QUOTE(Roga @ 2010 04 23, 21:18)
tu visiškai teisi, tiesiog, vis ne ta parašau, ką galvoju, blogai jaučiuosi ir neasigaunu.mintys laksto kitur.
viena dalyka žinau, kad mano vaikis pats maista nemoka rinktis, kartais atrodo, kad jam net nereikia valgyti, o kai nevalgo dar blogiau. žinai kartais džiaugiuosi, kai vaikas pasako, mama noriu valgyti, per 10 metų gal du ar trys kartai buvo.
ką norėjau pasakyti, o ogi tą, kad džiaugiuosi, jog mano vaikas valgo nors ką, duona, batona, piena, vištiena, makaronus (su mūsų pagalba valgo). labai nemėgsta dešrelių. per tiek metų jau atsirinkau, ką galiu įsiūlyti pavalgyti.
viena dalyka žinau, kad mano vaikis pats maista nemoka rinktis, kartais atrodo, kad jam net nereikia valgyti, o kai nevalgo dar blogiau. žinai kartais džiaugiuosi, kai vaikas pasako, mama noriu valgyti, per 10 metų gal du ar trys kartai buvo.
ką norėjau pasakyti, o ogi tą, kad džiaugiuosi, jog mano vaikas valgo nors ką, duona, batona, piena, vištiena, makaronus (su mūsų pagalba valgo). labai nemėgsta dešrelių. per tiek metų jau atsirinkau, ką galiu įsiūlyti pavalgyti.
Taip, musiskis irgi blogai valgo. Matyt, kazkaip liga cia ta reikala veikia. Bet tu dziaukis, taviskis dar valgo mesa ir piena. Maniskis gyvas vien darzovem ir kruopom. Ai, zuvi DAR valgo. Tik kiek ilgai dar nezinau.
O su tais E, tai as irgi juos riboju. Sutinku, kad tai yra blogis.
As irgi, siandien, blogai jauciuosi. Galva skelia jau visa savaite