Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus 7

QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 04 14, 15:18)
Ačiū  blush2.gif
čia nervų raminimo rezultatas.
Iš sulaužytos medinių kaladėlių dėžutės gavosi man kavai padėkliukas su ratukais.

o kai buvo 2,5 metų su mano nagų dilde (geležine) išrinko vaikišką triratuką, detalėmis  doh.gif

niu labai jau fainas 4u.gif
o vaikiukas tavo bus remonteris thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diana34 @ 2010 04 14, 12:07)

Papildyta:

laima, o kiek tavo vaikui metu? as kazkada irgi netikrinau pamoku, bet tik gal kokia savaite..  ax.gif  .. tai galvojau, kad mokytojai mane ketvirciuos  pagave  lotuliukas.gif .. netingedavo ir po kelias pastabas per diena iraityt  blink.gif

Mano vaikui rudenį bus 14. Sunku būna, bet pas mum mokykloj tai visi mokytojai daug maž žino jo problemas, nebent kokia nauja ateina, tai su ja truputėlį sunkiau... Jau nebekreipiu dėmesio į jo pažymius, ir pastabų gauna jis daug, bet.... Bandau save ramint, kad tai ne mano guvenimas, kad jis pats kuriasi sau gyvenimą, o aš galiu tik jam padėti ( jei jis to nori) o akivaizdu, kad jis nenori, visada prieštarauja, spengiasi visaip iššaukiančiai elgtis, tai ir tegul, aš jau neturiu jėgų... mano pačios būklė jau darosi sunkoka, stengiuosi dabar kad man stogas nepavažiuotų, o jau kaip bus taip bus... Tikrai viską išbandžiau ir dėl pamokų ir dėl elgesio, bet kad rezultato 0. Tai va VRC dar truputėlį nors keliems mėnesiams apramina... Viena paguoda, ir vaistai veikia ( kai jis juos geria). Bet dabar buvo noras gi negerti visai, nes " bus blogiau man" tai ir į šitą reikalą jau dėmesio nekreipiu ( arba bent bandau taip parodyti). Nes ko gero išprotėčiau...
Atsakyti
QUOTE(Laima.g @ 2010 04 15, 09:57)
Mano vaikui rudenį bus 14. Sunku būna, bet pas mum mokykloj tai visi mokytojai daug maž žino jo problemas, nebent kokia nauja ateina, tai su ja truputėlį sunkiau... Jau nebekreipiu dėmesio į jo pažymius, ir pastabų gauna jis daug, bet.... Bandau save ramint, kad tai ne mano guvenimas, kad jis pats kuriasi sau gyvenimą, o aš galiu tik jam padėti ( jei jis to nori) o akivaizdu, kad jis nenori, visada prieštarauja, spengiasi visaip iššaukiančiai elgtis, tai ir tegul, aš jau neturiu jėgų... mano pačios būklė jau darosi sunkoka, stengiuosi dabar kad man stogas nepavažiuotų, o jau kaip bus taip bus... Tikrai viską išbandžiau ir dėl pamokų ir dėl elgesio, bet kad rezultato 0. Tai va VRC dar truputėlį nors keliems mėnesiams apramina... Viena paguoda, ir vaistai veikia ( kai jis juos geria). Bet dabar buvo noras gi negerti visai, nes " bus blogiau man" tai ir į šitą reikalą jau dėmesio nekreipiu ( arba bent bandau taip parodyti). Nes ko gero išprotėčiau...

nu jooooooo g.gif 14 metu tai ne 9 . sunkiau ir susikalbet su tokio amziaus . as irgi taip pat..kartais jau rankas iskeliu nuo jo nesamoniu pridarytu..po to vel galvoju, kad kas jei ne as jam padesiu? taip ir gyvenam.. o dar prie viso to gerio prisidejo musu su vyru skirybos unsure.gif ..nors negaliu sakyt, kad kazkaip elgesys pablogejo g.gif netgi pagerejo sakyciau..as jau ir pati kartais nebezinau kaip sneket su juo ..kai uzrekiu - gaila palieka, nervuojuosi pati ziauriai..o nekreipt demesio ir negaliu, juk prie gero irgi tai neprives.. nu vien z.. nors mano akim ziurint nera viskas taip ir blogai .. as su juo moku elgtis, zinau kas ir kaip ,tai atrodo kad viskas gerai..
sendien dar ir nuotaika liuks ax.gif tai rodos , kad ir viskas gerai yra...geras tas mano vaikas wub.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos, merginos.
turiu klausima, gal kuri žinote, kaip nuo sienos, geležinio kampiuko nuimti grunta, g.gif Mano vaikis pasidarbavo taip doh.gif

