet issklaidzius kazkokia jovalyne gaunasi.  g.gif O ir tie kryziukai normaliai atrodo. Zodziu, klausimas-kas yra one strand su metaliku?

bigsmile.gif na va, ne as viena tokia, kuriai paprastas stiklas graziau blush2.gif nemegstu as to matinio, kazkoks jis man kaip plastmase atrodo ax.gif
o del kreiniku tai jie yra fine (#8, 11-14ct aidai), very fine (#4, 16-18 ct) ir blending filament, tai cia ant kokio 25ct per viena siuliuka, tai siuvineji tokio stambumo kreiniku, koks nurodytas schemoj, nu tai ir jami viena siula biggrin.gif zodziu, jie jau buna atrinkti pagal storuma, nereikia nuo spules nuvyniojus jo dar ir isskaidyti mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2010 04 02, 00:20)
bigsmile.gif na va, ne as viena tokia, kuriai paprastas stiklas graziau blush2.gif nemegstu as to matinio, kazkoks jis man kaip plastmase atrodo ax.gif
o del kreiniku tai jie yra fine (#8, 11-14ct aidai), very fine (#4, 16-18 ct) ir blending filament, tai cia ant kokio 25ct per viena siuliuka, tai siuvineji tokio stambumo kreiniku, koks nurodytas schemoj, nu tai ir jami viena siula biggrin.gif zodziu, jie jau buna atrinkti pagal storuma, nereikia nuo spules nuvyniojus jo dar ir isskaidyti mirksiukas.gif  4u.gif

Na mat tas matinis kaip plastmasinis pasirode, o dar kazkoki dviguba turi. rolleyes.gif Na pavepsojau as, ir tikrai ne is skupumo uzisakiau paprasta stikla. smile.gif

Labai aciu uz atsakyma apie Kreiniku. Taip ir varysiu as viengubu siuliuku nuo "spulikes", bo antraip paskes tas blizgesys ir siaip kam apsisunkinti sau gyvenima. :Man kazkaip irgi sirdy susisviete, kad tas VERY FINE turi kazka reiksti...D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toli: 01 balandžio 2010 - 23:41
QUOTE(Toli @ 2010 04 01, 23:11)
oi padruske, einu tau meiles laisko rasyti.  biggrin.gif

KUR JIS ???? lotuliukas.gif beje, del stiklo...as irgi uz paprasta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 01 balandžio 2010 - 23:45
Aš irgi galvojau, kad daugumai patinka matinis stiklas. g.gif Aš tik už paprastą stiklą, darbas atrodo natūralesnis, kokybiškesnis, ryškesnis ir t.t. smile.gif
Kiek žinau profesonalūs meninkai rėmina tik su paprastu stiklu ir negadina darbų plasmasėmis rolleyes.gif

Visų darbeliai puikūs 4u.gif 4u.gif Šaunuolės.
Atsakyti
QUOTE(ide @ 2010 04 02, 09:08)
Aš tik už paprastą stiklą, darbas atrodo natūralesnis, kokybiškesnis, ryškesnis ir t.t. smile.gif
Kiek žinau profesonalūs meninkai rėmina tik su paprastu stiklu ir negadina darbų plasmasėmis

Na šiaip jau, matinis stiklas, o kalbant tiksliau - antirefleksinis stiklas, yra gaminamas iš stiklo, o ne plastmasės rolleyes.gif ir atrodo labai gražiai. Nebent pačiai neteko matyti tokiu stiklu įrėminto darba, tada jau kita kalba.

O kalbant apskritai, man gražesnės matinės nuotraukos, rėminant jos prie stiklo neprilimpa.

Manęs niekas nepriverstų siuvinėto darbo kišti po paprastu stiklu; jau tada geriau visai to stiklo nedėt rolleyes.gif
Atsakyti
java o per kiek reikia tau batuku?
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif

QUOTE(sizike @ 2010 04 01, 22:15)
mama dėkoja už pagyras smile.gif
čia rodau truputį iš arčiau, kad tikrai siuvinėtas hihihi.gif
.....

tai mes gi tikim tikim thumbup.gif wub.gif nors man lb grazu, gali det ir det nuotraukas sito darbelio wink.gif

QUOTE(Nimukas @ 2010 04 01, 22:32)
...Fėjuke kaip visad žavinga. O rėmelis puikiai parinktas  thumbup.gif

4u.gif
Atsakyti