QUOTE(atura @ 2010 04 24, 14:00)
Mes greičiausiai per vasarą tvarkysimės dokumentus, kad būtų skirtas mokymas namuose. Gal mokosi ar mokėsi kieno nors vaikiukai taip?
Maniskis dabar pusiau su namu mokymu. Jis lanko mokykloje pamokas individualiai su mokytoja ir kai kurias sedi klaseje su pedagogo apdejeja. reikia rpaeiti gydytoju komisija poliklinikoje (jei VRC rekomenduoja namu mokyma, komisija tik israso pazyma) ir atda per savaiyte 9 val. apmokamos valstybes.
QUOTE(Roga @ 2010 04 24, 17:01)
toks jau bruožas lietuvių, jei neliečia mūsų šeimos tai ir niekas neina
vis dar laukiu iš švietimo ministerijos, kad kiekvienam mokytojui reiks išklausyti paskaitas apie hiperaktyvuma, dėmesio ir emocijų sutrikimą, tikiuosi, kad ilgai netek laukti

kuo tuolyn tuo vis baiiau darosi man mūsų švietimo sistemoje, kaip vaikai šitiek gali patemti, šitiek mokytis, o dar mūsų hiperiukai
o kaip jums sekasi VRC ar jau viska žinote, ką sakė-
beda ta, kad daugumai kazkodel atrodo, jei as igrisiu apie tai, tai ir mano vaikas uzsikres, susirgs

o jei kaip strutis paslepsiu galva, tai gal praeis nepalietes
QUOTE(vaižgantė @ 2010 04 24, 22:30)
Roga, mano sūnūs mokosi toje pačioje mokykloje. Tavo rojus pasibaigs, kai vaikas pereis į penktą klasę

Galėsi tada visiems mokytojams aiškintis ir retas kuris tave supras. Bet ne dėl to, kad nenorėtų suprasti. Jie tiek nuo visko pavargę, kad mamų skundų ir norų ausys nebegirdi. Ta pertvarka mokyklose paskutinius nervus jiems baigia ištampyti. Bet argi tu gali tai suprasti? Negali, nes vaikas visuomet parodo, kas yra mamos viduje. Tik ta mama niekada nenorės to pripažinti, kaltindama visus iš eilės. Taip, aš esu bjauri, nes rėžiu teisybę tiesiai į akis. Pasiūrėk į veidrodį, tada suprasi, kodėl tavo vaikas toks. Ir mokytojai čia niekuo dėti...Jie turi savus gyvenimus, savus vaikus ir savus rūpesčius.
taip, mokytojai turi savo gyvenima ir turi POZIURI. Gali tureti poziuri, lauka situos trukdzius, kad man netrukdytu atidirbti savo valandas, o yra tokiu, kurie dirba DEL VAIKU. Musu mokytoja kazkodel sugebejo isaiskinti ir vaikams ir tevams, kad (jis ne hiperiukas) su mano vaiku riekia ismokti gyventi, suprasti ir elgtis, kaip su zmogumi, kuriam ne viskas iseina, o ne kaip su kazkokia gyventi turkdancia atzala. isvada, kalse gina ji, kai ateina pasitycioti kitos klases mokiniai.
Mokytoja nesiskundzia, nors skustis galetu ir MES BENDRADARBIAUJAM! rezultatai per du metus matosi siemet PPT patikroje. Jei tevai ir mokykla eis savo keliu (beda dazna, kad tevai irgi neigia vaiko bedas ir sako, kad kiti kalti, tokiu atveju mokytojui nors ant sakos kabinkis) pagalba vaikams bus.
o del kaltinimo, kas mamos viduje ir koks vaikas..Vaizgante, jau kartoju, nemaciusi Rogos, nepazinodama jos, negali sitaip kalbeti..neturi teises..duok sviete tau nereiketu isgyventi tiek, kiek isgyveno Roga

ir kalbu apie visa jos gyvenima, ne tik apie gyvenima su vaiku