tiesa kaip ir žadėjau pabandysiu išdėstyti mintis ką kalbėjome per asociacijos susirinkima.
pagrindinė mintis buvo parašyti laiškus, kad padaryti pradžia vaistų kompensavimui, nors tiek gerai, kad jau įtraukta į TALK 10 ligas. vien žo jei vėl iki rugsėjo nepavyks įtikinti valdžios kad reikia kompensacijos, tada vargu, kad kada kas pasikeis.
projektai projektai svarbiausi dabar yra, nes asociacijai reikalingi pinigėliai.
stovykla vaikams, nors keleta vaikų išvešti, kad vaikai ir tėvai pailsėtų.
ir kalbėjomės apie eye q vitaminus.
internetinis puslapėlis jau greit bus gatavas, bus kitoks, stipresnis su daugiau info 4u.gif

pagrindinis nuosprendis lotuliukas.gif kad aš pagaliau supratau ko noriu būti užaugusi lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2010 04 17, 12:25)
sveikos, merginos.
turiu klausima, gal kuri žinote, kaip nuo sienos, geležinio kampiuko nuimti grunta, g.gif  Mano vaikis pasidarbavo taip doh.gif
tiesa kaip ir žadėjau pabandysiu išdėstyti mintis ką kalbėjome per asociacijos susirinkima.
pagrindinė mintis buvo parašyti laiškus, kad padaryti pradžia vaistų kompensavimui, nors tiek gerai, kad jau įtraukta į TALK 10 ligas. vien žo jei vėl iki rugsėjo nepavyks įtikinti valdžios kad reikia kompensacijos, tada vargu, kad kada kas pasikeis.
projektai projektai svarbiausi dabar yra, nes asociacijai reikalingi pinigėliai.
stovykla vaikams, nors keleta vaikų išvešti, kad vaikai ir tėvai pailsėtų.
ir kalbėjomės apie eye q vitaminus.
internetinis puslapėlis jau greit bus gatavas, bus kitoks, stipresnis su daugiau info 4u.gif

pagrindinis nuosprendis lotuliukas.gif kad aš pagaliau supratau ko noriu būti užaugusi lotuliukas.gif

roga, o tas kampukas yra toks aliuminis? kur ant kampo statosi ir uzsiglaisto? ir koks ten gruntas? negaliu pasakyt kaip nuimt jei nezinau kas ti do daiktas ax.gif ...
del tu vitaminu as klausiau vaistinej, tai vaistininke ziuriejo i mane akis isputus lotuliukas.gif .. sako nieko nezinau apie tokius g.gif
Atsakyti
O pas mus tai vakar ramybės diena buvo, mano vaikis išsiurbė kambarius, ir net išplovė grindis... ax.gif O dar vakarop prisijungė prie tėčio ir dirbo išsijuosęs- vežė žemes karučiu ( čia dėl sklypo lyginimo riekia)... Tai va nusikalė vargšiukas, tai neturėjo jėgų ginčytis thumbup.gif Bet va tik bėda kad reti tokie atvejai...
dabar jau lauksiu audros.
Atsakyti
QUOTE(diana34 @ 2010 04 19, 11:20)
roga, o tas kampukas yra toks aliuminis? kur ant kampo statosi ir uzsiglaisto? ir koks ten gruntas? negaliu pasakyt kaip nuimt jei nezinau kas ti do daiktas  ax.gif ...
del tu vitaminu as klausiau vaistinej, tai vaistininke ziuriejo i mane akis isputus  lotuliukas.gif .. sako nieko nezinau apie tokius  g.gif

viskas jau išsiaiškinau, atradau, kad kaip ten spiritas valo viska, jau vaikis puse nutrynė biggrin.gif kita puse nutrins, kada turės laiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2010 04 19, 19:33)
viskas jau išsiaiškinau, atradau, kad kaip ten spiritas valo viska, jau vaikis puse nutrynė biggrin.gif kita puse nutrins, kada turės laiko doh.gif

va jums ir vakaro programa lotuliukas.gif ir sienos svarios , ir vaikinas uzsiemes 4u.gif
Atsakyti
va cia tie vitaminai
http://www.norameda..../vaikams/eye_q_
as siunciausi is Vokietijos per drauge..kol kas tik pradejo gerti, tai nieko apie poveiki negaliu apsakyti
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2010 04 19, 21:20)
va cia tie vitaminai
http://www.norameda..../vaikams/eye_q_
as siunciausi is Vokietijos per drauge..kol kas tik pradejo gerti, tai nieko apie poveiki negaliu apsakyti

Aš irgi skaičiau apie juos, bet va ir neradau LT dar niekur... Jei ne paslaptis, tai kokia maždaug jų kaina? Ir būtinai parašyk, jei poveikį kokį matysi... Įdomu, gal ir aš bandyčiau pirkti...
Atsakyti
QUOTE(Laima.g @ 2010 04 20, 10:13)
Aš irgi skaičiau apie juos, bet va ir neradau LT dar niekur... Jei ne paslaptis, tai kokia maždaug jų kaina? Ir būtinai parašyk, jei poveikį kokį matysi... Įdomu, gal ir aš bandyčiau pirkti...

va,va.. info tai yra, bet pirkt ju nera doh.gif
Atsakyti
Buvau pokalby su psihiatre, svarbiausias dėmesys savivertei, nuolat akcentavo. Matyt aš savo pagranduką per daug popinau. blush2.gif
Atsakyti