QUOTE(Alchemie @ 2010 04 02, 14:37)
Vario, maniskis namie linkes su pizama puse dienos lakstyti

liepiu apsirengti, tai tada jis zino, kad kazkur reiks avziuoti ir buna spyriojasi, nes vaziuoti..nu kas mokykla..ale dabar jau geriau, nes buna gi ir piesimas, muzika, ar siiap ziema sakiau, akd nesusaltu /(nes kiauliniu kai sirgo gripu, tai kaltino pats save, akd basas lakste

) zodziu dabar klauso, kai apsakau apsireng ir nelakstyk su pizama.
Gedos jasumas yra, jei karsta namie tada su pedkelnem laktos, nes dzinsai smunka

ale jei viesoje vietoje imtu kelnes nusiimineti

kai pas mano mama, namie, pas teta, kur savo zmones, nu..labai nereaguoju, ale drausminu
Tai tada viskas tvarkoj

As supratau, kad jis namie be trusikeliu vaiksto.
QUOTE(Cinderella2 @ 2010 04 03, 22:43)
Aha pasirodo sedalia raminamojo poveikio

...nu bliamba nuesiu pas tą daktarą ir pasakysiu aš jam....tas mano vaikas vapšė nebežino kur dienom sulyst,o prieš miega neįmanoma paguldyt ir užmigdyt ir naktį dar prasčiau miega.Va aišku nuo ko....nu kaip susinėrvinau.Nuo šio ryto nebeduodu
Vat jums ir atsakymas, kad jusu vaikas hiperaktyvus

Visi raminantys hiperiukus veikia priesingai. Hiperiuku vaistai yra skatinantys, o ne raminantys. Ilgai cia pasakoti, bet gydytoja, kuri nezino, kad hiperiukui, nuo raminanciu bus tik blogiau (taip, taip, miego strikimas labai ryskus pablogejimas), reiktu mesti is darbo. Nebent, ji cia eksperimentus su jusu vaiku daro.